Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saskvabel

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: 8 simple rules for buying my teenage daughter Magyar cím: Nyolc szabály arra az esetre, ha el akarjuk adni a lányunkat Leírás: Peter felajánlja Meget egy gyógyszertári számla kiegyenlítése miatt Neil Goldmannek. Meg eleinte ki nem állhatja az ötletet, de amikor azt látja,…..
saskvabel 2010.06.29 14:55:53
@tatamakocsi: ha nem tudsz angolul akkor ez a weboldal NEM neked való! Ne kritizáld a family guyt!!!!!!!!!
Angol cím: No Chris Left Behind Magyar cím: A legbutább diák Leírás: Christ megbélyegzik az iskolájában, mint a legostobább diákot. Hogy segítsen rajta, Mr. Pewterschmidt magániskolába iratja őt. Eközben az Óriáscsirke is visszatér, hogy harmadszor is megverekedjen…..
saskvabel 2010.06.23 09:29:18
Angol cím: Lois kills Stewie (2.) Magyar cím: Halál Stewie-ra! Leírás: Bár holtnak nyilvánították, Lois visszatér, és rájön, hogy Stewie akarta őt megölni. Stewie világuralomra törve túszul ejtette egész családját és felhasználja őket céljai érdekében. Lois megkísérel…..
saskvabel 2010.06.22 18:01:14
Angol cím: Family Gay Magyar cím: - Leírás: Peter, hogy visszafizesse adósságát, orvosi kísérleti alanynak áll, ahol megfertőzik a "meleg génnel". Ennek hatására Peter homoszexuálisként kezd el viselkedni.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most:…..