Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serenic_

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon menő lehet 150 ezer dolláros (kb. 34 millió Ft) tűsarkú cipővel flangálni a flaszteren, de nem egészen veszélytelen. Elképzelem, ahogy a sarka beszorul a kockakövek közé vagy egy vaslábtörlő rácsai közé, és valószínűleg nincs annál röhejesebb, mint nagyot esni vele a…..
„A nő nem volt természetes, művi volt a kedvessége. Ákos azt gondolta, ha ez nála a normális viselkedésmód, akkor azért, ha megjátszott, akkor természetesen azért van halálra ítélve a dolog köztük....” – lehet, hogy Vanda szeretőt tart a pasija mellett? Ugyanis…..
serenic_ 2010.07.23 22:28:13
Ahogy ígértük, íme a Városháza parki fapados kommentek újabb sorozata:          De ha már a Városháza parkban jártunk, tudnánk adni mókás kedvű Demszkyéknek egy-két ötletet.  1. Például néha-néha meglocsolhatnák…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
Ez az email landolt egyik barátomnál:   CSAK KEDD ÉJFÉLIG! Valami, amin tudsz gondolkodni kedd estig. Arról szól, hogy ha jövő héten okosan döntesz, és érdekel a változás, akkor nagyon-nagyon jól járhatsz. Az ajánlatom a következő: Két programom indul hamarosan: 1. JEDI…..
Magyarországon az adófizetési morál szar. Bővebben: kurva szar. Az adóelkerülés ősi magyar szokás. Talán a több, mint ötszáz adónemnek, talán a pofátlanul magas adómértéknek, esetleg valami teljesen másnak köszönhetően alakult így. Annyi biztos, hogy mi magyarok…..
Borzasztó presztizsveszteség lehet a MÁV kallereinekbiztonsági őreinek, hogy hiába tesznek le nap mint nap sokmindent az asztalra, a közvélemény mégis egyértelműen a BKV-ellenőröket tartja nagyobb bunkónak. Megfelelő visszajelzés nélkül egy dögnyúzó vagy egy online újságíró…..
serenic_ 2010.07.06 10:50:16
@hááááát: Ez a rendelkezés. Nem mehetsz be érvényes jegy nélkül. Szabálysértő vagy és te nevezed droidoknak őket? Nem tudom, mit képzelsz...
serenic_ 2010.07.06 10:53:10
@eves_berlet: 1. Utazik MÁV-val BKV-val és tapasztalja azt amit én.
2. Ellenőr a családtag és védi őket
3. Nem utazik MÁV-val, BKV-val

Nem igaz, mindennap BKV-val és MÁV-al utazom. A mávos ellenőrökkel sosincs semmi probléma, ismerem őket, mind normális volt még.
A franc essen a pofájukba! - dühöngött Lacika a fotelben és töltött magának még egy kis sört, mert már lement a hab a korsóban. A meccs elején felolvasott antirasszista nyilatkozat borzolta a jámbor szurkoló idegeit. Ez a jóember azonnal a plafonon van, ha a rasszizmus kerül szóba,…..
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
Előre leszögezem, igazatok van, ez tényleg a sokadik Schmitt-poszt. De ez a hét róla szól, nem? Tök izgi, a héten költözik a Sándor-palotába... Ma az MSZP-frakció hallgatta meg a jelölt urat, remekül lehetett például nosztalgiázni arról a korról, mikor Lendvai és Aczél…..
   Hosszú, súlyos, türelemmel viselt betegség után elhunyt Gyurcsány Ferenc (†49) politikus, egykori miniszterelnök, nagyvállalkozó, politikai publicista, táncművész, nyelvújító, Jászay Mari díjas, érdemes blogger.- A köztiszteletben álló polihisztor…..