Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rezsó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány ismerősöm annyira utálja a játszótéri konfliktusokat, hogy egyszerűen nem viszi oda a gyerekeit. Mi járunk erre-arra, de engem sem hagy hidegen, ha egy gyerek homokozólapáttal veri a másikat, miközben az anyukája a padon bájcseveg...
Rezsó 2016.10.08 17:11:00
A péntek esti Pálinka Piknik ismét nagyon jól sikerült. Akadtak teljesen új emberek, találkoztunk régi arcokkal, sőt, még valódi őstermelők is csatlakoztak hozzánk. Jövőre veletek ugyanitt! Azt kell, mondjam, egyre jobban szeretem a Pikniket. Mert egyre vidámabb, fesztelenebb,…..
Arra gondoltam, hogy ez a bejegyzés majd arról fog szólni, miért is szeretem a Sziget fesztivált. A porban bandukolva több minden is eszembe jutott, amit írhatnék majd, de aztán este lett, én meg eléggé elvesztettem a fonalat. Azért gyűjtöttem néhány érdekességet.  Magától…..
Mivel az előző (tavalyi) Gyulai Pálinkafesztiválról írt posztom nagy vihart kavart, most megpróbálom magam visszafogni. Már csak azért is, mert egyébként minden évben kitűnően szórakozom Gyulán. (És ezt a lehető legkomolyabban gondolom.) Most is kizárólag a tényeket írom le,…..
Ezután valószínűleg soha nem vakarom le magamról, hogy elfogult vagyok (mentségemül szolgáljon, hogy az előző bejegyzésnél még nem tudtam, hogy pár nap múlva Márton bemutatóra hívnak), de egyébként szerencsére a blog az egy ilyen műfaj: azt írok rá, amit csak akarok. Én…..
Rezsó 2011.03.28 22:15:44