Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poTomek

3 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak kutatunk mobilos témában, de fejlesztünk is: az Ovi Áruházban már elérhető az Index első alkalmazása. Az Index Nokia-alkalmazás a böngészőnél is kényelmesebb megoldás a hírek olvasására. Működése gyors, kezelése könnyű és átlátható, kényelmi funkciói…..
Teljesen lemaradtam a "milyen zenét hallgatnak a nagyvárosok"-mozgalomról, ami lényegében arról szól, hogy Lisszabon, Párizs, New York meg a többi szomszéd utcáin leszólítanak fülhallgatós embereket és megkérdik tőlük, hogy milyen dal szól épp a lejátszójukból. Ma…..
Amerikában négyhetes várólista van, esélyed sincs hozzájutni a tablethez, itthon meg egyelőre folyamatos a raktárkészlet. Pontos infók nyilván nincsenek, de annyit sikerült kiderítenem, hogy megállás nélkül érkeznek Magyarországra az iPad-szállítmányok, igaz, inkább csak…..
A pletykák szerint már ma letölthető lesz a Mac OS X 10.6.5 és az iTunes 10.1. Közben a Snow Leopardból az Apple már a 10.6.6 bétáját küldi a fejlesztőknek tesztelésre.A talán még ezeknél is jobban várt iOS 4.2 pedig pénteken érkezhet. Ez lesz az első iOS-verzió, amit iPadre is…..
Terjed-terjed a Facebook magyar közösségében is ez a rosszindulatú vírusapp, ami azzal kecsegteti a felhasználót, hogy rákattintva egy olyan videót tekinthet meg, amit "az emberek 98%-a nem tud 17 másodpercnél tovább nézni". A videó maga egy vírusos alkalmazás, amit…..
  Korán kelni borzalom. A testem még álomban, gyomrom kavarog, epém mar, a faszom áll, hólyagom tele pisával. Állófasszal nehéz hugyozni, türelmetlen ásítások lankadásig. Pisa. Tükör. Úristen. Felöltözök, lassan, kedvtelenül. Libabőr polóval, farmer, ajtó, irány a…..
poTomek 2010.07.15 09:20:06
@Buddy Stern:
WTF, új rendszer? Nincs egész nap büfé? Csak reggel-délben-este? :O
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
A Plastiknation ma, 19 órától élőben kommentálja az Apple-bejelentéseket. Az új iPhone mellett egy sor egyéb újdonság is várható. Az alkalomra beizzítottuk a Videopoll rendszert, úgyhogy élőben tudjátok majd értékelni Józsiék közvetítését. Plusz lesznek élő szavazások…..
iGlue siker. Pár perce írt Vaskó Péter, hogy az iGlue-val ezüstérmesek lettek a tegnapi Londonban megrendezett GeeknRolla startup-versenyen. A helyezésnek máris vannak hozadékai: a magyar fejlesztőcsapatot több brit befektető is megkörnyékezte. Amúgy a 2008-as budapesti Startup…..
poTomek 2010.04.21 19:22:25
Mint az elmúlt napokban kiszivárgott, a Google ismét megpróbálkozik a social network iránnyal. Valószínűleg ez is témája lesz a mai, magyar idő szerint este 7-kor kezdődő élő sajtóeseményüknek. Ha egy kis szerencsénk van, már most bejelentik, hogy újabb országokba is…..
Blogajánló. Az új hvg.hu címlapon "Napi merítés" névre hallgat a blogajánló felület, ahova a szerkesztők magyar nyelvű blogbejegyzéseket ajánlgatnak ki. A megoldás azért érdekes, mert bármelyik magyar blog kikerülhet ide, és röviden össze is foglalják az ajánlott…..
Ma délután végre elindult a Szörcs.hu publikus béta változata, vagyis mától kereshetünk vele. Próbálgathatjuk, ismerkedhetünk vele. Mivel Hírbehozó elég sok dolgot leírt róla, így én ezt nem ismételném, inkább egy másik vetületről beszélnék kicsit.Most is, és korábban is…..
2010-ben Pécs Essennel és Isztambullal közösen viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet, ami úgy vág médiablogunk témájába, hogy a pécsi Európa Kulturális Fővárosa programsorozat megnyitóját az MTV élőben közvetítette vasárnap este. Ráadásul ez volt az első HD…..
poTomek 2010.01.11 11:56:01
@drazsika: emberemlékezet óta.
BuheraBlog Fertőz a BKV.hu! 2010.01.06 15:15:00
23:52: A kártékony kódokat eltávolították a galériákbólZ hívta fel rá a figyelmem, hogy a bkv.hu galériája egy rendesen összekuszált JavaScript kódot is tartalmaz (GPL licensz alatt ;), ami aztán valahogy egy orosz domainről próbál levadászni további futtatható kódokat. A…..
poTomek 2010.01.06 17:06:50
addict Újévi fogadalomgenerátor 2010.01.02 12:43:00
Olyan kellemesen lassú tempóban kezdődött az új év, hogy egy csepp kedvem sincs még komolyabb témákkal foglalkozni. Maradjunk ezért inkább a könnyedebb dolgoknál, és nézzünk meg egy oldalt, ahol azoknak nyújtanak segítséget, akik nem tudtak semmit kitalálni eddig, amit…..
poTomek 2010.01.02 16:04:47
Webisztán Csillag születik 2.0 2009.12.18 18:09:00
Úgy tűnik, az RTL Klub komolyan gondolja, hogy online közösségi médiaeseménnyé teszi saját tehetségkutató produkcióját. A Csirip.com oldalon már látható, hogy egy helyen fognak megjelenni a műsorral kapcsolatos twitek (by turulcsirip), keresések (by szörcs.hu), valamint - ha…..
Bizonyos szempontból azoknak a szolgáltató cégeknek rosszabb, amelyek általában jó szolgáltatást nyújtanak, mert náluk sokkal feltűnőbb, ha hibáznak. Ha a Magyar Postával küldetek el egy csomagot, akkor például igazi kellemes meglepetés az is, ha nem lopják el a cuccaimat. Ennek…..
poTomek 2009.12.18 12:03:58
@Warnika: "Kollégáim a DHL gondjaira bíznak egy kisebb csomagot Budapesttől pár ezer kilométer távolságban."
Múltkor már mutattunk példákat arra, hogy a laptopkultúra szentsége igenis megtörhető. Most jöjjön egy másik példa arra, hogy hogyan tudjuk rávenni a nagymamát arra, hogy ő is aktívan twitterezzen. Mondjuk az RT-zés tuti, hogy körülményesebb egy kicsit. Na de lássuk... Amúgy a…..
poTomek 2009.12.17 08:55:44
Hogyan kommunikál ügyfeleivel a T-mobile, ha egyszer összeomlik a mobilhálózatuk? A kérdésre ma reggel, a Nagy T-offline idején tudtuk meg a választ: az MTI-n keresztül és... Twitteren. Szerintem ez egyrészt jó dolog, másrészt viszont nagyon aggasztó, hogy egy rengeteg…..
poTomek 2009.12.04 13:04:11
Tibi Amerikában 2009.11.16 02:30:00
T -35 nap ..
poTomek 2009.11.28 09:45:50
A mai nap híre kétségtelenül az, hogy az ország legfölöslegesebb hatalmi szerve, az örökös sóhivatal címet már több éve megszerző, sokak számára csak káromkodásként használt Országos Rádió és Televízió Testület, vagyis az ORTT mindenféle piaci és pénzügyi realitást…..
Nem fizettek sokat Liptai Claudia melleiért. Novemberben újabb képeket közöl a sztárról Playboy. 42 oldalnyi meztelen Liptai Claudiát mutatott be a férfimagazin, így már nem is olyan sok az a 3 millió. Zalatnay és Gregor Bernadett is többet kapott. Részletek az Indexen. Megszűnik a…..
poTomek 2009.10.28 12:17:01
Jön a novemberi sweeps, lelassítottak a tévék: ezen a héten elég sok lesz az ismétlés. A CBS hétfőn a teljes sitcom-blokkot kihagyta, és régebbi epizódokat vetített, de a TBBT még így is az este második legnézettebb sorozata lett, csak az ABC táncos reality-je tudta megverni, ami…..
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
poTomek 2009.10.28 01:10:23