Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shodan

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb Mario-játékokról beszéltünk Angeldayjel, de csak a Super Mario sorozat fért bele az időnkbe. Akkor megígértük, hogy a folytatásban a többi Mario-játékot is elővesszük, és az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftsausstellung még szebb. Szóval szóltunk Sasának, és kikerekítettük a…..
Gábor rém dühös, de ki ne lenne az a helyében? Egy csomó pénzért nem csak szexi, de működő gépet is remél az ember, és bár nem kevés, de bőven nem elég, ha az IStyle munkatársai udvariasan kommunikálnak vele, ha a Macbook megállás nélkül fura tüneteket…..
Shodan 2016.06.17 12:52:49
 Azt már leírtam, honnan származik a tea, és hogyan készítik elő arra, hogy a teáskancsónkba kerülhessen. Lássuk most azt, milyen körülmények között kell „megfőznünk” a teánkat.  Az idézőjel fontos: a tealeveleket soha nem főzzük, mindig csak forrázzuk.…..
Rég volt akkora mozgolódás a tévében, mint idén. Először Ördög Nóra ment át elég nagy balhéval a háta mögött az RTL-től a TV2-höz, most pedig Tatár Csilla hagyja ott a csatornát 12 év után, hogy az MTVA-nál folytassa. Mondhatni csöbörből vödörbe, de Tatárnak biztos…..
Shodan 2014.12.12 13:49:56
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
ENTERTAINMENT WEAKLY - Kautzky Armand bársonyos hangjára ébredni maga a gyönyör. Arra ébredni, hogy Kautzky Armand diszkószőrvillantó farmeringben palacsintát süt a Balaton partján, baromi kiábrándító. A közmédia két aktuálisan futó műsorának példáján keresztül…..
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Olvasom a Nielsen kutatási eredményét arról, hogyan változtatta meg a tévénézési szokásokat a "második képernyő", vagyis az okostelefon és a tablet. Olvasom, és azon gondolkoztam, mikorra fog ez hozzánk olyan mértékben begyűrűzni, hogy érezhető legyen itthon is? Mert van egy…..
Teadélután Lecsúszásveszély 2013.01.29 12:41:57
Azért mégis csak élelmes emberek ülnek a városvezetésben. Nem hiába kapják a fizetésüket, na. Történt ugyanis, hogy még tavaly év végén az Alkotmánybíróság „tönkretette a fővárosi vezetés kétéves munkáját”, és újra felütötte a fejét Magyarországon a…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
GFG Blog Győzhetnek-e a magyarok? 2012.09.03 07:50:49
„Éppoly felnőtt vagyok, mint egy angol, / vagy mint bármelyik fia bármelyik / Öreg, nagy népnek, dicső hatalomnak” (Szabó Lőrinc: „Kis nép fia”)   Van egy helyzet. Ma a régi status quo képviselőinek hangja hangosabb, mint az új, még életerejét gyűjtő…..
Shodan 2012.09.03 09:16:06
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
Az EVA megszüntetésének politikai története önmagában is izgalmas volt az egymással vitatkozó kormánypárti szereplők nyilatkozataitól. Igazi nagy üggyé, már most számtalan publicisztikát és blogbejegyzést ihlető történetté azonban nem ettől vált. Egy olyan adózási mód…..
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
Appleblog Jön az iPad 2 2010.11.19 12:25:00
Nagyjából összeállt az Apple következő táblagépének terve, a távol-keleti beszállítók állítása szerint legalábbis már megkapták a visszaigazolást Cupertinóból, és decemberben megkezdik a nyomtatott áramkörök szállítását az iPád 2-höz.Becslésük szerint az új gép…..
Shodan 2010.11.26 10:56:04
@Alvin666:

ennyi.
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Twitteren már olvashattátok, hogy rászántam egy estémet a Snow Leopard kivégzésére. Kapcsolatunk viharos szakasza néhány nappal a telepítés után kezdődött, ekkor vettem észre, hogy az újraindítás után egy oldalra rendezi az ikonjaimat az asztalon (később ezt már bármikor meg…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Mivel Konrád hiányolta az LMP-t ezt az elmaradást még a választások előtt igyekeztem pótolni. Vannak még akik kimaradtak. Az élet ilyen, nem lehet mindenki ott még az én blogomban se. Az lmp honlapon elsőként felugró segítségszámláló nagyon nem tetszik, főleg amiatt, hogy a…..
Nos, múltkori felhívásunkban arra kértünk benneteket, hogy küldjétek el nekünk emailben azt a magyar fejlesztésű webdizájnt, amit a legjobbnak, legszebbnek gondoltok. Sokan saját alkotásukat küldték be, de vannak, akik egyszerűen csak saját esztétikai érzékükre hagyatkozva…..
Shodan 2009.02.18 10:50:18
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..
Shodan 2009.02.12 00:41:29
www.newconcept.hu , mert oda ver.
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..