Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kispista (törölt)

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010-ben Budapesten rendezik a kerékpáros futárok Európa-bajnokságát, tudtuk meg a berlini EB-ről hazatérő versenyzőktől. Mivel az elcsigázott versenyzők csak a tényt erősítették meg, a Critical Mass szervezéséből ismerhető Kürti Gábor számolt be a szokatlan jelölési…..
Rövid, de érthetetlen szakítás, megfejtéseket várjuk kommentbe.Kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt közel 3 év hónap után a volt kedvesem az alábbit közölte a közel 3 hetes szünet után SMS-ben:"Ne haragudj, inkább agglegény maradok. De nem leszek csajozós."Az, hogy…..
Van egy harmadik MSZP EP-reklám is ... ami mindent visz. Aki megnézi, nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt. Én szóltam előre ..."Készült egy, a Barack Obama amerikai elnök kampányának elvén működő  "underground" film is. A spot a Mátrix című film…..
Kispista (törölt) 2009.05.21 16:34:42
@polom13:
A Gurmai Zita személyes kedvencem:)

szerintem ő lehet a példa , hogy miért nem valók a nők semmilyen döntéshozó testületbe:)

http://www.youtube.com/watch?v=rykRWTR4VrU

az MSZP tekarítónőkommandó tagja:)
Kispista (törölt) 2009.05.21 16:50:54
@derelyegrádi szellem:
:)) ő is csinos, de szerintem Zitu bátrabb élő adásba úgy elmenni hogy előtte minden bizonnyal felszivott egy csíkot, szerintem merész:)


De nincs Vadai is esélyes szivesen látnám a nyuszis magazinban egy kalasnyikovval a kezben bugyiban pózolni szerintem vonzana szavazókat:)

Régóta fontolgattam, hogy egyszer írok egy posztot a szép ingatlanos csajokról. Sajnos azonban mindegyik nagyon pici képet tesz fel a hirdetése mellé, egész alakossal alig találkozni, félaktot pedig még egyet sem láttam. Viszont tegnap felfedeztem ezt az oldalt, amely csak és…..
Valami forgralmi akadály foghatta meg az autókat a budai rakparton. Mit lehet ilyenkor tenni, meg kell fordulni, akár záróvonalon át is. Adam_g találta az alábbi kincset érő videót a youtube-on, amin az látható, hogy az autót vezető hölgy közel öt percen keresztül próbál…..
Kispista (törölt) 2009.05.21 11:36:27
@TH: velük ritkábban találkozom az aglomerációból közlekedve, nem keresztezem a 8-at:)
De ha valaki 50-nel akar felsorolni az autópályára az 100%-ban nő lesz.
Az hogy életveszélyes mögötte próbálkozni az nem zavarja, gondolom úgy gondolja hogy ha lassan megy abból nem lehet baj:)
Oké, én tévedtem. Azt hittem, hogy ezek a béna spotok, amikben különböző emberek kapnak pénzt azért, hogy többnyire valamilyen HP-laptoppal távozzanak a boltból, szóval hogy ezek hatástalanok lesznek. Sőt, közös vélemény volt ez, hiszen bár a kommentekben voltak, akik szerint…..
Olvasónk története következik álláskeresésről, csalódásokról, mindennapi küzdelmekről.   Eleinte én is optimista voltam , amikor egy-egy állásinterjú után még csak válaszra sem méltatott azon munkáltató, aki miatt órákat utaztam, aki éppen csak hobbiból keres…..
Kispista (törölt) 2009.05.18 15:40:10
Kispista (törölt) 2009.05.18 15:53:57
@scrat: amikor én eben a helyzetben voltam munkátkerestem csak úgy hobbiból, hogy lássam mi a pálya.kicsit feldobott, és sikerélmény volt hogy kellettem, ill az hogy láttam hogy van út másfele is.
autózz! Harc a gőzborotváért 2009.05.18 10:27:00
Úgy látszik, hülye autósokból sosem fogyunk ki, termelődik az utánpótlás rendületlenül, nehogy már csak vidám és pozitív sztorikat rakjunk ki. János csak meg szerette volna tisztogatni egy kicsit az autóját, amikor is megjelent a történet habzó szájú, három hengeres motorját…..
Subba Hülye tánc: Robo 2009.05.07 12:51:00
Gay Robot tánc a világ legunalmasabb munkahelyéről. Senkit se tévesszen meg, hogy több alkalmazottat is lát amint bekapcsolódnak a koreográfiába, PHOTOSHOP! Aki megtanulja a táncot, és lekamerázza a produkciót Subba polót kap!  ..
Kispista (törölt) 2009.05.07 15:05:25
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Kispista (törölt) 2009.04.29 12:39:10
@EBEUSS2: ott a pont, ha valaki figyeli a forgalmat folyamatosan, ami autopályán nem egy lehetetlenség, akkor a középső tökörrel is el lehet boldogulni, városban nehezebb, de autopályán megoldható,csak 1 felöl jönnek az autók.

A belső sáv meg valamiért néhány embernek földöntúli örömet okoz,nem tudom miért gondolom azt hiszik hogy a külső csak a hülyéknek való.

Gondoljatok bele mi lett volna ha nem csak a tükör törik le, hanem elromlik a fék is akkor is belső járna neki, hisz nem tud minden hülye teherautós miatt ukmukfukk lassítgatni.a kézifék meg nem tart örökké igazán megérthetné mindenki az M3-on.
Kispista (törölt) 2009.04.29 14:04:05
@Tipli:
költözz:)én minden nap ingázom az M3on mogyoród Bp között amit 2 év alatt megtanultam:

1, ordibálás nélkül elviselni, hogy valaki előttem megint 50-el akar besorolni az autopályára, és a gyorsítósávban nem gyorsít a paraszt hanem kétségbeesetten indexel kifelé és indexelget.
2, kiröhögni a parasztot aki a mogyoród és az autopálya között a tök kanyargós úton 1 cm-rel a hátsó lökgárítöm mögött halad, majd az autopályán 90en külsősáv.
3, kiröhögni a parasztot aki az M0 előtt a kamionokat normális 140-es tempoban előzgetőket levillogja majd besatuzik az M0 után ,mert onnan már áll a sor:)majd ugyanez az ember cikázik a sávok között a szerencs utcai lámpánál gurulok el mellette többnyire.

3,Nem idegeskedni azon,hogy a leálló sávon 90en előzik a sort rendőrt 2 év alatt 2x láttam.

4, nem idegeskedni azon ,hogy a paraszt az uszodánál jön rá hogy akkor ő nem is az Árpád híd felé megy,az átsorolásával az egész sávot hátráltatja.

De a vidéki nyugalom megéri költözz ki:)

Kispista (törölt) 2009.04.29 16:05:31
@George Jung:
1 éven keresztül úgy jártam dolgozni,hogy mire pittyent a beléptető kártyám a cégnél ,már mindenkit gyűlöltem.

Aztán beleszartam, most röhögök ezeken és lehúzódok, meg integetek barátságosan, felveszem a normál tempót és bizom benne hogy aznap is túlélem az utat.
(mondjuk az 50-nel történő besorolást nem tudom megszokni)ott még kiszakad belőlem pár sikkantás:)

Tardai történetek Ötvenöt 2009.04.28 07:00:00
Mióta az Elza nem szív, az Anti annál inkább. Nyilván kényelmesebb volt a srácnak, míg a csaja egy szobanövény volt, de konkrétan, beállt magától a sarokban, de most, hogy az Elza így öntudatra ébredt, csak a baj van vele. Ráadásul kajakra baszogatja az Antit, az arc szerint olyan…..
Mindig is tetszettek azok a performanszok, amit az egyes találatok után a focisták lezavarnak. Nagy örömmel látom, hogy más is hasonlóképp vélekedik, sőt, még arra is vette a fáradtságot, hogy csokorba szedje őket. Felesleges szaporítani a szót, a videók magukért beszélnek:…..
Kispista (törölt) 2009.03.30 14:01:59
Kispista (törölt) 2009.04.29 15:11:22
@Doctor: Köszönöm:)
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Egy kérdéssel fordul hozzátok rajtunk keresztül Zoltán, aki egy ipari parkban koccant valakivel, amihez a rendőrség ki sem jött. Most nincs felelős, így a keletkezett kárt sem téríti meg senki. Egy ipari parkon belül történt az alábbi eset. Megyek vissza ebédidőről, előttem…..
Tardai történetek Ötvenegy 2009.04.20 09:00:00
Cicuka nem tudja kimondani, hogy fasz. Mondjuk azt se', hogy egy kis biomüzlit, egy pohár szójatejet, meg egy tökmagos rozsbucit kérek, pedig a volt férje, a Zsorzs az egészséges életmód híve volt, de ő általában maradt a hemendex-nél meg a tósztnál. Azt legalább mindenhol…..
Kispista (törölt) 2009.04.21 08:54:26
@no mail, no problem:
amiben igazad van: 1.valóban nem voltam alapos, és nem néztem meg,hogy a szerző fiú e vagy lány.Nem tudom, hogy mentő körülményként hoztad-e fel, hogy lány az illető, de szerintem a minőség szempontjából lényegtelen.
2.nem olvastam el a többi írást,pont azért mert a kérdező szinvonala nem érte meg az időráfordítást.

A kérdések szinvonala pedig nem attól függ,hogy milyen gyakran, vagy éppen kinek tesszük föl ügyanazokat a végtelenül ostoba kérdekeseket szerintem.Mindenesetre javaslom új kérdésként a mi a kedvenc szined , ill, hogy mi a kedvevenc filmed, és azt is hogy mi a kedvenc italod.

Tardai történetek Ötven 2009.04.17 09:00:00
Ingyen volt a Hyper a csapatnak. Ki az a fasz, aki így nem megy el? Hát a Benőke, baszod, az egyetlen, aki hivatalból van kint. Pedig syma ügy volt. A Benőék vitték a hangot a bulira, illetve egy részét, meg a hidakat a hangnak, meg pár lámpát. Azt' a gyereknek már péntektől alap…..
A Deutsch Viktor hazajött Kínából. Azt mondta, ne basztassam, nem lát, olyan fáradt. Végigtárgyalta a nyaralást. Ryder-USA bőr motoroskesztyűk, meg tengerkék yPod-ok lepik el a megyét hamarosan, két irányba mozgó jog-gal. Én szóltam, motoros zenebuzik! De állítólag ránézett a…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
Kispista (törölt) 2009.04.14 11:16:34
Elérkezett végre a várva várt pillanat. Az Erste Bank belátta, hogy egy leharcolt csehszlovák családra nem lehet banki kommunikációt építeni, még akkor sem, ha azokat hetente költöztetjük, utaztatjuk, megkopasztjuk vagy éppen egy diavetítő távirányítóját adjuk a kezükbe.…..
Korábbi felhívásomra, melyben a panorámás Deutsch kérésére pólótervezési versenyt hirdettem - bitang pólótervek érkeztek! Szatyi rögtön két tervet is nyomott, egyet a személyzetnek, egyet meg a pultot támasztó vizenyős tekintetű zselézett hajú közönség-nek. Staff póló…..
Mivel pár poszttal előttünk egy eléggé szép kis vita alakult ki, ami ugyanúgy megtalálható volt minden metállal kapcsolatos posztban most arra gondoltunk, csináljunk egy feedback találkozót a két tábornak, ahol katolikus black metálosok, és nem katolikus black metálosok, katolikus…..
Tardai történetek Negyvenhárom 2009.04.02 09:00:00
Benőke nagyon meg van győződve magáról. Az a fajta májer, aki azt gondolja, minden csaj vele akar dugni, és konkrétan még ő tesz szívességet, ha levarrja a kiválasztottat. Az arc még a mekiben is azt hiszi, hogy a szia, gyere máskor is egyenesen neki szól, és azt jelenti, basszál…..
Kispista (törölt) 2009.04.02 12:53:10