Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tűzvillám (törölt)

0 bejegyzést írt és 356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Vegyes 09 05 24 2009.05.24 21:41:14
A hétvégén majdnem megszűnt a Forma 1. A túlzottan régóta regnáló FIA-elnök, Max Mosley a nevetséges körbe-körbe autóversenyek szintjére akarta zülleszteni a bajnokságot költségtakarékossági ötletével. Erre három csapat jelezte, hogy velük nem, kiszállnak, ha a nyakatekert…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.25 12:14:32
@RUSZKIBAKA: Ó, az te voltál? AKi mondta, hogy volt a hét bloggere, meg hogy három blogja van? Azt hallottam, gratulálok! Gondolkoztam is, hogy ki lehet, hogy vajon olyan-e, akit én is ismerek innen.
Most már híres ember lettél.
Vigyázz, nehogy bekerülj Amál "Médiakurvák" sorozatába :DDD
A Kossuth -rádiós szereplés az első lépés a lejtőn. Egy kis idő, és azon veszed észre magad hogy ezüstruhában próbálsz átbújni egy feléd mozgó falon :D

Na, mindenesetre jobbulást!


Hajós nekem is csalódás, úgy vagyok mint Amál, hogy nem láttam a királynős műsort,de maga a tény, hogy Hajós szerepelt benne azt mutatja, hogy elveszett a lelke.
Pedig én sokat megbocsátottam neki (Heti hetes, meg a régi tv2-s baromságai.)
Tűzvillám (törölt) 2009.05.25 14:18:24
@RUSZKIBAKA: nahát, nem egész erre számítottam.
Csak vicceltem a médiakurvával, gondoltam, hogy az a három szmájli ezt nyilvánvalóvá teszi.
Egyszer engem is felhívtak a Kossuth-ból, valamihez hozzászóltam, és akkor azzal viccelődtünk a családban, hogy híres ember lettem.
De ha ezt ennyire sikerült félreérteni, akkor nem tudok a dologgal a továbbiakban mit kezdeni, meg a válaszoddal se.
Amit írtam arról, hogy örültem, hogy egy bloggert hallottam a Kossuthban, azt komolyan gondoltam, meg a gratulációt is.
Gondolom a betegség miatt kaptalak el ilyen érzékeny hangulatban.
Tűzvillám (törölt) 2009.05.25 14:48:24
@RUSZKIBAKA: elgondolkoztam azon, amit írtál, és én is arra jutottam, hogy bizonyára sokan szólnak be neked, mint ahogy pl. Amálnak is - igaz, ANál ? :D - küldöm az ezrest is :) (vicceltem)
Szóval gondoltam, hogy eleve negatívan állsz hozzá az ilyenekhez, és az én naív, és iróniamentes ugratásom is kiverte nálad a biztosítékot.
Már arra is sokszor rájöttem, hogy írásban nem igazán érdemes viccelni, ismeretlenekkel, mert nincs rá garancia, hogy úgy értik, ahogy én.

Elolvastam, amit írtam neked, és belátom, hogy a totál ellenkezőjét is ki lehetett belőle olvasni.

De az interjú jó volt! Nem hallatszott a két liter vörösbor :)
  Úgy tűnik, a szocik túlzásba viszik a tömegrendezvényeket. Míg jó egy hete két-háromezer ember mondott nemet a rasszizmusra, és emelte magasba a demokrácia színes esernyőjét, addig ezen a hétvégén már csak a hardcore mag maradt, hogy tanúbizonyságot tegyen arról, hogy ő…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.25 12:36:23
@tripanek: Na, ezt nem tudtam. Hiába, csak a szépre emlékezem.
Kellene valami jellemző becenév a politikusoknak, hogy hamar helyre tudjam tenni őket.
Ebben az esetben például:
Szanyi "Megellett" Tibor
vagy egyéb esetekben:
Kolompár "Gyerekcsíny" Orbán
Szollás "Lepetézett" Domokos
Sztojka "Bodzás" Iván
Vadai "sötétség seregeinek vezénylő tábornoka" Ágnes - bár ez talán már túlzás

Látható, hogy mennyire rettegnek a nehézfiúk ... Alig mernek kimozdulni a villájukból, rettegve várják a vagyonosodási vizsgálatot. Azt hittük Enying messze van? Hogy csak Siófokon mernek felvonulni? Tessék, Draskovics, Demszky, Bencze. De tojást nem lehet dobálni. Mert az nagyon…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.25 10:16:58
@fmj: ááá, nem tűnsz érzéketlennek, nyugi :)
Rendhagyó oldalajánló következik! A Kétfarkú Kutya lecsapott a "Pécs 2010 EKF" oldalra, megrágta, lenyelte és visszaköpte nekünk.  Minden idők egyik legzseniálisabb oldalhackje, kötelező meglátogatni a pecs2100.hu oldalt, és minden egyes menüpontot…..
Vastagbőr Fidesz EP-kampányfilm 2009.05.25 08:31:00
A Fidesz a kampány hajrájára állt elő a maga videójával. Az az érdekessége, hogy egy blogger, Greyhound videóját kérte el Gyürk András, a Fidesz kampányvezetője. Gratulálunk Greyhound sikerének! Grey a "Best of Gyurcsány" közkedvelt sorozat szerzője:-) A Fidesz…..
Múlt héten dobta fel egy Blikk/Bors színtű amerikai bulvárlap, hogy szegény Patrick Swayze szervezete feladta a rákkal folytatott küzdelmet, és a színész meghalt - erre persze a nagyon is élő egykori nők bálványa felháborodott, és kiadott egy képet a sajtónak, amin neje és két…..
Vastagbőr Apróbb módosítások 2009.05.22 13:31:00
Apróbb módosításokat eszközöltek egyesek a választási kampányfilmeken. Íme: MSZP:  Június 7-én hallgass az eszedre és szavazz az MDF-re! Jobbik: SZDSZ:   FankaDeli a a refrént használta fel az SZDSZ-reklámból: Várjuk a többi hasonló…..
Most már lassan kezd elegem lenni a kis pártocska reklámjaiból, plakátjaiból. Mindenhol ott vannak, rengeteg óriásplakát, rengeteg sima plakát. Honnan van erre ennyi pénzük? Vagy a megsemmisülés előtt kiürítik a svájci Strabag-bankszámlát? A legfrissebb alkotásukat azonban…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.22 09:31:33
@picur3ka (Beindultunk: "cigány vagy drogos műemlék."

Először nevettem. Aztán megijedtem :(
Ijesztő ötlet.
Tűzvillám (törölt) 2009.05.22 10:59:18
@szmoker: ide a disznóságok kerülnek ki. Mit csináljunk, ha egyszer a maszop-szadesz csinálja a vastagbőr-díjas hülyeségeket?
Tűzvillám (törölt) 2009.05.22 11:50:55
@kríípsz: Bruce Willis volt az.
Van egy harmadik MSZP EP-reklám is ... ami mindent visz. Aki megnézi, nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt. Én szóltam előre ..."Készült egy, a Barack Obama amerikai elnök kampányának elvén működő  "underground" film is. A spot a Mátrix című film…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.21 16:18:17
@WT: Gandalf Viktor? El vagy te tévedve!
Talán inkább Szauron: Viktor.
Te kis balga.
Végleges a cafetéria megadóztatásának a terve is. Két kategória lenne, a 32%-os adóval terhelt juttatások és az 54%-os adóval és 27%-os járulékkal terhelt juttatások. A kormány számításai szerint a 32 százalékkal adózó juttatások bruttó értéke összesen 154 milliárd…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.21 13:08:06
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Mit szeretnél árulni? Göncz Kingás naptárt? Vagy "Sötétség seregeinek vezetője" feliratú O. V. babát?

@martonx: ezek annyira belegyökeresedtek a hatalomba, hogy addig nem mennek, amíg valami nagy dolog nem történik. Minél tovább ki kell húzni a hatalomban, amíg lehet, mert utána vége a jóvilágnak. (Mármint az övéknek. A miénk remélem, akkor fog elkezdődni.)
Tűzvillám (törölt) 2009.05.21 13:09:02
@digger: elsőként elsőzni szánalmas. Annál már csak egy szánalmasabb van: másodikként elsőzni.
Remélem, tanulsz belőle, kisfiam.
Tűzvillám (törölt) 2009.05.21 13:44:18
@digger: oh, bocsánat.
Akkor újra:
Remélem, tanul belőle, tisztelt uram/hölgyem.

Amúgy nem kell annyira komolyan venni, csak előjött belőlem a szokásos csütörtök - déli idegbaj, amit elsőzéssel és a cafetéria megadóztatásával lehet belőlem kiváltani.
Vastagbőr Patkányok 2009.05.20 17:03:00
A mai, kampányoknak szentelt napunk méltó befejezéseként nézzünk meg egy alternatív EP-videót. Az alkotó Underdog, aki tavaly híresült el "A bukás" című alkotásával. A mostani nem olyan vicces, de jól összefoglalja a lényeget.....  ..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.21 13:01:12
@Seduxen: remélem, jól esett :)
egészségedre!
Mikor van Seduxen-nap? mert a névnapodra küldenék neked egy kis plüss tengeri csillagot, meg egy babacsörgőt. Ha különösen jó gyerek leszel, akkor meg egy mogyis rákkoktélt cumisüvegben.
  Régóta vártuk már a pillanatot, hogy az mszp.hu címlapján szerepeljünk. Nem számítottunk rá, hogy pont most ér minket e megtiszteltetés, s nem pl. a fegyveres Societas-elnökről szóló írásunkat tisztelik meg vele az MSZP honlapjának szerkesztői. De így is büszkeségtől…..
Az első videó felénél elbizonytalanodtam. Ez egy autóreklám (KIA) vagy a szocialisták kampányfilmecskéje..? A Kia Rio ugyanis elég nagy hangsúlyt kap a filmben -tán nem támogatták? Nem lehetnek ilyen őrültek...  Nos elemezgessük hát eme két remekművet (Tovább:…..
Elnézést kérünk, ha esetleg monomániásnak tűnnénk, akiknek nincs elég tehetsége bármivel foglalkozni, amihez se Hagyó Miklósnak, se Gurmai Zitának nincs köze, de hát az internet már csak ilyen. Olyan, hogy kitermeli a maga sztárjait, akiket aztán jó sokáig lehet sulykolni.…..
Így kell az EP-választáson kampányolni! Üde, friss EU-s témák, és egy "hiteles", bár mélynövésű főszereplővel!Hol az erkölcsi bizonyítványod, Kolompár Elnök Úr? Ja, neked nincs is olyan ...  Azt hittem az SZDSZ filmje a mélypont ma, de nem, ismét tévedtem.…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.20 13:05:48
Tűzvillám (törölt) 2009.05.20 13:16:33
@Őrnagy Őrnagy: Persze, meg egy papírt arról, hogy két évig garanciát vállalnak arra, hogy nem szakad el.

Amúgy a pc youtube-os kommentemet is kitörölték.

Valaki azt írta, hogy majd csak rájön az üzemeltető, hogy a kommentelést le is lehet tiltani. Egyelőre nincs ennyi esze.
Johnny Carson *az* amerikai talkshowlegenda, a Tonight Show műsorvezetője hatvankettőtől kilencvenkettőig. Ő az "all american boy", az USA szívében felnővő WASP legény, akinek ráadásul még humora is van - de még milyen! Bár ehelyütt talán elég ennyi Johnnyról, majd…..
Célegyenesbe fordult a kampány. Az MSZP és az SZDSZ is előállt az új reklámanyaggal. Az MSZP egy apja-lánya autóreklámmal kampányol, a szokásos klisékkel: Magyar Gárda, kopasz autós, lökdösődés, felgyújtott autók. És a megerősödött baloldallal. MSZP-s apuka: MSZP-s…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.20 11:51:29
@Theodoro: Nem. Ott azt a mély értelmű utalást kell észrevenni, hogy a kedves papa balra index után balra fordul.

Amúgy a felháborodástól még kapkodom a levegőt, és a véleményemet nem tudom normálisan összefoglalni. Zero ugyan szólt, hogy durva lesz, de olyan szépen süt a nap, és én amúgy is nyugodt típus vagyok, nem gondoltam, hogy így hat majd rám.
  Az MDF Új kiegyezést! plakátja üt, erről nem is érdemes vitát nyitni. Hiányoltuk már egy ideje a történelmi távlatokkal dolgozó politikai üzeneteket, most megkaptuk. Szinte látjuk magunk előtt, ahogy a párt ügynökségének kreatívjai lapogatják egymás vállát: Új…..
2009-ben nem lehet nagy élmény Thürmer Gyulának lenni. Illetve máskor sem az, de most talán még ő is érzékeli helyzete nyomorultságát. Milyen meló már a Munkáspárt elnökének lenni? Jó csajok nincsenek, lopni nincs mit, hatalom nulla. Mi így ebben a jó?A legfájdálmasabb…..
Gombos Edina elhagyja Magyarországot, mert elege lett az egészből. A televíziózásba sem akar feltétlenül visszatérni, mert élvezni szeretné a szabadságot. Mondjuk, ha elhagyja az országot, akkor nem is fog tudni újra tévézni.Távozott Dérczy Péter az ÉS-től. Ez két dolog miatt…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.18 19:59:12
Vicces lapokkal tele a magyar piac, olyan jókat semmin nem lehet röhögni, mint a Blikk és társai szenzációként tálalt hathónapos hírein vagy a színes heti pletykalapok képmellékletein az ad hoc összefotósoppolt sztárokkal. Egy olvasónk szemét majd kiverte a Blikk hétvégi…..
  Az alábbi poszthoz - melynek anyagára az [origo] archívumában bukkantunk -, eredetileg egy jó kis gecizős felvezetést szántunk. Aztán rájöttünk, hogy ennek semmi értelme nem lenne. Beszéljenek a képek. MSZP-kampány, 2005-2006.  ..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.18 17:19:49
@Téglagyári Megálló: LOL

Jó, hogy nincs gecizős bevezető. Ez annyira magas labda, hogy elegánsabb nem lecsapni.
Volt anno egy klasszikus kép is, nem tudom, honnan lehet előbányászni.
Az van rajta, hogy ennyi meg ennyi km gátat építettünk. Igen. Megcsináltuk.
A plakát meg alig látszik ki az árvízzel elöntött területen.
Tűzvillám (törölt) 2009.05.18 17:21:14
@Tűzvillám: megtaláltam. Szabad linkelni?

http://www.kukac.sk/portal//modules/coppermine/albums/userpics/10122/normal_igen_megcsinaltuk.jpg
A hipermarketek katalógusgyárosainak két éve elég nagy közröhejt keltett "hogyan fér el 10 ember egy felfújhatós medencében" kérdésére a Baumaxnak sikerült először hivatalosan válaszolnia. Náluk ugyanis a lubickoló fiatalok fényképe már "szimbolikus fotó"…..
  Ahogy beharangoztuk, szombaton tartotta második nagygyűlését a Magyar Demokratikus Charta. A sajtó ezúttal az eseményt a helyén kezelte, magára valamit adó orgánum nem vezényelte ki tudósítóit az unalmas fröcsögésre, mindenki a terjedelmes MTI-anyagot vette át. Mi viszont…..
Tűzvillám (törölt) 2009.05.18 10:04:24
@fénydublőr: ez mind nagyon szomorú, de még szomorúbb, hogy mindaz, amit felsoroltál, az ántirásszista tüntetőket érdekli legkevésbé.
Nem ezért voltak ott, hanem mert a Fityisz teljhatalomra tör.