Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wildbird#69

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezennel ünnepélyesen meghirdetem a blog történetének első,nyílt nemzetközi névpályázatát! A téma és egyben a pályázat tárgya:Új lakótársam, egy apró gekkó!Aranyos, pici (kb. 4 centi áfával), homokszínű gyíkféle hatalmas fekete szemekkel. Tegnap este már kissé…..
Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Kezdek önállósodni. Ma munka után elsétáltam a Ramstore nevű bevásárlóközpont felé, vettem ezt-azt, majd hazacsámpáztam.Már korábban elkezdtem élénkebben ismerkedni a mindennapi szituációk (pl. köszönés, fizetés), illetve a környezetemben…..
Miután a múltkor jól becselezve csak pár napnyi motyót vittem magammal Szkopjéba (aminek egy részét ráadásul kinn is hagytam), ellenben közben felmértem a terepet, ma már neki kellett látni a ruhatáram feltérképezésének és cél/szakszerű megosztásának. Merthogy ugye…..
Kedves kollégáim tegnap hívták fel a figyelmem a Skopje 2014 elnevezésű városépítő (?) program promó videójára. Ezer hála és köszönet, rég indult ilyen vidáman a reggelem! :) A projekt magában foglalja a főtér és úgy általában a városközpont teljes kulturális…..
Nedy@Skopje Sok kicsi sokra megy 2010.09.07 01:53:00
A kora délutáni meetinget követően meghívódtunk egy vacsorára. Kopogott a szemünk, mivel 10 előtt nemigen ettünk, út közben egy csokit sikerült benyomni, és ekkor már délután fél 6 körül járt az idő. Elmentünk hát vendéglátónkkal egy dunai hajón kialakított…..
Nem volt egyszerű, de megérkeztem.Reggel 5:15-kor indultam otthonról. Tankolás, autópálya-matrica beszerzése és egy rövid látogatás az irodában (begyűjtendő tapasztalt kollégám és alkalmi útitársam, Imre névjegyeit, hogy tudja osztogatni szerbiai túrája során), majd Imre…..
Egyik kedvenc írom, Breat Easton Ellis nemrég jelentette meg új könyvét, ami történetesen első regényének a Nullánál is kevesebb című műnek a folytatása. Emlékeim szerint a könyv filmes feldogozása sem volt sokkal több a nullánál, és ez így van a fiatal Robert Downey Jr.…..
még 1 yard Ez kérem botrányos! 2010.07.07 22:29:00
Az NFL híres a bajkeverőkről és változatos bűnlajstromukról: nem telik el év anélkül, hogy ne hallanánk lövöldözésről, drogbirtoklásról, asszonyverésről, nemi erőszakról, kocsmai verekedésről, ittas vezetésről, vagy valami hasonló, sportolóhoz méltatlan és/vagy…..
  A múlt hétvégén az a ritka helyzet állt elő, hogy egyetlen budapesti csapat sem játszott hazai mérkőzést, de cserébe ezen a hétvégén három mérkőzést is láthatnak az érdeklődők. Bár a másodosztály bajnoki címe már biztosan a Miskolc Steelersé, még két mérkőzés…..
Wildbird#69 2010.06.25 11:01:56
@ariadne11: Igen, valóban, de szerdán még erről nem volt infónk. Szóval nem a Cowboys ellen szólt, hogy ebből kimaradtak. Mint ahogy képtelenség volt az Eagles meccs pontos helyszínét és idejét is fellelni, az is kimaradt.
A magas szintű magyar médiából már tudjuk: mindenki magyar, vagy ha nem is magyar, akkor legalább az ükanyja az volt, vagy a dédapjának a szomszédja. Ha még ez sem jön be, akkor arra vagyunk büszkék, ha tudja hol van Magyarország. Nos, ilyen körülmények között már lassan fel se…..