Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Druzse

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban jelent meg egy sokat sejtető kép a Top Gear címlapján. Azok közt a fotók közt volt, amik a Top Gear újság 20 éves fennállását ünneplő extra kiadványt harangozták be. (Innen is gratulálunk a dilinyós briteknek, kösz a sok olvasni és…..
Druzse 2013.09.12 11:34:09
Belsőség Moszkva, a vég 2013.09.02 14:21:42
Novgorodi szállodánk, melynek pikantériája, hogy ha akarjuk, Lenin épp ezt ajánlja, bár a wifiért ő is hiába kezeskedett. Az igazi pikantéria persze, hogy ha akarjuk, Vlagyimir Iljics nem is a szállodára mutat, hanem az aljában található szupermarketre, melynek neve mi más lehetne,…..
Druzse 2013.09.02 15:41:41
Druzse 2013.09.02 16:02:17
@Winkler Róbert: Érdekes, amit mondasz. Azt hinném, azokon az óriási, szeles, üres vidékeken még a ramaty állapotú járművek sem tudnak szmogot csinálni és harapni lehet a tiszta levegőt. A város érthető... Köszi a szórakoztató beszámolókat!
Mindannyian hagytunk már ezt-azt autó tetején vagy a motorháztetőn. Ebben a videóban is hasonlót látunk, igaz, itt egy kerámiabögre maradt a SUV lökhárítóján. A motoros észreveszi, leemeli és beadja az ablakon: mi ez, ha nem jófejség? Nekem sikerült már így elvesztenem…..
A Földet teljesen új szemszögből mutatja be egy dokumentumfilm a Spektumon. John Downer természetfilmes hat részben hat kontinenst jár be - madártávlatból. Nem egyszerű légi felvételekről van szó, hanem igazi madárvonulásról, melynek során vadludakhoz, kondorkeselyűkhöz,…..
Itthon szokatlan, külföldön évek óta gyakorlattá vált húzásra szánta el magát az RTL Klub, és közzétette az X-Faktor élő adásaira érkezett sms-szavazatok és telefonhívások összesített listáját, igaz, nem azt, amiben a konkrét számok szerepelnek, hanem a voksok százalékos…..
Egy kedves olvasónk küldte el a fenti, igen vicces videót, amin Russell Peters azt taglalja, mennyire furcsa, hogy bizonyos szavak angolul és más nyelveken mennyire más jelentéssel bírnak. Mint például a pussy, azaz pina szó, ami a magyaroknak puszi, azaz kiss. Na ja. A poén jó, az…..
Azt írja a Blikk itt, hogy Geszti mentor meglehetősen éles szavakkal illette a hétvégi X-Faktorban továbbjuttatott Csobot Adélt, aki ugye saját mentoráltját, Szabó Dávidot verte ki a jövő vasárnapi finéléból. Geszti szerint Csobot nem a hangja miatt jutott tovább, mert ami az…..
Druzse 2012.12.10 14:35:12
hogyvolt X-faktor 3x15 - 7. döntő 2012.11.29 16:00:00
Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme…..
Egy brazil rejtett kamerás műsorban úgy gondolták a készítők, hogy a horrortémájú átverés nagyon menő. Ha velem basznának ki így, úgy verem volna pofán a helyi Balázst a végén, hogy soha nem rakják helyre a szájszervét. ..
hogyvolt X-faktor 3x14 - 6. döntő 2012.11.22 14:00:00
Szinte hihetetlen, de közelítünk a verseny feléhez, ma Nórika minden adandó alkalommal emlékeztet minket, hogy már csak hatan lesznek a műsor végére! Ez a remek hír máris javít a kedélyállapotomon, látszik a fény az alagút végén. Bejátszásokkal nyitunk, Miki kicsit váratlan…..
comment:com A nap képe 2012.11.09 12:00:00
Játsszunk egy kicsit, tessék nekünk képaláírásokat küldeni ehhez a képhez, de gyorsan. A gyengébbek kedvéért: balra VV Éva látható, jobbra egy kissé perverz arcú ismeretlen, középen a művésznő új, szilikonnal megbolondított csöcsei.    ..
Az előző rész végétől folytatjuk, a liverpooli kikötőben James rakodná kifelé a borszállítmányt Mr. Baines felügyelete alatt, bár raktárat még nem sikerült találnia. Megérkezik Webster kapitány, akinek természetesen egy jó szava sincs újdonsült veje első üzleti útjáról,…..
(A szerző újságíró.) Megy a horvát, a bosnyák meg a szerb... Istenem, hány vicc kezdődött így nagyanyám gesztenyefája alatt! A kis asztalnál mindig ült valaki, aki éppen csak egy kávéra ugrott be, mert amúgy siet, de a legújabb viccre persze volt idő. Magyarok, szerbek,…..
A CW október 5-én mutatja be a Valentine címre hallgató új sorozatát, amit a tartalom alapján leginkább a "romantikus komédia" műfajba sorolnánk, már ha muszáj valami címkét ragaszgatni rá. Az alaptörténet szerint a görög mitológia istenei itt élnek közöttünk, egy…..
A köztévé bevállalósabb, mint azt valaha is gondoltam. Miután az m1-en a 24 második évadának ismétlésével tengetik a hétköznap éjszakákat, biztos forrásból megtudtuk, hogy az utolsó óra után egy nappal elkezdik vetíteni a harmadik évadot is. Nincs nyári szünet, nincs egy…..
A VH-1 egyre jobb sorozatokkal jelentkezik, ott van menten a trash-reality két koronázatlan királya, a Flavor of Love és a Rock of Love (erről hogyvolt hamarosan), amikben két délistás celebnek keresnek macát, nem ia akármilyet, hanem az a fajtát, aki szerelmét az egész világ előtt…..
Jobb későn, mint soha, el ne tessék feledni, hogy az AXN ma este kilectől vetíti az ABC Masters of Sci-Fi (A sci-fi mesterei) című hatrészes antológiájának első darabját. A minőségi sci-fi-re kiéhezett magyar szemek elé így olyan írók műveiből készült egyórás alkotások…..
Mondjuk az RTL Klub mintha kicsi elkésett volna, a Megasztár, a Megatánc, meg a Társulat után nem nagyon maradt olyan titokban éneklő elektroműszerész, meg musical iskolába járó szemránckrém-ügynök, akit még ne fedeztek volna még fel. Vagy aki legalább ne próbálta volna meg.De…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Még mindig Doc Martinnal (19:20 Duna TV) kezdjük a napot, aztán egy gyors kapcsolással átszaladunk a Filmmúzeumra, ahol a Történetek Lármafalváról (20:00) című svéd családi film lesz. A hét, irgum-burgum kisgyerek vakációjáról a zseniális Kikötői hírek, valamint a…..