Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TyToo

5 bejegyzést írt és 254 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az előző posztunkban arról írtunk, hogyan tudsz gyorsan és könnyen szabad kézzel arcfestést készíteni Halloweenra. Most egy még egyszerűbb módszert mutatunk be, amihez annyi kézügyességre sincs szükséged, mint a szabadkezeshez volt. Ezt azoknak ajánljuk, akik még csak most…..
 Bár az arcfestés egyre népszerűbb hazánkban is, sokan nem tudják, hogyan is lássanak hozzá. Tetemes mennyiségű levelet kaptunk vásárlóinktól, amelyekben arról érdeklődnek, hogyan varázsolhatnának könnyen és gyorsan egyedi mintákat csemetéik arcára Halloween alkalmából.…..
A Halloween eredetileg egy kelta ünnep volt, de ma már mindenki jelmezbe öltözött és festett arcú gyerekekkel azonosítja. Elsősorban még mindig az Egyesült Államokban a legnépszerűbb (gondoljunk csak a rengeteg amerikai filmre, amelyben megjelenik), azonban az utóbbi években…..
Biztosan ti is észrevettétek, hogy egyre több hölgy hord tetoválást a teste különböző területeire felvarratva. Van aki szereti a tetoválásokat, van aki ellenzi őket, de bárhogy is legyen, a lényeg, hogy a szép tetoválások is előbb-utóbb veszítenek kezdeti fényükből. A…..
Ezen a blogon csillámtetoválásról, testfestésről és hennáról olvashatsz tippeket és trükköket és lépésről-lépésre leírásokat Kövesd rendszeresen bejegyzéseinket, itt olyanokat olvashatsz, amelyek csak fizetős tanfolyamokon hangzanak el! :) A testfestést Craig Tracy…..
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
TyToo 2014.08.06 21:45:43
@gizmo26: nem is tudom te nyomoronc, hogy röhögjek rajtad vagy sírjak... tudod mit, várjuk meg azt a néhány évet amiről beszélsz, aztán majd rájössz. leborulnak előttünk a hatalmak... háhááááá hát ez a duma...
Subba Rajoskodó ribik 2013.08.01 15:33:50
Fejed be a mondatot: addig ütném, .... ..
A rajság Kömlőn van! ..
TyToo 2013.07.26 12:17:54
@Colty: you made my day... :D
Round 2, Isten nevében :D ..
TyToo 2013.07.24 11:40:55
@rémTündér /aprócska kismacska./: igen de látod pont ez az. MAGADBAN hittél nem pedig abban, hogy más, akit nevezzünk istennek majd csodát tesz. az a véleményem alapvetően a vallásról (persze, amiket ismerek), hogy egy nagy babonagyűjtemény, amikben szomorú, hogy még a mai napig is hiszünk. etetnek minket sok faszsággal, közben meg elfelejtünk arra figyelni, amire a leginkább kellene, hogy boldogok legyünk: ÖNMAGUNKRA. gratulálok, hogy Te hiszel magadban! :)
TyToo 2013.07.24 11:50:32
@wmiki: nekikezdtem írni, de rájöttem, hogy ilyen csőlátással nem érdemes vitatkozni. arra hívnám fel a figyelmed azért, hogy arra vigyázz, hogy ne keveredj annyiszor ellentmondásba magaddal, mert ez (is) hiteltelenné tesz Téged.
Subba Wtf: Küklopsz bébi 2013.07.22 11:35:48
Mondjátok, hogy kamu... ..
TyToo 2013.07.22 16:17:01
Subba Fekete Dávid arcoskodik 2013.07.11 19:23:58
Nézzenek oda, hogy kikelt magából ez a kis faszpamacs (jaj elnézést a kifejezésért) , persze Isten nevében: ..
TyToo 2013.07.12 13:38:14
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
Megérkezett a harmadik adag dal a Blind Myself négy részletben megjelenő lemezéről. A Diszkószám az éhezésről, Az igazi szó és a korábban nálunk bemutatott, Fásy Ádámmal készült Veszélyes hulladék című klipes dal ingyenesen letölthető a zenekar honlapjáról, a számokról…..
TyToo 2013.07.05 17:12:23
Házassági ajánlatokkal bombázzák Kárpáti Rebekát, harsogja a mai Blikk. Mint ismeretes, a Barátok közt berényi Andrásának, R. Kárpáti Péternek a lánya, akit a legolvasottabb bulvárlap egyenesen "a magyar Kate Moss"-nak hív, nem lázadt fel Hajdúék…..
Szomorú emailt hozott a drótpostás Zsolt nevű olvasónknak, aki azonnal továbbította nekünk a sokkoló hírt: a Céltudatos és Kalandvágyó Férfiaknak ezentúl más Magazint kell lapozgatniuk: "Értesítjük, hogy a CKM magazin nyomtatott kiadása a 2013/01 lapszámmal megszűnt" - áll a levélben, ami egyúttal…..
Subba Halpucolás orosz módra 2013.07.03 11:54:47
Ez egy vízpazarló faszság, csináljátok továbbra is inkább a hagyományos módon!..
TyToo 2013.07.04 11:03:00
@gbubu13: miattad röhögtem sírva 5 percig. kösz, hogy elraboltad ezt az időt az életemből... :D
Ennek legszebb példája Kövér László játszótársának, Szász Jenőnek létrehozott Nemzetstratégiai Kutatóintézet. A régi harcostárs homokozójára 1,3 milliárdot különített el korábban a kormány a költségvetésből. Tavaly pedig úgy kapott 100 milliót, hogy csak papíron…..
TyToo 2013.06.21 12:59:12
@$$$=$$$: hát nem stadionra a jelen helyzetben az biztos. vonják ki a pénzt az egészségügyből, oktatásból. pedig ezekre kellene költeni.
Elesne a 400 millió forintos Las Vegas-i szerződéstől az Attraction, ha elvállalná a szombat esti fellépést A Szépségkirálynőben, írja a mai Blikk. A bulvárlap úgy tudja, Hajdú Péter most idegesen hőbörög, mert az Attraction társulat vezetője, az ex-Hip Hop Boyz-tag Szűcs…..
Itt az esküvőszezon, és új divat hódít a jövendő arák körében. Majdnem vagy egészen „Éva-kosztümben" fényképészkednek a barátnők körében a leánybúcsún. Eredetileg csak a menyasszonyt fényképezték le, mintegy ajándékként a vőlegénynek. Aztán az egész a buli…..
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
TyToo 2013.06.18 11:29:00
@Rózservóterz: de van olyan, hogy kisebbségi komplexus, a kisebbrendűségi komplexus egyszerűsített változata.
Hála a jó istennek, na e! ..
Az überromantikus esemény legfontosabb mozzanatai szerencsére alaposan dokumentálva lettek:     Innen is gratulálunk!  ..