Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betti0131

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csendben, egyedül a Bakonyban. 3 gyermek és munka mellett luxusnak tűnhet 2 teljes napra eltűnni, de én ezt megengedtem magamnak novemberben, némi bűntudattal fűszerezve. Azt éreztem, hogy ha nem teszem, megfulladok. Muszáj volt elvonulnom, mert már akkora volt a káosz belül, hogy azt éreztem, ha…..
fastfood Bundáskenyér 2009.11.08 13:10:00
Ez egy gyors lesz, inkább csak azért hogy ilyen is van. A tegnapi nagy zabálás után mint mindig, most is korgó gyomorral ébredtem. Ha este bezabálok reggel mindig majd meg pusztulok az éhségtől pedig még bennem van a kaja. Na mind1. Nagyanyáink kedvence a bundás kenyér. Tocsog az…..
fastfood PIZZA 2010.02.21 21:07:00
Eljött végre a nagy nap. A nap amikor ismét pizzát sütöttem. Már legalább egy féléve nem csináltam, tavaly elég sokat zabáltunk és igasságszerint már kicsit untam. Jó a pizzára nemnagyon lehet ráunni, de nekem asszem végül mégiscsak sikerült. Most viszont tegnap meglátogatott…..
 A minap kedvem támadt főzeléket enni. Egyrészt mert volt még némi többé kevésbé friss spenótom (bio ráadásul) a hűtőben és nem akartam hogy kárba vesszen, másrészt meg amúgy is szeretem és mostanában néha rámjön a főzelékehetnék. Normális receptet nehéz találni…..