Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RSVP

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
RSVP 2010.06.22 18:11:57
@Deuce Bigalow: nem mondtuk hogy dögöljön meg a hiteles, a legtöbb embernek a hitelfelvétel a megoldás a lakásproblámára, méshogy nem tud elindulni az életben. De nem jenben, nem bepalizva, nem fröcsögve mindenkire ha nem érti mit tett - sokan több időt töltöttek azzal hogy a plazma felbontását böngésszék mer "full hádés" legyen, minthogy a jen hitelüket végiggondolják, VAGY független tanácsadót megkérdezzenek. És igen, én emlékszem olyan cikkekre 2007ben, amikor a jen hitel kezdeti sikerek után (=átmeneti forint erősődés és jen gyengülés) a jenhitelesekről szóltak a hasonló oldalakon megjelenő cikkek, hogy "mennyire megérte, most nem fizet kamatot, sőt a tőke is csökkent".
RSVP 2010.06.22 18:31:29
@intruderjani: engedelmeddel nem neked adtam a tanácsot, hanem egy legalább 26 millió szabad pénzzel, ugyanakkor közel 130-140 ezer eurónyi, yen/huf-ban nyitott pozícióval rendelkező, 2 ingatlanban ingatlanpiaci árváltozásoknak kitett, 5-10-20 évre beragadt ezért ennyi időre MUSZÁJ tervező embernek. Neki mindegy a 1,5 milliós szórás 5-10 éves időhorizonton, ennél nagyobb bajban van, sokkal. Ez a "de add ide a differenciát, mer' nekem számít", ezt inkább hagyjuk.
RSVP 2010.06.22 19:33:18
@min: szerinted miért ad "drágán" forrást a külföldi anya itteni leányának? Profitszivattyú például? Nem is várja meg hogy az év végi nyereségből csipegessen ilyen-olyan módszerekkel milliárdokat, rögtön bemondja az extraprofittal terhelt transzferárat a forráshoz. Igen, Kelet-európa kiszivattyúzása, a nyugat európai bebukott eurómilliárdok milliárdokkal helyett. Ja és láttam már bankot egész közelről, magyart is meg külföldit is, még mielőtt leszólsz... tárgyalni kell a külföldi anyákkal, ennyi - és kamatmaximalizálás, elég lesz nekik +4% felár is, a mostani 8-9 helyett. És akkor nem fog bebukni többszázezer lakáshiteles sem, mindenkinek jobb lenne most önmérsékletet tanúsítani, persze nem egy ilyen OTP által vezérelt oligopol piacon, pszáf segédlettel.