Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mad823

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a medve bérelhető lakást keres nem feltétlen gondol arra, hogy egyeztesse még a papírozás és a beköltözés előtt, hogy hányszor szeretne a lakás kiadója benézni a jövőben. Pedig kellene.....
Nagyon szerettem volna azzal kezdeni, hogy a legjobb multivitaminok, de annyira szerény a választék, hogy egy márkát tudnék csak jó szívvel ajánlani a következőkben részletezett szempontok alapján. Így marad az összefoglaló táblázat a végén, ami megmutatja, hogy mi mennyire "jó".  A multivitamin…..
Több évnyi hű szolgálat után itt az ideje lecserélni a porszívót? Most választási tanácsokkal segítünk, hogy a számodra legjobb porszívót vidd haza!..
mad823 2020.09.15 20:30:25
@Giggsy: Példa "forgófejesre"? Valamiért azt gondolom, hogy semmi köze a kialakításnak ahhoz, hogy milyen kefe van a végén...

Amúgy meg a watthuszároknak: a porszívóra írt teljesítménynek vajmi kevés köze van a szívóteljesítményhez. Egy jó porszívó attól jó, hogy halk, tehát nem hanggá konvertálja a felvett teljesítményt, emellett végig van tömítve, így sehol nem szív falsot. 7-800 watt bőven elég bármire.

A portartályos hülyeség, ott valóban filtereket kell tisztítani/cserélgetni nonstop. Egy jó porzsákosba meglepően sok kosz fér, nálunk hosszúszőrű macsak mellett, gyakori porszívózással is 3-4 porzsák megy el évente egy S-bag-es porszívóval.
mad823 2020.09.15 21:24:29
@efi: Mutass két tök ugyanolyan porszívót eltérő teljesítményű motorral.
mad823 2020.09.16 00:39:21
@Giggsy: AEG, Electrolux, Miele, Philips mind kínál elektromos forgófejet a komolyabb modelljeihez. Próbáltam is többet, vicc az egész. Normál koszhoz, porhoz nettó felesleges, cserébe hangos, nálunk pedig a shaggy szőnyegeken használhatatlan, a hosszú macskaszőr pedig nyolc másodperc alatt tekeredik rá fel, és lehet pucolni. Tíz kilós álló porszívót meg tologasson akinek két anyja van, ráadásul nem (f)ér be sehova vele az ember. Mindegy, ízlések és pofonok.
Olvasónk szerződésmódosítása nem sikerült valami jól, pedig úgy érzi, mindent időben megtett annak érdekében, hogy végül ne kelljen olyan szolgáltatásért fizetnie, amit nem is használt. De hiába a személyes befáradás egy nappal a szerződés lejárata előtt, ez édeskevés volt ehhez.  Kétéves…..
Miért kiirthatatlan a sárga csekk a magyar közéletből? Miért kígyóznak sorok a postán a pénzbefizetés ablaknál? A készpénzes fizetéshez való ragaszkodás a magyar gazdaság egyik, ha nem a legfőbb betegségére mutat rá. Én csak akkor megyek a postára, ha igénybe kívánom venni az alapvető…..
Égivár alatt Távozik a Lannister-sereg, gyönge szekereken zsenge gyökereket visznek Királyvár felé, meg aranyat, perszehogy, az arany és a kaja az, amiért jöttek, így ugye elégedett lesz a vasbanki bankár is, és nem hal éhen a nép (értsd: a királyi család, a sameszeik és a katonaság) ha Dany felkel…..
A múlt héten jutottam el a végső elhatározásra. Sajnos nem volt már mást választásom. Mindenképpen be kellett fizetnem egy bizonyos összeget, ráadásul sárga csekken. Tisztában voltam a rám leselkedő veszéllyel, de semmiképpen nem halogathattam tovább a dolgot. Vésztjóslóan közeledett a befizetési…..
mad823 2017.06.28 07:09:05
@neet: szerencsére ritkán járok postára, kizárólag küldeményt átvenni, a csekkes emberek 20%-a csupán a 70 feletti. Amúgy meg van csoportos, kártyás fizetés, QR kódos, stb. Nem a bankszámla hiánya, hanem a sötétség és a feketegazdaság az ok, hidd el. Azok megmegérdemlik...
Az MNB tervezi az azonnali átutalás bevezetését Magyarországon. Emellett egy jelenleg hiányzó fizetési módot is bevezet. Az MNB kreativítása meglepő, legalábbis számomra. Az azonnali átutalás maximum 20 másodpercet jelent. Ha ez nem sikerül, akkor értesül róla az ügyfél és újra kell kezdenie. Az…..
A világ okostelefonjainak 80 százaléka a Google Android operációs rendszerével működik. Mégis, alig hallani arról, hogy hamarosan elindul a rendszer saját mobilfizetése, az Android Pay. És ez csak részben magyarázható azzal, hogy az Apple sokkal erősebb marketingben. Hamarosan…..
Az Összezárva Friderikusszal első blikkre egy olyan műsor, amiben két ember egymás lelkében vájkál, miközben egy napot töltenek együtt, együtt esznek, alszanak, és mivel nincs hova menni, jobb híján akkor is beszélgetnek egymással, amikor kurvára semmi kedvük nincsen hozzá. A…..
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
A halogén izzó a múlté, a xenon HÍD égő zsákutca volt, aki trendi akar lenni, az leddel világít. Pár év múlva a xenon még ritkább lesz, mint a halogén izzó. ..
Csütörtök este két férfit cipeltem haza, hogy szalonnás hamburger felett a Hangyász felfüggesztésének ívein és szögein elmélkedjünk. Jó volt, ha nem is mondanám, hogy készen vagyunk. Az egyszer biztos, hogy elvileg nem lehetetlen viszonylag épeszű megoldást találni, olyat, ahol…..
Már régóta érlelem azon filmek listázását, melynek középpontjában gyerekek, illetve kölyökbandák állnak. Mikor a Super 8 című filmet néztem a repülőn akkor kezdtem el gondolkodni, aztán a TOP5-ből hirtelen 10-es lista kerekedett. A gyerekekért bármit, ugyebár.A…..
mad823 2011.12.25 11:03:21
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
Hülye kérdés: a konnektorba. De megolvad-e a drót? Elbírja-e Paks? Mit csinálnak eközben a szélerőművek és lehet-e az akksiban tárolt energiával mosógépet hajtani? Vélemények az azonos című írásunkról...
Boldog Új Évet Mindenkinek! Elkezdődött ez az év is. Az éjfél utáni másodperceket a Himnusz elhaló hangjai után Schmitt Pál a Magyar Köztársaság Elnöke uralta. Szó szerint. Ünnepi köszöntője igazi művészeti alkotásra sikerült. Tele van bonyolult szimbólumrendszerekkel,…..
Kedves Autódoktor! Az autóm reggelente nem indul. Mi az Oka? Tibor Mai cikkünk blogposztja...
Az egész világ ellen. Azt hittétek, nem is lesz már poszt, mi? Haha! Egy hete, csütörtökön vittük el Graf dokihoz oltatni. Kétféle oltást kaphat egy kismacska, egyet a házi bajok ellen - ez akkor jó, ha csak szobában lesz tartva és egyet a világ ellen - akkor javasolják, ha…..
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...
A deszkások külön világot képviselnek – ezt mindenki tudja. Ám köztük is van egy mind népesebb társaság, amely igencsak különleges módon használja a deszkát: a homokban száguldoznak vele. Ez a sandboarding. Nemrég valakinek megígértük, utánanézünk, mit lehet tudni…..