Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QuantumResearch

81 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E heti hírlevelünkben az alábbiakat találod: Szöveges kitekintés,Dax és Eurostoxx50 index elemzés,EURUSD és EURCHF elemzés,Olaj és Arany elemzés,MOl és OTP elemzés,Egész hétre szóló gazdasági és aukciós naptár magyar nyelven,mindezt Point&Figure chartokon bemutatva.  …..
Gazdasági hírlevelünkben a következőkről olvashatsz:Heti gazdasági kitekintésS&P500 és Whilshire5000 index elemzés,EURUSD, CHFHUF technikai elemzés,Corn és Crude Oil elemzés,Egis és Rába technikai elemzés,Egész hétre szóló gazdasági magyar gazdasági naptár. Ingyenes…..
E heti hírlevelünkben a következőkről olvashatsz:Heti összefoglalás,DAX és S&P500 index technikai elemzés,DAX, S&P500, DOW, NASDAQ100 és Russel2000 összehasonlítás,S&P500 szektorelemzés,Dollar index, EURUSD, USDJPY deviza elemzés,Kávé és Palládium elemzés,Egis és…..
Heti gazdasági kitekintésünkben az alábbiakról olvashatsz: Szöveges gazdasági kitekintés,DAX, EUROSTOXX50, CAC40 és FTSE100 részvényindex elemzés,AUDUSD, AUDJPY, USDJPY deviza elemzés,Kakaó és Narancslé árupiaci elemzés,CIG Pannónia és ECONET elemzés,Egész hétre szóló…..
E heti kitekintésünkben a következőkről olvashatsz: Fókuszban a hét,Whilshire 5000 index  elemzés és Dax, Russel 2000, S&P500, Dow Jones és Nasdaq100 összehasonlító elemzés,Dollár index, USDJPY és USDCHF technikai elemzés,Grains és Energy árupiaci összehasonlító…..
Örömmel jelenthetjük, hogy az Admiral Markets és a QuantumResearch partneri megállapodásának eredményeként az Admiral Markets valós számlával rendelkező ügyfelei 50%-os kedvezménnyel fizethetnek elő bármely csomagunkra! A kedvezmény igénybevételének…..
E heti kitekintésünkben a következőről olvashatsz:   Bovespa és CAC40 index elemzés,5 éves portugál és magyar CDS elemzés,AUDCHF, EURAUD és EURCAD egzotikus deviza elemzések,Kávé és kakaó határidős árupiaci elemzés,Egis és Pannergy magyar részvény elemzés,Magyar nyelvű…..
 E heti hírlevelünkben a következőkről olvashatsz:Nikkei 225 és Hang Seng index elemzés,2 éves amerikai és 10 éves japán kötvény elemzés,USDJPY, GBPJPY és AUDJPY devizapár elemzés,Élőmarha és Réz árupiaci elemzés,Rába és Egis részvényelemzés,ezen kívül magyar…..
Hírlevelünk az alábbiakat tartalmazza: Szöveges összefoglalót az aktuális hétről,Eurostoxx50 és CAC40 index elemzést,2 éves Schatz és 5 éves Bobl német határidős állampapír elemzést,AUDUSD, EURAUD és AUDJPY devizeelemzést,Deutsche Bank Agriculture Fund ETF és réz…..
Alább a mai napi arany elemzésünk látható. 1393 korábbi lokális csúcs fölé érve vételt ajánlottunk február 21-e után. Célárunk új csúcs, azaz 1432 elérése volt. Ez több mint 30 dolláros emelkedésnek felel meg.   Sokak véleménye szerint rengeteg…..
 Mert hogy csütörtökön repülőre szállunk, és irány Libanon!Tehát itt az ideje pakolni, de mit is rakjunk el? Meleg lesz? Hideg? Túllépjük a súlyhatárt?Lehet alkoholt kapni arrafele... és megannyi égető kérdés merül fel az utazóban ilyenkor.Ha nem is a teljesség…..
QuantumResearch 2011.02.28 16:00:02
 Örömmel ajánljuk kedves figyelmükbe, hogy a hétfői nappal elindult a QuantumResearch heti összefoglalójának, a Ten-Sigmának a video blogja! Az első videót itt tekintheti meg! Üdvözlettel, QuantumResearch csapata!..
E heti kitekintésünkben az alábbiakról olvashatsz:S&P 500 index és Russel 2000 index elemzés,10 éves amerikai és néet állampapír elemzés,AUDUSD, USDCAD és NZDUSD devizeelemzés,Crude oil és gyapot elemzés,Mol és Richter elemzés,valamint egész hétre szóló gazdasá  ..
E heti hírlevelünkben a point and figure chartokon a hangsúly. Az alábbiakról olvashatsz: S&P500 és Dax részvényindex elemzés,30 éves T-Bond és 10 éves Bund határidős állampapír elemzés,EURUSD és GBPUSD deviza elemzés,Brent olaj és WTI-Brent olaj spread elemzés,Telekom…..
 Amikor tőzsdéken árupiaci termékekkel kereskedünk, akkor ezt a leggyakrabban határidős (futures) kontraktusok formájában tesszük. Vagyis olyan szerződést, ügyletet kötünk, mely nem az adot pillanatra, hanem egy jövőbeli dátumra vonatkozik. Pl. Ha veszünk egy kontraktus…..
Az az igazság, hogy március elején elugrunk a Közel-Keletre. Túrasízni. Pontosabban túrasí versenyen részt venni.A Raid des Cédres a legmagasabb túrasí verseny a Közel-Keleten, bár megvallom, nem tudom, hogy milyen  szervezett túrasí megmérettetések vannak a régióban, ha…..
QuantumResearch 2011.02.18 10:38:09
E heti kitekintésünk tartalmaz: Szöveges összefoglalót az aktuális hétről, NYSE Advance/Decline Ratio&DJIA, NYSE Up Volume/Down Volume&S&P500 elemzést, 10 éves T-Note és 30 éves T-Bond technikai elemzést,EURCHF, USDCHF, GBPCHF devizaelemzéseket,Határidős réz és gázolaj…..
Mai napon 40200-es célárunk teljesült. 42000 támasz szint sokadszorra nem tudta megtartani az árfolyamot, ennek letörése vezetett célárunk teljesüléséhez. Alább a mai napi Richter elemzésünk látható. Ügyfeleink több hete kiemelten figyelték a 42000 szintet, felkészülten…..
E heti hírlevelünkben az alábbiakról olvashatsz:S&P ETF szektorok és Wilshire 5000 index technikai elemzés,CIU ETF és ITM ETF technikai elemzés,EURHUF, USDHUF, CHFHUF devizaelemzések,Reuters/Jefferies CRB index és WTI/BRENT OIL spread technikai elemzések,Richter és RFV…..
Az Egyiptomban látható politikai bizonytalanság a tőzsdékre is rányomta a bélyegét múlt pénteki kereskedési napon. A szuezi-csatorna stratégiai elhelyezkedése és európai illetve brit cégek egyiptomi érdekeltségeinek hatására okozhat még meglepetést a politikai folyamat a…..
Gazdasái kitekintésünkben e héten a következőkről olvashatsz: Dow Jones Industrial Average és Dax index elemzés,30 éves amerikai hozam és állampapír elemzés,EURUSD, GBPUSD elemzés,cukor és gyapot elemzés,OTP, MOL áttekintés. Ezen kívül találsz magyar nyelvű gazdasági…..
Örömmel jelenthetjük, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel létrehoztuk Forex III. - Exotics modulunkat, ami a következő devizapárok technikai elemzéseit fedi le:GBPJPY (angol font-japán jen)AUDUSD (ausztrál dollár-USA dollár)AUDCAD (ausztrál dollár-kanadai dollár)EURGBP…..
 E heti kitekintésünk tartalmaz:  Szöveges összefoglalót az aktuális hétről,Dow Jones, NASDAQ100, S&P500 és RUSSEL 2000 elemzést,Dax, FTSE100, CAC40 és IBEX35 elemzést,30 éves amerikai állampapír és CMF ETF elemzést,USD és EUR devizapárok elemzését,metal és grain…..