Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenjónévfoglalt

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János október 1-én, a Portfolio konferenciáján jelentette be, hogy "Európai Uniós pénzből lakossági energia korszerűsítési program nem lesz", mondván Brüsszel nem engedi. Pedig engedi, hiszen szerepel az EU által jóváhagyott operatív programban, és most az EU…..
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Oldaltól függ, hogy miként értelmezzük a GDP-növekedést: szárnyalás vagy szerencse; hosszú távú vagy két hónapos hatás; van mögötte valódi támasz vagy csak légvár. Mi az a GDP és hogy lehet megmérni? Leegyszerűsítve a GDP (gross domestic product, bruttó hazai termék)…..
mindenjónévfoglalt 2013.05.27 13:12:55
@Medgar: Nem negyedévekben számol. Az, hogy a 2008 Q1-ben a növekedés 2,1% volt, az azt jeleni, hogy a 2007 Q1-es bázishoz képest év/év alapon. és így tovább.
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
„A hőszivattyú az olyan, mint egy kifordított hűtőszekrény.” - Hangzik az ismert hasonlat. Szerintem pont annyi hasonlóság van köztük, mint egy benzines láncfűrész és egy Harley-Davidson között.  A közös pont a két berendezésben az úgynevezett Carnot-körfolyamat. A…..
mindenjónévfoglalt 2013.02.22 15:43:47
@Acmee: 2008 óta használjuk a testvéremmel közös ikerházban (2 független rendszer)
Már megtérült...
„Miután egész életemben videojátékokat gyűjtöttem, úgy döntöttem, eladom a teljes gyűjteményem” – írja a sokatmondó nevű videogames.museum júzer az eBayen. Mint kifejti, a játékok túl sok helyet foglalnak, és egyébként is több emberélet kellene, ha minddel játszani…..
Mi mindig jókat derülünk, amikor egy bulvárlap a pornózó valóságshow-hős és a hatlábú pakisztáni csodatehén közé beékel egy-egy társadalmi igazságtalanságot. De valószínűleg Ecseri Zoltánnak nem lesz kedve a nevetéshez. A lap Sok szülőt magára hagynak a gyerekei címmel…..
A devizahiteleseket nem lehet megmenteni - legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan a kormány nekiállt. Sem a végtörlesztés, sem az árfolyamgát egy-kettő nem jelentett megoldást, a kedvezményes forinthitelre váltáson pedig összességében csak röhögni lehet. És teljesen mindegy, hogy…..
mindenjónévfoglalt 2013.01.16 13:35:19
@elwood: Pontosan,
a végtörlesztés az évszázad bűnténye volt, ahol az elkövető az állam volt, és volt mellé 100-150 magyar viszonyok között tehetős orgazda...
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
mindenjónévfoglalt 2013.01.11 14:26:43
TComment Az autózás őrültség 2012.12.12 09:29:59
Aki használja az autóját, ne gondolja, hogy ötvennél kevesebből kijön. Ha még mindig azt hiszi, kezdje el írni, és majd beszélünk egy hónap múlva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Napjaink egyik legnépszerűbb színésze és meghívott vendégei csekély 4 millió dollárt (860 millió forintot) buliztak el – ebből csak a pezsgő 3 millió volt! Több mint négymillió dollárt bulizott el Leonardo DiCaprio és vendégserege egy New York-i szórakozóhelyen novemberben…..
mindenjónévfoglalt 2012.12.05 15:49:55
Bocs, de ez a cikk úgy ahogy van baromság...
www.prnewswire.com/news-releases/the-most-expensive-bottle-of-champagne-is-bought-in-london-for-190000-120000-gbp-by-us-professional-gambler-and-businessman-124596918.html
tény, hogy nem egy olcsó termékről van szó, több helyen is írják, hogy ez a legdrágább pezsgő márka, de ennyire azért nem
www.extravaganzi.com/leonardo-dicaprio-spent-3-million-on-champagne-at-his-birthday-party/
itt azt írják, hogy először 18 rekeszt rendeltek, aztán még...
A cikk első részében végigkövettük azt a folyamatot, amelynek során Lajosból – egy teljesen átlagos, hétköznapi, jóravaló emberből – antiszemita lett. Itt az ideje, hogy választ adjunk, mi is ment végbe Lajosban e folyamat során. Az egyszavas válasz egy pszichológiai…..
mindenjónévfoglalt 2012.11.23 12:55:32
Nem sok ez még, tulajdonképpen a harmadik évados poszter animált formában és kiegészítve egy sejtelmes női narrátorhanggal, de a semminél csak több. A lényeg meg persze az, hogy már csak száznegyvenkilencet kell aludni a Trónok harca harmadik évadának permierjéig. ..
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
A budapesti tőkepiaci szereplőket sokkolta a parlamenthez csütörtökön beterjesztett bizottsági javaslat, miszerint az értékpapírok forgalmára is vonatkozna a tranzakciós illeték. Az eddig is csapást csapás után elszenvedő magyar tőzsde ezzel az új adónemmel megkapná a…..
mindenjónévfoglalt 2012.11.12 10:43:06
@vadkelet: Ugyan dehogy
London röhögve fogja opponálni, és így legalább eldől az az évtizedes kérdés, hogy vajon kell-e Európának több pénzügyi központ?
(ezután a válasz nem lesz)
az intézkedés nettó adó és járulékhatása egyértelműen negatív lesz, és mivel a tőzsde mellett az állampapírokra, egyéb kötvényekre is vonatkozik, ezért tartós, és jelentős forint-gyengülést fog maga után vonni
Olyanok vagyunk, mint a Lannisterek – nem, nem aljas rohadékok, hanem mindig megfizetjük a tartozásunkat. Két nyereményjáték lezárásával is adósak vagyunk jó régről, de ahogy a régi meós közmondás tartja, az elefánt nem selejt. És mi sem: tattararaam, jöjjön először a…..
mindenjónévfoglalt 2012.11.09 14:28:17
A KARD LMP végveszélyben? 2012.10.11 21:59:47
Nem az ő hetük ez. Kiszorítják őket a "harmadik erő" még csak vizionált pozíciójából, prominens képviselőjük elkövet egy ki nem kényszerített szarvashibát Chávezzel, és kijönnek egy, Matolcsyt is leköröző tündérmesével gazdaság-ügyben. Lehet - bár még korántsem…..
Nem kell híres brit kutatócsoport tagjának lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk: a Facebook a valaha értelmes emberi lényeknek is elvette az eszét. Folyamatról van szó. Hetek, hónapok, sőt évek alatt történik mindez, ráadásul észrevétlenül lappang a „páciensben”. A…..
Végre végleges, amit egyébként is lehetett már tudni: szeptember 12-én nagyszabású Apple eseményre kerül sor, a meghívóban szereplő kép pedig szinte egyértelműen utal az új iPhone modell bejelentésére az árnyékból kirajzolódó 5-ös számmal. Biztosan jó kis telefon lesz, de…..
mindenjónévfoglalt 2012.09.05 10:36:47
@Unionist: A Google eredményének egyelőre igen kis hányada származik az Android rendszerből (bár biztos, hogy ez a leggyorsabban növekvő szegmens a vállalatnál)
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
mindenjónévfoglalt 2012.08.24 14:04:38
Hihetetlen, mennyire fafejű, bigott, szűk látókörű idóták ülnek az amerikai PTC, azaz Parents Television Council (szülők tévétanácsa) nevű szervezetben. Nem elég, hogy a televízióban minden olyan jelenetet betiltanának, amiben meztelen női és férfitest látható (akár csak…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..