Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Justice for 96

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Engerland Anglia - Írország (1:1) 2013.05.30 02:11:39
Többet nem érdemel az esemény, úgyhogy csak címszavakban: barátságos meccs, Wembley, szolid színvonal, trademark Lampard-gól, 4-2-3-1. J. Hart (Foster) - A. Cole (Baines), P. Jagielka, G. Cahill, G. Johnson (P. Jones) - M. Carrick, F. Lampard - T. Walcott, W. Rooney, A. Oxlade-Chamberlain…..
Benedek többször járt a bankban, de még mindig nem sikerült felmondania számláját. Amikor úgy tűnt, hogy végre vége, új kártya kibocsátásának díját számlázták ki neki, ami miatt sajnálatosan panaszt tett, úgyhogy további 30 nappal kitolódik a bank elhagyása: A…..
Na, reggel lett az estére ígért elemzésből, a meccs végén ugyanis elaludtam a fotelban. Az vesse rám az első követ, én legalább nem a stadionban, mint a méretes bajusszal rendelkező francia úr, ugye. Hosszas gondolkodás után mégsem azt a címet adtam a posztnak, lófasz és esti…..
Lejátszotta az angol válogatott az utolsó felkészülési mérkőzését – szerencsére, mert ha lenne még 1-2 meccs az EB-ig, akkor a végén teljesen elfogyna a csapat, és a Liverpool B-nek kellene kiállnia a franciák ellen. Ruddy, Barry és Lampard után Cahill is kihagyja a tornát:…..
Roy bácsi meghallgatta a kuruzslók, orvosok véleményét és ennek alapján keretet hirdetett, mi több, megvannak a számok is, amiből egyelőre túl merész következtetéseket nem vonnánk le, mert Roo tuti nem lesz kezdő az első két meccsen. A tegnapi infóknak megfelelően Gareth Barry…..
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..
Justice for 96 2011.12.26 09:07:39
Matolcsy nem szereti a számokat. Nem használja, nem dolgozik vele, igazából egyik száma sem jön be, ez már számtalanszor bebizonyosodott. Gyuri beláthatta, hogy ez így nem állapot, ez így nem mehet tovább, mivel úgy döntött a kormány, hogy létrehozza a Nemzeti Stratégiai és…..
Britney Spears @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.09.30. Az Aréna az egyik legrosszabbul szóló diszkó a világon, lényegében ez az egyik legfontosabb tapasztalat, amivel gazdagabbak lettünk Britney Spears budapesti koncertjének végére. Jobban örültünk volna, ha egy igazi…..
Justice for 96 2011.10.01 18:36:55
@megadeth1: Azért amikor Dave Mustaine és népi zenekara itt volt, lényegesen emészthetőbb produkciót kaptunk az orcánkba.... :-)
Justice for 96 2011.10.02 06:50:48
@krferi: Te valamit nagyon nem értettél! Ki írt metálról? Persze értem én, hogy feltétlenül kötekedni kell, de látod, azt is lehet jobban csinálni! Edda, Mobil? Kösz, de nem az én világom. Szép napot!
Török Gábor ma reggeli elemzésében remekül megfogalmazta mi a probléma a Fidesszel: "A kormány egyre gyakrabban és egyre látványosabban kénytelen szembemenni ellenzéki időszakában hirdetett mondataival, ráadásul nyilvánosan azt sem vállalja, hogy egyáltalán viszonyuljon…..
Justice for 96 2011.09.19 21:03:14
@Ötletgyáros: Nagyon hosszú listát lehetne írni még további pontokkal, de nincs rá idő. Tudod, valakinek meg kell termelni a GDP-t, úgyhogy léptem.
Justice for 96 2011.09.19 21:05:28
@GOLAZ: Isten látja lelkemet, én költöm rendesen az utolsó fillérig.. :-)
Justice for 96 2011.09.20 06:53:01
@vazzup: "nekem sincs már meg, és akkor mi van? Mi köze a fitymádnak ahhoz, hogy mennyi pénz van a tárcádban? Csak nem kisebbségi komplexusod van? Vagy félsz tőle? Ne aggódj, nem fáj a műtét, meg sem érzed, nem leszel kevesebb általa, és egy csomó előnye van, szóval csak bátran!"

Jaj ne! Elég szar, hogy ezt vetted le.

A hozzászólást így kezdtem: "Sajnos mára már mindent átjárt a demagógia." Ennek keretein belül írtam le azt az általános demagóg hozzáállást, hogy "izraeli" bankok. Nem akartam zsidózni, mert hátha valaki félreérti. Majd, amikor dekol84 kolléga nem teljesen értette, hogy miért van idézőjelben, burkoltan elmagyaráztam neki. Tehát nem én zsidóztam, hanem az általános demagóg hozzáállást akartam érzékeltetni. Nincs nekem semmiféle komplexusom, de ahogy látom, neked igen, mert egyből ugrottál rá ahelyett, hogy elolvastad volna rendesen, amit írtam.
Egyébként meg ateistaként nagy ívben teszek mindenféle vallásra. Én sem buzerálok senkit, engem se buzeráljanak! De ez már nagyon nem a témához tartozik.
A 2006-os választások előtt a Gyurcsány-kormány csökkentette az áfát. A győztes voksolás után nem sokkal visszaemelte a korábbi szintre. A 2010-es választások előtt a Fidesz számtalan alkalommal (példák itt és itt) deklarálta: nincs szükség adóemelésekre és…..
Justice for 96 2011.09.17 09:54:03
@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport: Végre valaki, aki átlát ezen a gonoszan negatív irányú ármánykodáson. Most már sokkal boldogabb lesz a napom. Köszönöm mester, hogy megvilágosítottad az elmém. Jó fejek ez a fijjúk', hogy még ÁFÁ-t is csökkentenek. "...nagyszerű nép ez a római, nagyszerű...."
Justice for 96 2011.09.18 07:13:46
@Akitlosz: Ember! Te miről beszélsz?
Justice for 96 2011.09.18 07:28:26
@Justice for 96: Még mielőtt ismét nem értenéd, a válasz erre szólt:
"Pedig tudhatnád, ha magadból indulnál ki.
Valamiért csak te is ide írogatsz, ahelyett, hogy a Kossuth téren vigadnál."
Szép színházat játszott ma a politika napirend előtt. Orbán Viktor – elsősorban, mint általában, a papírtól elszakítva, a viszontválasz idején – kiválóan szerepelt, bravúrosan irányította a figyelmet a számára kedvezőre és terelte el a kellemetlenről. De az…..
Justice for 96 2011.09.12 21:17:40
@luciferko: Érdekes, akkor lehet, hogy eddig csak velem kivételeztek. Az én törlesztőrészletem több éve nem változott. Hagyjuk már ezt a demagógiát!
Justice for 96 2011.09.12 21:32:02
@mrs. white: Látod én milyen jól elvagyok az analfabéta tudatlanságommal:-) A sok racionális, meg most sír! Akkor most hogy is van ez?
Semmi másról nincsen szó, mint devizahitelesként vállaltál egy kockázatot (értsd: árfolyam ingadozás), ami most sajna nagyon rosszul alakult (meg persze a bankok is mind izraeliek, ez nem vitás) A másik opció, hogy vállaltál egy akkoriban valóban drágább, de alacsonyabb kockázatú forint hitelt, ami nekem pl. azóta nem változott. Még egyszer a lényeg: FELELŐSSÉG! Döntöttél, vállald! Na ez az, ami a mai Magyarországon nagyon nem divat.
David Coverdale és gyakran változó összetételű zenekara, a Whitesnake harmadjára járt Budapesten úgy, hogy annak koncert is lett a vége, mert voltak ők itt még egyszer, csak akkor leszakadt az ég, majd a Pecsa  szabadtéri színpad teteje is, elázott a cájg, mi meg mehettünk…..
Évekig kutatták őket Liverpooli tudósok egy frissen napvilágott látott felmérésben bebizonyították: az eddigi hiedelmekkel ellentétben Manchesterben valóban mindenki cigány. „Nagyon régen sejtettük már ezt, de csak most sikerült minden kétséget kizáróan bizonyságot…..