Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skeletor

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kegyeletsértő-e, ha egy elhunyt pornószínész képei fennmaradnak a neten? Az alábbi eset ezzel a nem mindennapi jogi problémával foglalkozik.Tisztelt Zugügyvéd! Egy újabb érdekes eset házunk tájáról…„Finoman” fenyegető levelet kapott szerkesztőségünk egy…..
Most képzeljük el, hogy Julia Robertset keresztezik egy összekarcolt zsigulival és erre ráhúzzák Daniel Craig arcbőrét. Ő Eric Roberts, aki valóba Julia Roberts testvére. Karrierje egy igencsak szomorú történet, mivel ő fentről esett le. A nyolcvanas évek egyik legtehetségesebb…..
A State of Emergency igazi akciókrimi, az elején unamas fecsegés, azt lehet tekerni, bár ahogy kiállnak a 15 éves használautókkal eljátszva a pörgő zsarukat már előrevetíti a jövőt! A végén azonban bepörög: egy gengszterbanda lefegyverezve az Afrika Korps és a 8. brit hadsereg…..
Jaime Pressley neve sokaknak nem mond semmit , kivéve a Nevem Earl rajongókat.Pedig 32 éves kora ellenére elég sok ZSfilmben szerepelt már. Persze nem meglepő tekintettel, hogy teste bármelyik szavazáson növelte volna a részvételi hajlandóságot. A feje egy kicsit…..
Uganda csodálatos ország, most már van saját Rambo filmjük is. A film összetett történettel rendelkezik, de van benne minden: dzsungel, CGI , helikopter, vér. Uganda én így szeretlek!   ..
Az ügyeletes ZS szépfiú, aki most épp nagyon menő. A vlagyivosztoki Indiana Jones fanklub alelnökeként olyan sokra vitte, hogy Jack Hunter néven még fanfilmet is forgathat. Az arca valóban egy remekmű, de a szemei állása alapján már látszik, hogy a férfi pedikűrősének a…..
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..
Vele egy régi adósságomat törlesztem, mivel Jürgen bácsi a főgenya vonulat nagy sztárja! Pedig milyen jól indult! A legendás tengeralattjárós Das Boot borostás német katonájaként még úgy nézett ki remek színész lesz belőle. Rá pár évre pedig Leto Atreides hercegként kereste…..
Jól fésült, japán-amerikai hibrid Superman barátunk is megmutatja, hova vezet az út egy sikeres sorozattól a ZSkategóriáig. Dean egy japán csávó és egy amerikai színésznő fiaként született Michigan államban. De apjától már a születése előtt elvált anyuci. De anyuci nem…..
Dr. Mengele a hatvanas években sikeresen klónozott két emberi embriót, az egyiket beültette egy görög nőbe és belőle lett Billy Zane. Míg a rondábbikat beültette egy génhibás búr asszonyba, akinek a családjában a legnagyobb vérfrissítés az volt, amikor az egyik ősük…..
A két lábon járó élő ZSsablon karakter, ami nekünk Usztics Mátyás az az USA-ban R. Lee Ermey. Seriff , tábornok vagy kiképzőtiszt ez mai sztárunk specialitása. Ráadásul tényleg katona volt, évekig szolgált a hadseregben, majd filmeknél volt technikai tanácsadó. Egészen addig a…..
A gonosz kanadai akinek mindig leszakad valamilyen végtagja. Akármilyen sebhelyes feje van, én csípem ezt a csávót. Majdnem minden filmjében gecit játszik, de abból az igazi elmebeteg fajtából , mégis szimpi. Michael kanadai, ugyanis Torontoban született és elég korán megmutatkozott…..
Skeletor 2010.06.27 20:30:23
Valóban nem volt még nő kis blogomon , ideje volt pótolnom a hiányt. Jöjjön egy nő akinek csöcse nagy, ajka vad, filmje szar. Shannon kanadai és onnan indult burjánzó karrierje, szépségkirálynőként kezdte. Először ő lett Miss Ottawa Valley és negyedik lett a Miss Canada…..
Mai pszichopata ZSsztárunknak olyan feje van mint egy agresszív génmanipulált burgonyának. Kevés olyan színészünk van akinek már mimika nélkül ilyen vérfagyasztóan brutál arcszerkezete van, ha pedig mosolyog akkor az több áldozatot követel mint egy burmai ciklon. Pedig Patrick jó…..
Ha lenne a képzeletbeli ZS panteonnak egy trónterme annak a közepén biztos Chuck Norris ülne. Eljött hát az idő , hogy tisztelegjünk a ZS világ egyik legnagyobb sztárjának. Hősünk a közvélekedéssel ellentétben nem a roswelli ufók DNS-ből jött létre amit kereszteztek egy…..
Hogyan lett egy tehetséges bazaltarcú bácsiból, tehetségtelen bazaltarcú bácsi. Tom Berenger karrierje bemutatja nekünk hogyan lehet nagyot esni. Ezt páran már megmutatták nekünk itt a blogon, de Tom a legnagyobb bukók közé tartozik.  Sztárunk 1949-ben született Al Capone…..
Amennyiben George A. Romeronak van múzsája, akkor az Tom Savini! Ez a kis 1,70 magas sikerszakállas figura egy igazi zombifilm specialista. Ha nálunk született volna, valószínűleg csak az egyik műanyag hálótrikós, mackónadrágos panelnindzsa lett volna. Amiből minden lakótelepen áll…..
Szöszi szépfiúként kezdte , de ma már egy depressziós félalkesz nőimitátor mosolyog ránk vissza. Gary Busey a kilencvenes évek elejének főgenyája karrierje Texasban indult, mivel ott született. A színészet mellett a zene világába is belekóstolt, tehetséges dobosként több…..
Mai sztárunk egy igazi zsíros bajszú tesitanár forma csávó, aki valaha maga mutatta meg a különböző tornaszereken a gyakorlatokat, de a hosszú évek kitartó edzése Johnnieval és a sok soproni és kőbányai kirándulás miatt, ma már csak a terem szélén ordibál a kifingott…..
Végy egy olasz csávót, bombázd mikrometeoritokkal az arcát, amitől olyan kráteres lesz mint a verduni csatamező egy átlagos pergőtűz után, majd rakjál rá csibészes fekete hajat és töpszli orrocskát és gombszemeket. Majd olvastasd el vele, Tomcat blogját meg a Talmudot.Na akkor…..
Remélem mindenki lábadozik már a bejgli mérgezéséből és már alig várta, hogy újabb sztárról írjak egy gonosz posztot.:) Végy egy ír krumplit, csapdosd meg egy kicsit baltával minden oldalról, ragassz rá két gülüszemet és nyomjál bele két botox injekciót, majd a végén…..
Skeletor 2010.06.22 16:49:48
Egy újabb eltékozolt tehetség. Pedig mindene megvolt ahhoz, hogy jó színész legyen. Aranyos pofika, tudod az a típus, akiről lemásolod a matek leckét, aztán lelkiismeretfurdalás nélkül rúgod fel a tesi órai foci meccsen. Aztán csak ő dugja meg az osztály legjobb csaját. Na ez C.…..
Mai hősünk a 70-es évek gigacsöcsű feka akciópicsája, akinek a mellénél maximum az autója volt nagyobb. Pam egy nővér anyuka és egy légierőnél dolgozó technikus apuka gyermekeként jött a világra 1949-ben. Kiskorában a hadseregben munkálkodó apuka miatt elég gyakran…..
Skeletor 2010.06.22 15:19:20