Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anasatumare

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a játék rövid idő alatt olyannyira felkúrja az ember agyát, hogy muszáj volt bemutatnom. A videó java része improvizáció, és az egész egyben, vágás nélkül lett felvéve, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést. ..
Ezúttal nem egy mozifillmről, hanem egy dvd-n hamarosan megjelenő filmről ejtettünk néhány szót. ..
Egy remek kalandfilm, ami simán megér másfél órát az ember életéből!..
anasatumare 2010.08.03 11:56:02
Bár mostanra a negyedik évad valósággal úszik az emlékezetes alkotásokban, most mégis egy olyan "film" került bemutatásra, melynél teljes meggyőződéssel állíthatom: ehhez foghatót még nem láttatok! (Elnézést a bal felső sarokban lévő szövegért, de csak így tudtam…..
Johnny Depp újra kalózkodik, ugyanis jövőre jön A karib tenger kalózai 4. Őszintén szólva, annyira nem vagyok oda ezért a sorazatért. Első résszel semmi bajom nincs, sőt igazából ezt a részt többször is megnéztem és még meg is tudom, de 2. és 3. részről ezt már nem tudom…..
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..
Kezdetben a Beépített szépség paródiájának hittük ezt a förmedvényt, de hamar kiderült, hogy ez sokkal, de sokkal rosszabb minden elképzelésünknél. A filmért ezer köszönet Konyv-nek, az Anyatermészetnek pedig ezer köszönet a végtelen türelemért, amivel megáldott, és aminek hála nem kezdtem el…..
A Dr. Dolittle 3.  nézése közben olyan dühöt éreztem, hogy csak na. Nem értem ezt a hollywood-i gondolkodást. Volt két rész, amik, ha nem is voltak remekművek, de viccesek voltak, és ez egyetlen embernek volt köszönhető: Eddie Murphy-nek. Na most, ha Eddie nem vállalja el a harmadikat, akkor miért…..
Többen is jeleztétek már, mennyire jól illene ez a film a sorozatba, és tényleg kár lett volna kihagyni, hiszen nagyon hálás videóalany volt. A sok baromsága és istentelen hülyesége ellenére azonban egyfajta perverz módon lehet szórakozni ezen a filmen. Az idióta beszólások…..
Hogy ne csak rossz filmekről és az általunk kedvelt alkotásokról legyen mindig szó az oldalon, kitaláltuk, hogy az éppen mozikban futó filmekről készítünk egy rövid kis véleményt, már persze ha sikerül megnéznünk. Az első darab a nagy népszerűségnek örvendő Perzsia hercege,…..
Nekem alapjába véve nincs sok gondom a remake-ekkel, elvégre egyik kedvencem, a Sebhelyesarcú is az valahol. Csak mondjuk az inkább újragondolás. Ami végülis egy nagyonis jó dolog. Hiszen ugye miért ne lehetne jó az, ha amerika (vagy bárki más) lát egy jó filmet, és úgy gondolja: "Hoppá! Hát ebből…..