Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisstike

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikába jöttünk Hoki 2010.07.10 17:20:36
Halihó!Tegnap egymás után tudtam beszélni Anyával-Apával, Atával-Vicával és Andival is. ^^ Úgyhogy jól indult a nap a délelőtti szünet közben, végre Anyát is láttam kb. 5 másodpercre. :D De legalább ti láthattátok orcámat. xDAtának üzenem, hogy kitartás, menni fog a munka…..
Amerikába jöttünk A hideg 2010.06.30 16:54:07
Ne törődjetek azzal, hogy szar a blog, amikor én megpróbálok írni, van hogy csak ötödször sikerül, úgyhogy nekem is szar. :DMost a reggeli és a déli munka között vagyok, újdonság: álmosan. Most ittam egy kurvaszar vízizű kávét, nyami. Tegnap este ahogy lement a nap, nagyjából…..
Amerikába jöttünk A meccs 2010.06.27 22:18:20
Megint itt vagyok. Szerencsére még mindig van net, úgyhogy ismét tudok írni. Kemény volt a déli meló, igaz hogy csak kb. másfél óra, de azalatt folyamatosan rohangáltam a konyhában az edényekkel, én tettem mindent a helyére. Sajnos Jorge-t áthelyezték a konyhán belül, ő most…..
Amerikába jöttünk Van net (?) 2010.06.27 17:53:09
Sziasztok!Ma délben lesz ebéd, úgyhogy még kb. negyed órám van írni egy kicsit. A mai nap eddigi legnagyobb eseménye, hogy van net, még a staff lounge-ban is. Nem tudom mi történt, remélem megszerelték és most már jó lesz. Szurkoljatok! :)Tegnap azért nem írtam a blogba, mert…..
Na az előbb lemaradt a fele az üzenetnek mert szar a net:"Hamar megszoktam a szállásomat is, nagyon jól alszom (ami rám amúgy nem jellemző), úgyhogy király. Mindenki szimpatikus és segítőkész, már vagy 20 magyar van összesen a táborban. De a többiek is mind aranyosak. Majd…..
Szia mindenki!Hát ideértem. :) Minden rendben, jól vagok. A repülőutak nagyon jók voltak, nem volt semmi gáz, imádtam. :) Király a Lufthansa. Majd teszek fel képet fészbukra a nagygép belsejéről. Érintőképernyős monitorok vannak és fülessel olyan filmet, zenét, rádiót…..
krisstike 2010.06.25 20:38:17
@w.padrer:
Egy darabig nagggyon-nagggyon jó volt!De mint tudjuk,minden nagggyon jó után jön valami nagggyon rossz.Ezért jó az arany középút!
Figyeld BátyóM,milyen bölcs lett az unokahugod vénségére? :)
A staff lounge-ban egész nap nem volt wifi, de most végre találtam az étkezőben. Úgyhogy most itt ülök a rohadt nagy étközeőasztaloknál és laptopozok. :)Minden rendben, most volt ilyen tájékoztató (kötelezővégigülni) a táborról. Aztán még most 21:30-kor lesz egy…..