Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MickthePick

0 bejegyzést írt és 831 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamelyik hiperben sétálgattunk ajándékvásárlási céllal még karácsony előtt, amikor a játékautók között, fent, a legmagasabb polc tetején megláttam ezt. Hiányzik az első dísztárcsája a bal oldalon Elsőre is érdekesnek tűnt, nem nagyon fordul elő 1303-as bogár a…..
Kedves Despota, Sosem írtam még blogot, bár rendszeresem olvasom őket. Ha esetleg esetlenül fogalmazok az azért van, mert most is remeg a gyomrom ha a történtekre gondolok. Bár már sokkal kevésbé, mint tavaly tavasszal...:))) Egy olyan történetet szeretnék megosztani veletek, amihez…..
MickthePick 2011.01.12 12:39:30
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: " fonok azetr fonok, mert ha visszel, annak kisebb a sulya, mint ha a beosztott el vissza valamivel. Ez a ranggal jaro elojog."

Egy faszt, már bocsánat. A főnöknek magasabb a fizetése, sokkal nagyobb a felelőssége (anyagi és erkölcsi téren is), ha ő él vissza bármivel, az sokkal súlyosabb gond és keményebben is kell büntetni, mint az alkalmazotta. Ez az "előjog", ez valami feudális rendszerben dolgozó cégszerű izé, vagy miez?
MickthePick 2011.01.12 12:41:43
@FuBu: ennek hiába magyarázod, vagy csak troll, vagy tényleg ilyen hülye, és azt hiszi, a középkorban van :)
IDDQD A legszexibb gémertetkók 2011.01.12 08:49:00
A ranker.com állította össze a legjobb gémertetoválások top25-ös listáját, nyilvánvaló módon hímneműek voltak a lista összeállítói, mivel mindegyik csajra van varrva. Én mondjuk pár esetben vitatkoznék a "szexi" jelzővel, de tényleg viccesek. Óvatosan a…..
MickthePick 2011.01.12 12:15:39
@Öregvas: pontosan, a nuna feletti csövesről ordít, hogy festve van csak, ami teljesen érthető is. Az amúgy legalább aranyos (inkább, mint szex, bár maga a csaj igen formás :D sunáznám!)
Van még egy komoly adósságunk tavalyról: rátettük a kezünk egy Kinectre és kipróbáltuk, csak a karácsony előtti pörgésben valahogy nem volt időnk rendesen megírni a posztot. Pedig ha a Move-ról írtunk, akkor erről a kütyüről is illik – tanulságos lesz, hogy mennyire…..
 Napjaink multikulturalizmusa, liberális társadalom felfogása új kérdések elé állítja az európai társadalmakat. A kérdések önmagukban nem problémák, azonban kezelésük (avagy figyelmen kívül hagyásuk) lehet problematikus. Az oly sokat górcső alá vett bevándorlás…..
MickthePick 2011.01.07 13:14:00
@aeidennis: hú, de egyszerű lélek vagy (sok kommented alapján).
Szerelmesnek lenni jó, és szerencsés az, aki olyant vesz el és marad vele együtt... de sokszor az olyan párkapcsolatok működnek jól és tovább, ahol klasszikus szerelem nincs is, viszont hihetetlen összhang van a két fél között (szellemileg, lelkileg és a szexben is). Ha két ilyen ember jön össze, és tisztelik, becsülik is egymást, abból sokkal jobb házasság lehet, mint egy akármekkora lángoló szerelemből, ahol a fentiek nincsenek meg. Például.
Geekblog Red Hill 2011.01.06 18:00:00
Ez a western csak nem akar megdögleni – pedig nincs még egy műfaj, amit annyiszor próbáltak már temetni. Most éppen itt a Red Hill, ami igaz, hogy ausztrál, igaz, hogy modern környezetben játszódik, mégis akkora western, amekkora csak a puskacsövön kifér. Egy eltorzult arcú…..
MickthePick 2011.01.07 12:51:41
Nagyszerű téma, írjatok még ilyen, filmekhez kapcsolódó szakításokat!    Kedves Szakítósblog! Egy régi történetemet szeretném veletek megosztani, ami nem szakítás tekintve, hogy az ismerkedés korszakában elhalt a dolog. Ma adják az Üvegtigris című filmet erről…..
MickthePick 2010.12.06 10:41:30
@BARI: ja, mi bunkók vagyunk, viszont van humorunk, ami ezerszer többet ér az ánuszukban fél méterre felnyomott botot hordó magukat nagyon inteligencsnek gondoló sznoboknál :D
MickthePick 2010.12.06 10:46:34
@BARI: na álljunk meg! Az Onedin család kedvelése miatti szobizmus alól felmentést ad, aki anno 6 évesen látta először a tévében még a 80-as években :D
A nyugdíjpénztárak államosításával és az emberek nyugdíjra félretett pénzének a kizsarolásával  kapcsolatban már sokan nyilatkoztak úgy, hogy ők bizony élnek a "szabad" döntés jogával és maradnak magánnyugdíjpénztári tagok. Én is így…..
MickthePick 2010.12.01 12:59:05
@almas: rendkívül buta vagy, sajnos.

Szerző: szintén maradok, pontosan ezen okok miatt, + még azért is, mert jelenleg külföldön dolgozom, és a történtek után nem is olyan biztos, hogy fogok én még összesen 20 évet otthon ledolgozni egyáltalán. Ha ez így lesz, amúgy se kapnék állami nyugdíjat, szóval számomra evidens, hogy a kis milliócskámat (akörül lehet) megtartom. Zsebpénznek jó lesz majd egyszer, 30 év múlva... talán.
De amúgy ez elvi kérdés is, és ez így tényleg nem maradhat.
MickthePick 2010.12.01 15:37:04
@Humperdickk: Hát ezzel csak annyi a baj, hogy most magánba nem tudsz gyűjteni éppen. Maximum önkéntesbe, de azt meg szét fogják adóztatni a mocskok szerintem :(
Nem tudom, hogy ti már láttatok-e közelről igazán agyonplasztikázott nőt élőben, nem pedig fotókon. És persze nem egy mellműtétre gondolok, hanem arcplasztikára. Arra, amikor az orr természetellenesen elvékonyodott, van két fura pukli az arccsonton (a feltöltés miatt) és…..
 Folyik a nagy nyugdíjügyi adok-kapok. A nép egyszerű fiai felháborodnak, hogy a kormány lenyúlta a pénzüket, a kormány meg úgy tesz, mintha éppen az elherdálástól mentette volna meg a polgárok félretett garasait. Az ellenzék igyekszik meglovagolni a kormányellenes hangulat…..
MickthePick 2010.11.30 17:23:10
@Almaleves: maximálisan egyetértek! :)
Pont az szomorít el, hogy (szerencsére még friss) nyugdíjas szüleimtől elég távol vet a sors és a kényszer (egy olyan helyre, ahol az öngondoskodás még megoldható - mnyp-vel is akár, de főleg a normális fizetésekkel), és nem sok garanciát látok rá, hogy 10-20 év múlva, mikor majd rám szorulnak, ott tudok lenni velük. A másik meg, hogy egyelőre a család se jött össze, így saját gyerek sem, pedig hát majd nekem se nagyon lesz más, amire számíthatok. Én már így készülök az öregkorra, innen nehéz csalódni.
Megcsináltam az eddigi legfinomabb hallevesemet. Szokás szerint a véletlen hozta össze: vasárnap délután a Dunakanyarból jöttünk föl egy gyerekbuliba, és megálltunk ajándékért a budakalászi Coránál. Bent leváltam borért, és visszafelé persze a halas felé jöttem, és pár…..
MickthePick 2010.11.30 13:24:32
@VLADISZLAV: keress pár egészséges nőt is, majd gondold át újra....
 Pedig milyen kedvesen buta név volt. De mégsem hívhatunk törpének egy olyan állatot, amelyik három hónapos korára három egész egyheted iPhone hosszúra megnőtt.Az állat 3.14* iPhone hosszú (*a pontosabb mérethez katt)Nos igen, az állat megnőtt, erősebb lett, úgy harapja a…..
Kalandos utazással indítjuk a hetet. Egy spanyol bikával nehéz szót érteni, mert makacs és nem látja be, hogy egy lány többet is kérhet tőle, mint pusztán a társaságát. A csaj reménytelenül szeretne közelebb kerülni hozzá, de a spanyol srácot mindez nem érdekli, és más…..
MickthePick 2010.11.22 14:48:26
@Devil2: képzeld, én is levágtam, de ilyen alapon akkor neked van igazad, suksüköljön mindenki és folytassák a médiákban is a -ba -be és a -ban -ben rendszeres összekeverését. Hajrá.
MickthePick 2010.11.22 14:50:39
@Devil2: egyébként ez nyelvtani szabály, szóval hiába nincs így szerinted, ettől még így van. Az már csak a szomorú része a dolognak, hogy az emberek egy jó részének az ilyenek már fel se tűnnek.
Manapság sokat olvashatunk a sajtóban az ír helyzetről, és arról, hogy vajon Írország is IMF-EU segítségre szorul-e mint pl. Görögország vagy hazánk. Hát igen, ez utóbbi kettő “bukása” nem annyira meglepő, de hogy az EU egyik bezzegállama készül bukni, az már…..
Tudok egy jó tesztet férfiaknak. Menjetek el a Babák: az első év című filmre a héten, és ha angyali mosollyal jöttök ki a moziból (olyasmivel, mint a mellettetek sétáló kedvesetek), nyomás a babagyár.Ez a poszt egyben nekem lesz remek alkalom, hogy kimondjam azokat az…..
MickthePick 2010.11.17 15:07:01
@szucsadam: nem keverem, mindenki aki meg akarta érteni, megértette, és egész jól eltárgyalunk. De ha téged rosszul érintett, akkor megértem a reakcióidat.
MickthePick 2010.11.17 15:23:23
@21 hónap: hát ja. Biztos a hormonok :DD
@szucsadam: sorry, felejtsük el, biztos a sok munka. Meg hát tudod, sokféleképp tudja az ember az írásokat értelmezni, a posztodat is fel lehet fogni provokatívként, ha olyan lábbal kelt fel az ember - pedig elhiszem, hogyha nem annak szántad.

Hogy kicsit ON legyek: a filmet letöltöttem, de még nem volt időm megnézni. Majd talán nemsokára, amikor lesz valakivel ;)
Vasárnap benéztem a Gozsdu udvarba, akkor vette kezdetét a Zsidó Gasztronómiai Fesztivál. A Király utcáról nyíló passzázs megtelt egy rakás emberrel, zenével, illattal, flódnival, meg előadásokkal: két zsidó nő időnként körbejárja az árusokat, és szidja a portékát, meg…..
MickthePick 2010.11.15 12:39:24
Sziasztok!   Egy évvel ezelőtti próbálkozásomról szeretnék beszámolni nektek.Lakásomhoz közeli szabó műhelybe kerestek méretes munkára és igazításra varrónőt! Azonnal hívtam a számot. Kedves fiatalember e-mail önéletrajzot kért, kapott. Teljes meglepetésemre fel is…..
MickthePick 2010.11.15 11:54:18
@yerico1: persze, ha az ember csak egy meghatározott ideig, fiatal korában nyomja, és cserébe mondjuk anyagilag beáll egyenesbe, az érhető.
Viszont ez nem tartható, és főleg nem normális, és főleg erre nem szabad rászoktatni a munkaadókat, mert utána azt hiszik, ezt bárkitől el lehet várni. Hát egy nagy szart.
MickthePick 2010.11.15 11:56:23
@mostmar_kicsit_unom: ez kib.tt tragikus. A lehető legtragikusabb.

Gimnáziumi tananyaggá tenném a "hivatali patkányok" (Office Space, hülye fordítás szokás szerint) c. film megnézését.
MickthePick 2010.11.15 12:25:25
@sipos: az, de még így sem annyira, mint aki azért néz le másokat, mert az (bér)munkából él. Mondd, mi bánt?
Abcúg 80s! TV-SOROZATOK 2010.11.11 00:10:00
MOSÓSZAPPAN-OPERÁK Hogy őszinte legyek még sosem rúgott senki sikítva tökön. (Arra már volt példa, hogy én sikítottam utána...) Legfőképpen nem egy egyszálbelű, gizda kis csaj, miután lehuppant a cuki kis Babettájáról és kilépett az idétlen klumpájából. Így azután…..
MickthePick 2010.11.11 16:36:24
@Szocio Pata (kikvogymukblog): ""1. Cserhalminál gusztustalanabb színész kevés volt kis hazánkban"
Ezt rajtad kívül elég kevesen látják így. "

Én is így látom. Most így kapásból csak a Hegedás D Pojáca Gézától hánytam messzebbre anno.
Saját kérésére ismeretlen szerző műve. Még azonosítani tudták volna? :-)) A kinti céges tréningek nagyrészt unalmasan zajlanak, de ez az egész nem is erről szól. Amint vége a vacsorának, a klikkek piálni kezdenek. Szépen, gondosan megterítenek a szálloda aulájában - (az…..
MickthePick 2010.11.11 12:10:21
@Professor Pizka: Kiváló jellemzés!
Csak annyit tennék még hozzá, hogy olyan is van (sőt), aki pont azért kefél, mert ivott is :D
MickthePick 2010.11.11 12:15:17
@El Topo (Sgt. Elias): már vagy 5ször voltam a Soce-n, eddig még egyszer sem volt vészhelyzet. Céges lúzereket (első 2 körben én is így voltam) meg a gyerekpályákra viszik amúgy is :)
MickthePick 2010.11.11 12:32:45
@Amidazophen: a gerontofília lesz lassan az én egyetlen reményem is. Csak én még a 36/22-nél járok :P
Nagy pixel art-rajongó vagyok, különösen szeretem a demake-eket, vagyis azokat a műveket, amik megmutatják, milyen lett volna egy sikeres film vagy új videojáték, ha egy, a nyolcvanas-kilencvenes években készült játékként jelent volna meg. Volt már ilyenre példa a blogon is, a…..
MickthePick 2010.11.10 16:59:46
Két hete történt, hogy a Blizzconon egy piros pólós srác zavarba hozta a World of Warcraft két nagypályás fejlesztőjét azzal, hogy a játék egyik karaktere, Falstad Wildhammer sorsa felől érdeklődött. A „kérdezz a fejlesztőktől” panelen a WoW világának két vezető…..
Styxxtől, ettől a roppant termékenyen blogoló ürgétől (nem, majd csirke) kaptunk egy vendégposztot. De az is lehet, hogy keverem. Egy csomó Styxx, Sixx, Sixx! anyád is nyuggernek hívod? meg mindenféle más figura blogol, posztol, kommentel. Úgy tűnik, hogy ez ilyen gyakori…..
"Katie Austen, 17 hónapos, doboz es zacskó függő cicalány vagyok"Köszönjük a fotót Waldinak..