Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verszivoo

61 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már gondolom mindenki hallott már a Google új social networkjéről a Google+-ról, ami a Facebook örök dicsőségét hivatott megdönteni. Google+ Projekt demoGoogle+ Youtube videókNos, ezek a Google+ alapfunkciói. Számomra ígéretesnek tűnik,és őszintén remélem, hogy legyűri majd a…..
Az idősebb korosztály bizonyára emlékszik még rá, a maiak már nem ismerték, ahogy én is csak hírből. Most egy cég piacara kíván dobni egy Commodore 64 kinézetű, ám teljes értékű PC-t, aminek a specifikációi egyáltalán nem rosszak, tehát csak a kinézet retró. Van benne C64…..
Itt látható az E3 összes game trailere egybeszedve a machinima jóvoltából.     Most pedig nézzük a legjobbakat: Az első a sorban a már régóta halogatott The Old Republic új trailere   Aztán: a Street fighter és a Tekken sorozat aklotóinak közös produkciója: a…..
Már készíthetjük a CoD-os reflexeinket, mert kiszivárgott a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenési dátuma, ami ha minden igaz 2011. november nyolcadika. Addig is jó kockulást mindenkinek...
GameZbloG LA Noire - Launch trailer 2011.05.12 16:08:12
Sok hozzáfűzni valóm nincs, hat nap múlva eljön a végső igazság. verszivoo..
Már a csapból is mérgesmadár folyik, nembaj.Most az interneten is játszható, HTML5-ös verzió került debütálásra.http://chrome.angrybirds.com/ verszivoo..
Erre a játékra már most 90% fölötti értékelést adnék, és garantálom neki, hogy irtó sikeres lesz. Egyetlen hátránya, hogy nem jön PC-re, és ha a konzolos megjelenés után valamikor nem fog, akkor az egész Rockstart fölakasztatom. Ez a játék kell nekem. Most pedig: a játékból…..
GameZbloG LEGO Star Wars III Teszt 2011.04.02 09:15:00
Üdvözlök mindenkit újra itt, legújabb tesztünknél (tesztemnél). Mai alany az új Lego game, ami nem mást, mint a Klónok háborúja címmel debütáló, kisebb-nagyobb sikert arató tv-sorozatot veszi alapul.Namármost. Erről a sorozatról sok rosszat lehetne mondani, de ezt most bővebben…..
GameZbloG Crysis 2 Launch Party 2011.03.21 15:14:00
Részletek ITTverszivoo..
GameZbloG Nincs többé kézikönyv 2011.03.21 15:10:00
Legalábbis az EA-nél, legalábbis nyomtatott formában. Az Ubisoft már bevezette ezt a rendszert, amivel pénzt spórolnak, ráadásul környezetkímélőbb is. Az Electronic Artsnál az első ilyen játék a Fight Night Champion volt, lehet, hogy ezentúl minden EA-s játék ilyen lesz? Nem…..
Most elhümmöghetném, amit mindig szoktam, de nem fogom. Az első előzetesből már következtethetünk, de a második sem cáfolja, hogy szerintem ez az év egyik legjobb játéka lesz. Mondjuk a grafika eddig nem sokat változott... verszivoo..
Élőször is a DiCE új játéka (megjelenés esedékes még ezen év őszén), amiből rögtön két új előzetest is közölhetek nektek. Ennek a trailersorozatnak Fault Line a címe, a következő ilyen március 30-dikán várható. (lehet, hogy az elsőt már egyszer közzétettem?? Nem…..
Denevér úrfi újra szárnyra kaphat október 16-án, reméljük ez is akkora siker lesz, mint az első rész.Új képeket közöltek: Rébusz benne lesz a játékban, hamarosan egy trailert is láthatunk róla. Addig itt vannak a KÉPek.A nap másik híre röviden: Sony NGP nevű új konzolból…..
Nagyon megörültem, amikor hallottam Gregtől, hogy jön a Crysis 2 multis móka PCre, még aznap le is szedtem. Ugye XBoXra már korábban kijött, azok már mind rongyosra játszották, de PCn még csak most debütált. Menü. Örülök, hogy a régi megszokott Crysisos kurzor van a menüben, és…..
GameZbloG Duty Calls 2011.03.05 08:25:32
Ez egy paródia, amit a Bulletstorm készítői készítettek, a Call of Duty játékok kiparodizálására. LINK Egy kis előzetesverszivoo..
GameZbloG Crysis 2 Demo 2011.03.02 17:05:00
Jómagam mlég nem próbáltam ki, de hamarosan kint is lesz egy cikk az első benyomásaimról. INNEN letölthetitek...
Próféta elmondja történetét... Kéne még valamit mondanom?..
Egy lelkes csapatocska az Overdrive.web4.hu-n kiadott egy előzetes interjút a Shift 2 Unleashedről, az új Need for Speedről. Állítólag nem sok változás történt a régihez képest, majd több a teljes cikkben. A másik dolog: új infó jött ki a Battlefield 3-ról, de az is valami…..
Megjelenés: Márc. 18.Feljavított grafika, Eyefinity és 3D Vision támogatás, Updatek és The DaVinci Disappearance kiegészítő.Háromféle kiadás hazánkban.Rendszerkövi:Oprendszer: Windows® XP (32-64 bit) / Windows Vista® (32-64 bit) / Windows 7® (32-64 bit)Processzor: Intel…..
GameZbloG Kinect under PC 2011.02.23 08:02:00
Tavasszal jön a hivatalos csomag Pc-hez Kinecthez. Ez most kicsit hülyén jött ki, de így van, nemsokára aki szeretne, fejleszthet játékokat a mozgásérzékelőhöz, PC-n, PC-re. Még nem tisztázódott, hogy készülni fog Pc-s Kinect játék, de ez reméljük valamikor tavasszal…..
Bocs a sok Crysisos bizbaszért de más érdekességet nem találom mostanában a neten, vagy akárhol se. A pár napja kijött előzeteskében a március 25-ikei gyöngyszem (Crysis 2 a gyengébbek kedvéért) sztoriáról tudhatunk meg dolgokat. Pompás!   A második pedig a RoadRage…..
GameZbloG Kiszivárgott a Crysis 2! 2011.02.19 13:01:00
Pár lelkes hacker ellopta a Crytektől a Crysis 2 béta verzióját, és feltették a netre, ahol rohamosan elterjedt. Bár a game márciusban kerül a boltok polcaira, már most letölthető a még optimalizálatlan, tesztelésre és finomhangolásra való játék. A Crytek megerősítette, hogy…..
Még csak most jött ki a Back to the Future első része, máris egy újabb videót közölhetek az újonnan készülő játékról: a Jurassic Parkról. (Bocs, egy kicsit kilóg a videó)Video Games | Jurassic Park | Exclusive Debut Trailer HDXbox 360 | PlayStation 3 | Nintendo Wii | PC Gamesby:…..
GameZbloG Diablo III Konzolon 2011.02.19 12:33:00
Egy újabb interjúban arról esett szó, lesz-e a más sok éve készülő Diablo PS3ra és XboXra. A Blizzard nem mondta biztosan, hogy konzolokra is készül a játék. Jelenleg ez csak koncepció szinten létezik, csak Windows és Mac platform eddig a hivatalos. Pár év múlva biztos kiderül a…..
GameZbloG És sok-sok LEGO 2011.02.03 18:42:00
Most csak pár előzetes a készülő Lego gamekről, leginkább a Clone Warsról. meg persze a Universeről.   Először a Klónok.   Egy 3DS-es trailer   És most az új Lego MMO   Petek   És frakciók   És még sokminden... ..