Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iqlightblondiee

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közösségi adománygyűjtés (vagy crowdfunding) nem újdonság már itthon sem, ahogy azt a hazai fejlesztésű gyerekbringa távfékező MiniBrake esetéből is ismerhetjük. Berlinben most két lány nem kevesebbre gyűjt, mint egy új, úttörő szupermarket megnyitására a menő Kreuzberg…..
iqlightblondiee 2014.05.24 07:58:44
@♔batyu♔: sőt, a boltban minden egyes zöldséget, pékárut, stb. külön nejlonzacskóba csomagolnak. Én is minden vásárlásból minimum 2-3 zacskóval érek haza sajnos :S
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
iqlightblondiee 2012.11.03 21:13:43
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
iqlightblondiee 2012.11.02 10:08:04
@Java-s asszony: én is erre gondoltam :)
esetleg még rap: szex vajon mi? - ha az még nem volt.
www.youtube.com/watch?v=YCqycxyty14
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
iqlightblondiee 2012.10.13 19:41:46
@vénszivar: kilépnék már, de túl udvarias vagyok ahhoz, hogy ne válaszoljak.Látom, kívülről tudod melyik tehetségkutató mikor kezdődik :P
iqlightblondiee 2012.10.13 20:04:59
@vénszivar: köszi, hogy megengeded. nyugodtan írhatsz csúnyát bármikor, nekem az a lényeg, hogy én ne írjak azt, ha nem muszáj :)
iqlightblondiee 2012.10.13 20:14:00
@vénszivar: éljen, végre :))@AnnaKarenina: oké, megfontolom, köszi :)
Nincs köztük kövér, az a halálom ..
iqlightblondiee 2012.10.09 18:50:03
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
iqlightblondiee 2012.10.07 21:26:20
iqlightblondiee 2012.10.07 21:37:13
@szgy: én is neki drukkolok, remélem nem nyeretik meg a Zámbó gyerekkel. Az biztos, hogy egyéniségek vannak most, remélem, kellemesen csalódunk még pár emberben.
@mizant21: ők is röhögnek szerintem :)
Apám mesélte, hogy náluk gyerekkorában - egy szegény angyalföldi munkáscsaládról van szó a háború utáni évtizedekben - téglát kellett a vécétetőre tenni, hogy ne jöjjön föl a patkány. Mielőtt az ember felhajtotta volna, illedelmesen bekopogott, hogy most ő jön, a…..
A világ egyik legdrágább focistája nem csak a pályán népszerű. Reklám és szponzori szerződéseivel elég pénze van ahhoz, hogy hódolhasson hobbijának, a luxusautó-gyűjtésnek. Megmutatjuk, mit tudott eddig összegyűjteni Cristiano Ronaldo. A portugál válogatott…..
iqlightblondiee 2012.09.21 18:33:31
@szamócaaaaaa: Igazad van, jó hogy ezt így leírtad.
Mindig megy a szakértés arról, hogy néznek ki a modellek. Hogy enniük kéne egy kis paprikás csirkét nokedlivel, azután varga bélest, fojtásnak. Rossz példát mutatnak az ifjúságnak, még rosszabbat a kifejlett nőknek. A tinilányok alig esznek, és olyasmiket tudnak, hogy hény szem…..
iqlightblondiee 2012.09.12 09:04:49
@péniszirigy feminista szűz strihkurva:
én is ettem a hajam kiskoromban:( nekem nem szedték ki sehogy.
Ha egy reklám átlépi a beszédtémává válás küszöbét, elmondhatja magáról, hogy a minimális célt teljesítette. Ha a beszélgetés arról folyik, hogy kinek tetszik és kinek nem a kampány, még eggyel beljebb van. A Danone új Avtivia reklámja most ebben a szakaszban van. Én magam…..
Tisztelt Terror!  Segítségre lenne szükségem. 2 év után márciusban megszünt a munkaviszonyom egy cégnél.A papírjaimat utolsó nap megkaptam de az utolsó havi járandóságomat továbbra sem utalták át. Hiába járok a nyakukra, nem fizetik ki, mondván más korábbi…..
iqlightblondiee 2012.05.19 18:00:15
@Serious Sam: én is rögtön rájuk gondoltam...
Hilton Budapest - a TripAdvisor fotója. A TipAdvisor az alábbi tíz gyönyörű panorámájú hotelszobát szedte össze a világ minden tájáról. A Niagara-vízesés, meg Sorrento mindenesetre klassz társaság Budapestnek. Mondjuk nem sokat agyaltak az indoklással a szerkesztők, gondolom…..
iqlightblondiee 2012.03.19 22:23:32
ET? Sandokán? Keresgélj évszám szerint!   ..
iqlightblondiee 2012.03.07 19:54:38
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
iqlightblondiee 2012.02.25 13:52:56
@bigacsiga: jó kérdés :)valóban naiv vagyok, hogy meglepetést várok :)csak minden annyira kiszámítható :)
Február 27-től teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. Hétfőn debütál az 1 perc és nyersz! című vetélkedő, szerdánként újra látható lesz a Legyen Ön is Milliomos!, vasárnaponként ismét szórják a poénokat a Heti Hetes sztárjai és vadonatúj…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
És ha már szóba került a legmegbízhatóbb szárazföldi tömegközlekedés, következzen egy kényszervonatozás az Orangeways közrenemműködésével. Mintha már olvastuk volna ezt valahol. De nem, ez nem ugyanaz a történet, csak a fehér pótbusz a visszatérő elem, amiről ezek szerint…..
iqlightblondiee 2012.02.15 21:26:04
@hüjehalyó: Narancsvész :D
Modorosblog Higiéniafasizmus 2012.02.14 11:30:00
Erőst el van tájolva az emberiség manapság, nem csoda, hogy elkorcsosulunk. Az evolúció nem véletlenül lett kitalálva. Adott egy természetes mikro- és makrokörnyezet, a tápláléklánc - ennek a tetején volnánk mi - és az állandó körforgás. Az erősebb marad életben, a gyengébb…..
iqlightblondiee 2012.02.14 21:06:27
@Ernoke: egyetértek, én is így vagyok vele, ha valaki taszít, akkor ápoltan is taszít, akit meg szeretek, annak a bukéját is elviselem adott esetben.
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
  Na, hát vele mi történhetett? Az 1986-os születésű színésznő tegnap így jelent meg az amfAR gálán. Hát, hirtelen nagyon megöregedett, az egészen biztos. Persze, zűrös volt mindig az élete, hisz gyerekként már sztár volt, aztán jöttek a gondok. Ittas vezetés, sitt…..
Komolyan elgondolkoztunk rajta, hogy csak pár év múlva rakjuk ki azt a hírt, hogy Axl Rose ötvenéves lett, mert nekünk ugyanolyan nehéz összehozni egy róla szóló posztot, mint neki egy nagylemezt, de aztán elvetettük az ötletet. Merthogy igazából nem nehéz róla írni, ugyanis…..
Kedves Munkahelyi terror blog,   Nem rég óta vagyok az oldal olvasója, de annál lelkesebben igyekeztem vissza-vissza olvasni a cikkeket. Persze még a felét sem sikerült letudnom, ezért nem tudom, járt-e még más is hasonlóan hozzám. Ahogy látom, sokan azért emelik fel a szavukat,…..
Kamilla szomorúan vette tudomásul, amikor törölték Prágából hazafelé tartó esti járatát, és csak másnap reggel indulhatott. Megírta az Orangewaysnek, akik 2 hónap alatt arra nem vették a fáradtságot, hogy a jegy árát visszaadják:Egy június végi szombat reggel utaztam…..
iqlightblondiee 2011.09.14 23:05:44
@Bartush: hát igen, ennyire idióták!
@RKamilla: "Jogászt bevontam, de miután megirta a levelet, szembesültünk vele, hogy 7 különböző Orangeways ilyen-olyan Kft. van bejegyezve, többségük tele munkaügyi és egyéb birságokkal. Vagyis a 7 db ajánlott levél mehetett volna olyan cégeknek, akik az etikus magatartást nem nagyon helyezik a központba" - na ez az, tényleg mit vársz ilyenektől? Illetve érthető lenne, hogy mit vársz, de látod, nem Te vagy az egyetlen, aki szívott velük/miattuk. A helyedben inkább elkerülném örökre, több energiabefektetést nem érdemelnek. Még a negatív reklám is kár értük...
Na nem igazából, csak a legújabb klipjében, amit a Space Boundhoz készített. A videó egy történetet dolgoz fel két verzióban, amiben a főhős - akit természetesen Eminem játszik - megtudja, hogy a barátnője csalja. Az egyik Eminem higgadt, a másik pedig dühös. Érdekesség, hogy a…..
hogyvolt VV4 - 4X20 2011.01.04 13:27:00
A tegnapi összefoglaló után rögtön tisztázzuk a legfontosabbat, a tutajos más szóval faszállító, nekem ebből egy igen kínos negyedórám adódott, mikor még hamvas voltam, üde és nem ismertem ezt a kifejezést. Igaz, nekem nem a csókomra, hanem a szememre mondták, és a…..
iqlightblondiee 2011.01.04 19:40:16
@fran7: halál komolyan nekem is ez futott át az agyamon :D :D