Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saba

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
1991. szeptember 24-én jelent meg a Nirvana Nevermind című második nagylemeze, amit azóta a könnyűzene történetének egyik legfontosabb albumának választottak meg világszerte, és amivel a grunge-korszakot fémjelezni szokták. A kerek évforduló alkalmából a Universal kiadó újra…..
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
"Kedves Cukiság!Szeretném bemutatni Lolát, alias Lackót. Itt még kicsi és cuki. Feledhetetlen Szofi macskánk (szürke portré) vadászmezőkre költözése után került hozzánk. Nevét meglehetősen briganti viselkedése miatt kapta. Származása homályos, talán perzsa keverék. Még…..
Saba 2011.02.16 08:50:30
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
Korn - III: Remember Who You Are (Roadrunner/mTon) A Kornról mindig is sejthető volt, hogy nem tud méltóságteljesen megöregedni. El lehetne intézni annyival, hogy az egyszerűség kedvéért nu metalnak becézett stílust nem lehet bizonyos kor felett művelni, de érdekes módon a velük…..