Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajon_minek

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kérdés, ami folyton kísért. Egy kérdés, ami újra és újra megtalál a projektek során. Ezerszer megválaszoltam már, és már nem akarom soha többször, ezért most megírom a választ mindenkinek, akit érdekel. Aztán ha megkérdezik, nem mondok majd semmit, csak átadok egy kis…..
Vastagbőr Állami posták versenye 2014.03.13 15:01:00
Semmi extra, rendeltem Kínából, az egyik szocialista nagyvállalat 7 nap alatt leszállította Kínából Budapestre, a másik szocialista nagyvállalat pedig 18 nap alatt eljuttatta Zuglóba a sikeres vámkezelési eljárás lefolytatása után.Az öröm kétszeres volt, hiszem Európa…..
A magyar nép a világ egyik legpesszimistább csoportja. A kimutatások szerint nálunk egyértelműen félig üres a pohár, miközben a pesszimizmus és kilátástalanság mély bugyraiban vagyunk kénytelenek szenvedni olyan országok embereivel egyetemben, ahol népi szokás a polgárháború,…..
Vajon_minek 2014.03.06 11:22:24
@Narancskommunista: Jó a hasonlat. Elvész a jel a nyelvtani hiba zajában.

Szerintem a helyesírásilag hibás szöveg nem vehető komolyan. Ugyanis ha a szöveg az írója még arra sem vette a fáradtságot, hogy helyesen leírja, akkor miért feltételezzük, hogy egyáltalán végiggondolta a mondandóját? Ha viszont végig sem gondolta, akkor miért kellene nekem komolyan vennem?
Vajon_minek 2014.03.06 11:24:26
@Vajon_minek: És persze én is vétek egy hibát a szövegben. Aki észreveszi kap egy piros hangszórót, és abba üvöltheti rám, hogy nem vagyok komolyan vehető. :)
Képzeletben könnyű kérni, sőt parancsolni, akár nyersen, trágár szavakkal, anélkül, hogy felmerülne a nevetségesség vagy a visszautasítás veszélye. De a valóságban ez sokaknak egyáltalán nem megy. Nem is biztos persze, hogy mindenki szeretné. De az valószínű, hogy sokan…..
Vajon_minek 2014.02.19 02:12:48
Nekem férfiként egy elég egyszerű módszerem van arra, hogy megtudjam hogyan szereti a partnerem a nyalást. Egyszerűen ráteszem a kezét a fejemre, miközben a lábai között vagyok. Ha nem esik le neki, akkor annyit mondok: "vezess". Eddig működött.

A legtöbb nő először nem nagyon meri átvenni az irányítást, illetve nem érti, hogy mit kellene tenni, úgyhogy nagyon oda kell figyelni az apró mozdulataira. Aztán leesik neki, hogy valóban ő irányít, és onnantól elszabadul a dolog.

A punci illatával kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy valóban nem mindenki kompatibilis mindenkivel. Ez nem higiéniai kérdés (mert az ugye alap, hogy tisztán kell szexelni), hanem a személyes feromonokon múlik. Szerencsére elég egyszerűen megállapítható a "kompatibilitás" előre: még mielőtt bármi ruhátlan akció történne, egy szenvedélyesebb csók után meg kell szimatolni a partner nyakát, hátul, a haj és a nyak találkozása körül. Ha az ottani illatok beindítják az embert, akkor a kompatibilitás garantált. Ha kellemetlen az illat, vagy csak semleges, akkor a dolog nem fog működni. De nem csak a szex, hanem igazándiból semmi. Erre mondjuk, hogy "a szagát sem bírjuk valakinek".

Az ember legyen realista, és egy diszkóban a részeg fiatalok nyilvánvalóan nem szaglászni fogják egymást, pedig sok-sok rossz szexuális élmény - amiből aztán később szexuális frusztráció lesz - elkerülhető lenne.
Vajon_minek 2014.02.19 02:26:09
@HoldViola: Erről eszembe jutott egy dolog. Tapasztaltam, hogy a nők valóban hajlamosak szégyenlőskék lenni, ha nyalásról van szó. Ez ellenkezik a férfi hozzáállással, ami ugye arról szól, hogy minél gyorsabban elkezdeni a dolgot. Szerintem ez a dolog könnyedén áthidalható azzal, ha az ember nem ajtóstul ront a házba, hanem felkészíti a partnerét agyilag arra, hogy nyalás következik.

Ez pedig roppant egyszerű. Elindul mondjuk egy csókolózás. Aztán az ember a nyakon keresztül elindul a mellek irányába. Ezt általában mindenki jól "viseli". Utána lehet szépen lassan egyre lejjebb és lejjebb menni. Aztán amikor az alhasi tájéknál tart az ember, akkor kezd derengeni a partnernek, hogy mi is következik. Ilyenkor érdemes megfogni és összekulcsolni a kezeinket vele, mert ott fent igencsak egyedül / hülyén érezheti magát. Aztán amikor a punci elérhető távolságba kerül, akkor sem egyből rácuppanunk, mint porszívó az ágy alá esett zoknira, hanem körkörösen közelítjük meg, a belső combokon, alhason kalandozva. Aztán amikor végül odaérünk, akkor a dolog már természetesen fog hatni, mint következő lépés.

Persze ez most egy sematikus leírás, és általános megoldás nincs. Inkább azt érdemes megérteni belőle, hogy nagy az intimitásbeli ugrás a szex kezdete és a nyalás között, ezért fokozatosan kell azt felépíteni. Vagy más szavakkal: hagyni kell időt a nőnek, hogy lelkileg és agyilag felkészüljön arra, ami következik, de közben sem szabad tétlennek maradni.
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Tanulságos összeállításra bukkantam a BBC oldalán, melyben húsz ember meséli el, miért váltott állampolgárságot, és ezzel együtt tulajdonképpen hazát is. Az okok sokszínűek, kedve attól, hogy valaki nem akart sorkatona lenni, azon keresztül, hogy túl sok adót kellett volna…..
Csorba Csillag Megszűnni 2013.08.31 20:59:07
 * Megszűnni nem több, mint vesztett vágyad sem táplál álmot. Reflektor már szórt, csecsemő szemben felosztott árnyfolt. Nem több mint árva helyesnek lenni, kitörött hittel. Etetnek ízek, betojok bátran, szopva az ínyem. * Ilyen volt akkor, mivoltom, s…..
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Vajon_minek 2011.09.03 12:19:19
- Mi a különbség egy hagyományos autó és az új Hyundai Veloster között? - A Hyundainak szebb a formája? - Hmm... meglehet...de nem... - A Hyundai megalkotta 2011 legvadabb sportkupéját? - Akár ez is lehet...de nem...ez sem... - A Hyundainak csak egy ajtaja van bal oldalon és kettő…..
Tessék, itt az első saját gyártású Youtube-videónk, ami kissé árnyalja a pár héttel ezelőtti fotós beszámolónkat. Legyen mindenki türelmes, várja ki a végét, és ne szóljon be, ha kiszúrja a barkácsmunka stílusjegyeit. A zenét viszont alvállalkozó készítette, ügyes kis…..
Kettős Mérce 2014 2011.05.16 08:10:00
Egy évvel ezelőtt senki se gondolta, de ma már kérdés lehet, mi lesz 2014-ben. Kiváltja le, a Fidesz-t, illetve összeszedi-e magát addig a kormányzópárt. Minket nem ez érdekel, 2014 legfőbb kérdése, mi lesz 2015-ben. Ma Magyarországon a nem szavazók aránya átllépte az 50%-ot.…..
Vajon_minek 2011.05.16 14:05:23
Szerintem itt már ennél mélyebb problémáról van szó. Az emberek nem a politikában, vagy a demokráciában csalódtak, hanem úgy általában, az ideológiákban. A kommunista eszmében ugyanúgy, mint a liberális gondolkozásban, vagy a nemzeti összetartozásban. Ez várható volt, mivel a politika az összes ideológiát kizárólag arra használta fel, hogy szavazókat szerezzen. A szavazók megszerzése után pedig az ideológia ment a levesbe.

A mai ember egyetlen dologban hisz: a jó magyar forintban (Euróban? Dollárban?). A mai embert egyáltalán nem érdekli, hogy kit ki mikor és miért tapos a sárba, egészen addig, ameddig nem magáról van szó. Van persze pár eltökélt hagos ember, aki valamilyen szép eszméért ágál (békés együttélés, vagy egy műemlék megmentése, esetleg a sajtószabadság), de a többi ember egyetlen dolgot akar: megélhetést, avagy: pénzt.

Aki azt gondolja, hogy az emberek többsége elvekért szavaz, az túlságosan politológus szemmel látja a világot. A dolog egyszerű: a nagy demokráciában folyamatosan azt hallgatjuk, hogy ilyen meg olyan módon nincs pénz semmire. Sem utakra, sem oktatásra, sem nyugdíjra, sem kórházi ellátásra. Ugyanakkor a befizetendő adók mértéke meredeken emelkedik. Mindeközben pedig olyan ügyek pattannak ki, ahol milliárdok tűnnek el a felelősökkel együtt.

Ezek után szerintem természetes, hogy az embereket egyáltalán nem érdekli a politika. A gyakorlat síkján mindig eltűnik a pénz, az a pénz, amit az emberek vérrel-verejtékkel megtermelnek. Közben persze a megtermelés módja is egyre nehezedik, mindent túlszabályoznak. Lényegében meg sem éri kinyitni egy boltot, mert annyi előbb-utóbb halálra büntet az APEH / ANTSZ / önkormányzat, és az egész haszon mehet a "közösbe".
Bár az idei UEFA Bajnokok Ligája lassan a végéhez közeleg, az esemény fő támogatója, a Heineken csak most fogja ellőni legnagyobb bombáját. A sörmárka a napokban publikált egy olyan különleges alkalmazást iPhone-ra és Facebook-ra, amivel teljesen új szintre emeli majd a…..
Vajon_minek 2011.05.04 13:51:50
@nemeseri: :D:D:D:D:D:D Indeed!
„Helyette párszor k*rvákhoz jártam, de hamar rá kellet jönnöm, hogy ez csak rondít a dolgon, hiába az az 1-2 óra kellemes pillanat” - a tegnapi forró téma folytatódik, egy kedd este érkezett reakcióval. Mai Levélírónknak voltak ugyan kapcsolatai, de egyikben sem érezte…..
Vajon_minek 2011.05.04 10:06:36
  Végre egy olyan tetőtér-hasznosítás, amitől a legkényesebb ízlésű városvédők sem fognak aláírásgyűjtésbe kezdeni, és azok a trendkövetők sem fanyaloghatnak, akik szerint csak az elfogadható az építészetben, amihez hasonlót már láttak egy külföldi magazinban.…..
Vajon_minek 2011.03.30 13:35:32
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Subba A világ pénisztérképe 2011.03.20 15:13:00
Hasznos kis oldal nyaralás szervezés szempontjából. *Fake..
Pingvinjelmezbe és norvégmintás pulóverbe bújik a svéd Acid House Kings, a közönséget énekelteti a System Of A Down testvérzenekara, tengerpart, fürdőruhás csajok, meg egy rakás hülyeség van a Wavves új klipjében. Egy floridai tinédzser rapperlány nagyon ügyesen dob kosárra, a…..
ADrenalin Epic Adidas-reklám 2011.03.17 11:40:00
Nem mondjuk, hogy nem láttunk már hasonlót (a Nike "Write the Future" kampánya hasonló hangulattal operált), de ez most fontos: az Adidas új szlogenje, az All In mutatkozik be ebben az új, a Sid Lee által készített kétpercesben. Derrick Rose a Chicago Bullsból, a rapper…..
Vajon_minek 2011.03.17 16:49:46
@ad-renalin: Nem, ezért nem az olvasók, hanem a szerkesztők vannak. (lennének).

Újabb bizonyíték arra, hogy igenis van szükség a rendes, szerkesztett információforrásokra.
Mindenekelőtt egy kis történeti igazságtétel: elvitathatatlan, hogy az Apple az iPhone-nal sok szempontból megújította és diktálja az okostelefonok piacát. Egy sor olyan újítást, megoldást vezettek be, ami azóta iparági sztenderddé vált. Az Apple mutatta meg, hogy hogyan…..
Ma reggel megkezdődött az első international launch, Sydneyben és Tokióban 200 méter hosszú sorokról érkeztek a hírek, de a többi hét országban is hasonló helyzet alakult ki, két hónappal az amerikai megjelenés után tehát még sokan kibírták, hogy ne vásároljanak…..
Eheti hirdetőnk, az iStyle új üzletet nyitott, ennek örömére mi is ellátogattunk a megnyitóra. A bejáratnál Gábor, az üzletvezető széles mosollyal fogadott. Nem csoda, vagy két-háromszáz ember állt sorba az esőben, várva arra, hogy bejusson az Andrássy út 36. szám alatti…..
Vajon_minek 2010.05.18 21:05:23
@dragi: Amíg Magyarországon nincs olyan, hogy "vidéki nagyváros"....

Ha most Szegedre, Pécsre, Debrecenre, Győrre gondolunk: ezek igazából nem nagyvárosok. Az igaz, hogy ezek a legnagyobb vidéki városok, de nem nagyvárosok. Egy nagyváros ott kezdődik, hogy Frankfurt, Graz, Marseille, Genova. Ezekben a városokban tudomásom szerint van Apple bolt. Ezzel akarom leszólni a hazámat, dehogy. Csakhogy a szimpla gazdasági racionalitások alapján nem éri meg a mi vidéki városainkba kinyitni egy ilyen szakboltot, mert sosem hozza vissza az árát az ottani maximum párezer fős potenciális vásárlóközönségből. Ez van. Ekkorák vagyunk egyenlőre. Marad Magyarország közepén Budapest-Ország.
Vajon_minek 2010.05.18 21:07:20
@Ana.Ge: Jó lenne. Oda jártam egyetemre. A WiFi lefedettséggel egészen elégedett voltam!
..
Vajon_minek 2007.07.28 09:35:50