Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walcott 4 ever

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Walcott 4 ever 2012.05.15 17:56:17
 Üdv, Rossz PC Juniorok! A közeljövőben tervezünk egy nyereményjátékot a blogon, amiben kicsit igyekszünk újítani az eddigi sémákat illetően.Rögtön az első változás, hogy jelentkezni ITT ebben a bejegyzésben lehet a hét végéig (tehát március 11-ig). ..
Fecó a Kocka blog szerkesztője volt beszélgetőtársam a 10. kiadásnál.Itt le lehet tölteni a beszélgetést (63 MB)Következő filmekről beszélünk:-Az öldöklés istene-Suszter, Szabó, Baka, Kém-Borotvaélen-Sin City-Faun labirintusa-Death Race 2000-Kill List-Tetovált lány (USA)..
A most bemutatandó dohányt már korábban is kipróbáltam, és majdnem született belőle egy teszt, ami egy olyan tévedés miatt lett volna erősen negatív hangvételű, amit nem merek bevallani. Így tehát kötelességemnek éreztem másodjára is nekifutni a dolgoknak és írni az Al-Sultan…..
 Cikis és sokaknak biztos érthetetlen bejelentést teszek most közzé, de (hasonlóan a sokat gyűlölt Pókember 3-mal) kedvelem a Star Wars Episode 1-et... Ebben biztosan közrejátszik a nosztalgiafaktor is, mert igen kellemes emlékek fűződnek az akkori mozilátogatás köré…..
LaLee's Blog Nyárvégi update 2011.08.08 14:01:00
Ej, be régen is volt update a blogon! Na de sebaj, nézzük mi is jut eszembe...Kis designváltoztatásNem nagy dolog, mindössze két lángnyelv került bele a LaLee's Blog designjába, amit leginkább a 16:9-es monitorral rendelkezők fognak látni. Próbálkoztam különböző hátterekkel, a…..
Kíváncsi vagyok, hogy kinek melyik tetszett a legjobban, és miért, írjátok le kommentben.                              Slots For…..
Sziasztok! Bátorkodom én is előhozakodni azon játékok listájával,melyeket nagyon várok már. Kezdeném is a felsorolást,íme a Senshi által preferált lista: Metro Last Light Fejlesztő: 4A-Games Kiadó: THQ Műfaj: FPS Megjelenés: Valamikor 2012-ben Halo 4 Fejlesztő: 343…..
 Sziasztok. Összesen eddig 2, azaz kettő versenyző nevezett a gólszépségversenyre. Nem tudom, hogy ennyire nincs érdeklődés, vagy csak nehéz találni egy mutatós gólt. Adok még 1 chance-ot, hogy aki csak most veszi észre a versenyt, az most nevezhessen:az új határidő: június…..
Sziasztok A tegnapi napon sikeresen lekonvertáltam a 3. jelenetet is, és igen meglepődtem valamin. Észre se vettem, hogy mennyi képképkockát sűrítettem a 3 jelenetbe, és tegnap úgy gondoltam leellenőrzöm, hogy mekkora lesz a nagysága. Eddig 8 perc 20 mp, és úgy, hogy ez még…..
Ez egyfajta promo videó a vízipipának. Akinek esetleg kételyei vannak a vízipipázással kapcsolatban, vagy éppen a szülei tiltják tőle, annak itt ez a videó.Mutasd meg a szülőknek, hátha jobb belátásra bírja őket :)A karcoló hang a kamera hibája, engem is…..
Valami bámulatosan röhejes horrorfilm(?) 2007-ből, amely egy Jeff Rector nevű fazon bébije lehet, mert szinte mindent ő csinált. Itt a film adatlapja. Kivérezve (99 ft) from Filmbaratok on Vimeo. Aki meg nem értené a Conan említést.....
A map napokon belül letölthető! -A látott képsorok -Rejtett érdekességek -Reklám -További fejlesztés várható!!!..
Walcott 4 ever 2011.03.23 19:53:49
Nagy Visszatérés! 2011.03.01 21:22:00
Köszöntöm a Lambda Team blog látogatóit!Ne ijedjetek meg, minden rendben van velem és a bemutatókkal is - nem gondoltam volna én sem, hogy ilyen sokáig távol leszek. Pokoli nehéz volt új videókártyát keríteni...mármint olyat, ami képes elműködtetni JÓL a játékokat, nem kerül…..
Walcott 4 ever 2011.03.14 18:37:16
Szerk.: (2011. 02. 16. 20:05) a nyeremények postázva, azt mondták, hogy 3-5 (munka)nap az átfutási idő, így valószínűleg hétfőn érkeznek meg!  A nyeremények ezen a héten kerülnek postázásra, holnap, vagy csütörtökön,majd beszerkesztek ide, ha feladtam!..