Regisztráció Blogot indítok
Adatok
50-es anyuka

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertarian És akkor gratuláljunk 2018.04.09 06:00:00
Szar lehet most azon blogok és kommentek szerzőinek, akik holtbiztosan, végtelen önbizalommal hirdették, hogy Orbán most aztán bukni fog, megy mindenki a sittre és itt lesz a kánaán. Merthogy nem csak, hogy Orbán és rendszere nem megy a hűvösre az elkövetkező időszakban, hanem…..
50-es anyuka 2018.04.15 10:02:10
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
Dr. Fazekas Péter, az Euronics üzletlánc ügyvezető igazgatója, az üzletek egy részét üzemeltető Vöröskő Kft. egyik tulajdonosa kilépett a szcientológia egyházból. Kérte valamennyi ott tárolt adata törlését, és már nem tagja a szcientológia egyháznak.Az értesülés…..
Kedves Blog!   Tegnap történt az alábbi eset egy budapesti középiskolában. Szeretném az elején leszögezni, a posztban szereplő doktor urat nem ,mint orvos minősíteném, emberi hozzáállásával akadt gondom.     A 12 éves fiam egy 6 osztályos gimnáziumba jár…..
látens iszákos Érdekes adatok 2010.10.25 19:27:00
A statisztika világnapja régi, nosztalgikus emlékeket idézett fel bennem, a szokásos spéttel el is kezdtem böngészni a netet statisztikai idő- és mennyiségi sorok, táblázatok és egyéb ábrák után. Találtam egy rakat érdekes dolgot, és egy különleges…..
50-es anyuka 2010.10.26 13:08:32
@Álszentfazék: fenyőből...?
Interneten ismerkedni szigorúan tilos, ezt már sokszor elmondtuk. Ugyanakkor megértem a levélírót, szörnyű a netes húspiac, erről már volt egy korábbi posztunk, és semmi okosat nem tudok hozzáfűzni.A kép innenKedves Szakítósblog! A történet netes társkeresés közben…..
Sziasztok!   Segítsetek ha tudtok, mert nem vagyok benne biztos, hogy a cég ahol dolgozom szabályosan, és törvényesen jár el. A cég ahol dolgozom rendszeresen, ellenőrzi az öltőző szekrényeket a dolgozó jelenléte nélkül.   A lakatott, levágják, ha nincs náluk a…..
50-es anyuka 2010.10.18 14:02:25
50-es anyuka 2010.10.18 15:24:26
@newtehen: Ez egy jó ötlet amúgy.

A cég nevét miért nem lehet már megint megtudni?
Két szekrényt használó ember dolgozik ott és rájönnének a kettő közül, hogy melyik írta a posztot? Vagy csak egy van? És egyből kiszúrnák?

Nem értem, így semmi értelme...
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
50-es anyuka 2010.10.18 14:00:04
@kanbatu: ......és a melegítés ellen is nyilván :D
50-es anyuka 2010.10.18 15:10:08
@enamel:

"mondjuk lehúznának, mert miért ne próbálnák meg, nem jönnék ide rinyálni 3000 ft miatt"

Sokunknak nincs 36ezre egy kajálásra, nem a 3000Ft a probléma, főleg nem annak, aki a válság kellős közepén még Gundelezik...
De a módszer az mégiscsak túlzás... berakni sunyin a szervízdíjat, ez nem lehetett véletlen és ezt igenis jogosan említi meg.
50-es anyuka 2010.10.18 15:18:22
@Takoca: Mi ez a szar? Mi ez, hogy nem lehet kimásolni két tetves sort belőle?
Mi ez a "jogvédett" rizsa? Szaros palacsintarecept, iszonyú szánalmas isssssszonyúúú szánalmas.
Bassza meg az oldalát, aki létrehozta. Jegyzeteljen előtte kis sjtcédulára az, akinek két anyja van, 2010-ben. Röhej.
A "RÉS" Alapítvány női éjjeli menedékhelyére igyekeztem, egy fapados hajléktalanszállóra, de még zárva volt. Szégyenlősen beálltam a sorba, amely a kapuban már gyülekezett: az évszaknál némiképp melegebben öltözött nők használt sportruházatban, lábuknál…..
Sziasztok!  A következő érdekes kérdésem lenne: dolgoztam egy cégnek ahol felmondták a munkám. Maradt a cég részéről némi kis elszámolatlan ügyünk. Ezzel most nem is foglalkoznék. Viszont volt nálam egy laptop. Ez még most is nálam van.   Gondoltam az ügy…..
 Bejutottunk. Hurrá!-ezt kellett volna éreznem, de ehelyett elöntött az aggodalom, hiszen az óvónőket egyáltalán nem ismertem.Hát... addig volt jobb.Mostanra kiismertem a rendszert is meg őket is és egyre kevésbé akarom, hogy a gyerek oda járjon, miközben végig…..
50-es anyuka 2010.10.13 11:52:23
@rosiegirl:

"És hogy oldanád meg személy szerint a társaságot a gyerekednek?"

Már túlvagyok rajta :)
Barátnők, rokonok, plusz mivel szerencsénk volt és nagyon jó szomszédság volt (több anyuka, összefogtunk) ezért nem volt probléma, alig pár olyan eset volt, amikor úgy éreztem magam, mint valami túsz...

"Lenn lennél a homokozóba vele napi 8-10 órát? Mert egy gyereknek nem másfél óra hintázás kell, mint szociális tevékenység. Meg kell szoknia rutinokat, szabályokat, hogy van egy világ ahol ha valami nem tetszik neki alkalmazkodni kell és nem odarohanni anyuhoz, hogy jaj mennyünk haza mert Pistike nem akarja azt játszani, amit én."

Nem mondod :)
Megoldottam, megoldottuk. Persze nem mindenki olyan szerencsés, mint én, ilyen szempontból.
Amikor egyébként más anyuka vigyázott a gyerekre, akkor a gyerek viselkedett. Később az iskolában láttam, hogy működik a gyerek, pedig csak egy évet járt oviba. Semmi gond nem volt, jól beilleszkedett a közösségbe.

"És lehet, hogy "okosan" kihagyják emberek a bölcsődét, az óvodát, de az iskolát nem tudják. Akkor lesz majd a hiszti, anyu ne hagyj itt, utálom, stb. Csak a tanárnők ezt baromira nem fogják tolerálni. Egy percig nem fognak az ilyen gyerekkel szarakodni, rá fognak szólni a szülőre rövid időn belül, hogy kezdjen már a gyerekével valamit, mert folyton hisztizik, nem bír a fenekén maradni, megy a saját feje után és így tovább."

Igen, de akkor most meséljek, hogy hány olyan gyerekről ment a panaszkodás, akikről ÉN TUDTAM és TUDOM, hogy végig ott voltak a bölcsiben és az oviban is, minden évet, reggeltől estig... mégse tudtak valami miatt beilleszkedni.
50-es anyuka 2010.10.13 11:55:03
@baloo784:

"Aztán majd oldd meg az iskolás korban is a tanárok, iskola és egyéb intézetek nélkül a gyerek társaságot."

Már túlvagyok rajta, ha befejeznéd a vagdalkozást, annak örülnék, köszönöm. Megosztom a tapasztalataimat és a véleményemet, nem kell kioktatást tartanod! Ha nem tetszik, akkor lépj tovább, oké? Köszi!

"Ha nem tudsz itt élni, akkor vegyél telket a Holdon, vagy menj el a Világvégéhez címzett fogadóba, amely a Galaxis egy időhorpadásában bújik meg:)"

Fergeteges humorérzéked van. Nem tudom, hány gyereket nevéltél föl, nincs is közöm hozzá, azmindenesetre sokat elárul, hogy ezt passzíroztad ki magadból. Milyen hasznos számodra az internet...

"Az élet a szüntelen alkalmazkodásról szól.
rosiegirl ezt talán kissé finomabban mondta el, de az én hozzászólásom is az ő gondolatmenetére épít."

Akkor alkalmazkodj, szurkolok, hogy sikerüljön. Neked is szép napot :)
50-es anyuka 2010.10.13 11:57:36
@Borcsika: Hát, nem vagyunk egyformák. Én meg abban nem hiszek, hogy az lenne a jó trend, hogy a gyerekek ugyanolyan nemfigyelő ovónénikkel vannak körülvéve, meg tévéztetik őket bent stb. (Láttam már pár dolgot).
Szellemi leépülés az óvoda, csak nem mindegy, hogy kikhez képest, ha te ilyen anyukákkal voltál körülvéve, amit itt leírsz, az kellemetlen, de nagyon remélem, hogy nem vonatkoztatsz se rám se a köreimre semmit ezekből... tnx
A konspirációs teóriák gyártói és szerelmesei az elmúlt években új otthonra találtak az internet képében, s közülük néhányan kimondottan a NASA tevékenységére koncentrálnak, annak reményében, hogy előbb vagy utóbb leleplezhetik az űrügynökség által elkövetett…..
Egész nyáron azt találgatta a sajtó, vajon hová költözik a leköszönő köztársasági elnök. Nem igazán kényeztették el Sólyomot, nővérszállót, volt drogambulanciát és romos villákat akartak rátukmálni. Nem is értem, miért nem ugrott be mindjárt az illetékeseknek az…..
50-es anyuka 2010.10.05 11:22:39
@kenesur: Ezt olcsó demagógiának hívják mifelénk. Sólyom a köztársasági elnökünk volt és bizony marad is. Egy államot képvisel, te szegény szerencsétlen, így téged is. Te mit gondolnál egy olyan országról, aminek az ELSŐ embere egy tanyán tengődik? Mennyi eszed van te szegény szerencsétlen? Mindjárt besírok...
50-es anyuka 2010.10.05 14:19:29
@kenesur: Feketével?
Tudod mit, fogdosd most a Fekete úr kezét, most lesz a legjobb neked, ha ekkora flash, fogjad neki jó erősen, csak le ne törjön! Az államadósságot, amit meg fölvett, azt meg fizesd be! Egymagad!
Ütköztem egy trolival. Nem lett bajom, de a bicikli tropára ment. Egyikünk sem volt hibás. A sofőr kiszállt, megnézte, hogy jól vagyok, hívtunk helyszínelőt. Amíg lement a stressz, gyorsan megbeszéltük, mit gondol, mi lesz a BKV-val a Fidesz alatt.A helyszínelők kijöttek,…..
Subba Facebook: Lecsap az ex 2010.10.04 14:37:48
50-es anyuka 2010.10.05 13:27:14
Sorsukra hagyott kórházakról, épületekről, diktátorok és terroristák villáiról már több alkalommal is szót ejtettünk. Magára hagyott tengeralattjárók, mélytengeri bányászatnál használt eszközök, de II. világháborús aknák sem kerültek még képbe, egészen mostanáig.....
50-es anyuka 2010.10.05 10:10:14
@Deme: A kád a legjobb!
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
Èpp annyira tisztában vagyok az országunkban ezzel a témával kapcsolatban uralkodó viszonyokkal, mint ahogy azzal is, hogy nem én fogom megváltoztatni ezt az egyébként szomorú helyzetet. Abban is biztos vagyok, hogy bőven lesznek, akik hasonló tapasztalatokkal rendelkeznek, és lesz…..
50-es anyuka 2010.10.04 10:07:41
@Laku Karadzsa: Ezt az olcsó reklámozást nem lehetne beszüntetni?
Marikát hajnalban keltette a délelőttre kért ételfutár, aki először szemtelenkedett, utána már direkte paraszt módon beszélt vele, és ami a legszebb, a végén tényleg nem adta neki oda a kifizetett ebédjét. Megmagyarázhatatlan éheztetés hajtás után:Ma reggel 7 óra 20 perckor…..
50-es anyuka 2010.10.04 10:04:55
@xfm: Az hajnal, nem mindenki kel a marhákkal meg a desznyókkal, féldecire napfelkeltével.
Azért nem mindennapi jogeset, hogy egy német illetékes önkormányzat küld egy magas összegű számlát a magyar hozzátartozónak egy német állampolgár temetéséről, akitől ráadásul nem is örökölt semmit.Kedves Zugügyvéd!Németországban történt halálesettel kapcsolatban…..
50-es anyuka 2010.09.30 14:24:00
Praxis Nem szóltak, hogy meghalt 2010.09.30 06:00:00
Sajnos nekem nincsenek jó tapasztalataim a Hetényi kórházzal kapcsolatban. A nagymamám például úgy halt meg, hogy a fertőző osztály szubintenzív szobájában volt egy másik beteggel, tehát összesen ketten voltak a szobában, és a nővérek csak akkor néztek rá (rájuk), mikor…..
Praxis 16 óra étlen, szomjan 2010.09.21 06:00:00
Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, és elmondhatom a felháborodásomat, remélve, hogy talán eljut az illetékesekhez és képesek lesznek átgondoltabban végezni a munkájukat. 3 éves kisfiamat múlt szerdán műtötték fitymaszűkülettel, amire reggel 7-8 között kellett…..
50-es anyuka 2010.09.21 21:12:18
@huncut: Én nem hiszem, hogy a teljes körülmetélésre vonatkozó finom ellenvéleményt úgy kimoderálnák PERCEKEN BELÜL egy topicból, hogy amögött nincs komoly anyagi motiváció.
Konkrétan nem engednek be engem az index fórumára, a teljes fórumról vagyok kitiltva, mert merészeltem szólni azok ellen, akik amúgy az index szabályát be nem tartva, (körülmetélést, kizárólag teljes körülmetélést propagáló) weboldalt reklámoznak úgy, hogy közben ők nem is orvosok és persze a honlapra ki van írva ügyesen, hogy nem is vállalják a felelősséget senki testi épségéért... hát ez megy itt.

Ha nem pénzért, akkor miért csinálják ezt?
Ha ezért nem kapnak pénzt a fórummoderátorok - amit kizártnak tartok én és egy egyre bővülő kör, akik egy levelezőlistán már tartjuk is a kapcsolatot, hogy előbb vagy utóbb jogi lépéseket tegyünk az oldal üzemeltetői ellen, valahogy - akkor annál szomorúbb a történet!
50-es anyuka 2010.09.21 21:14:06
@gld: Már nem huszonéves és igen, tönkretette az életét.
Én igyekszem személyesen és most, hogy már itt tart a technika, a neten is minél több embernek elmondani, hogy ezeket a gondokat megelőzni kell és nem utólag segíteni próbálni.
Az itthoni nagy szaktekintélyek amúgy már nemet mondtak, nem hiszem, hogy az elmúlt 8-10 évben annyit fejlődött volna a tudomány, a fiammal meg nem tudok kommunikálni. Csak veletek, így legalább ezt elmondom és remélem, hogy más nem jár így a gyerekével :(
50-es anyuka 2010.09.21 21:17:38
@Hatodéves:
Nem megkeseredett, hanem kerülte azokat a szituációkat, ahol le kell húznia a nadrágját. Ennyi volt....
Az viszont nagyon is igaz, hogy mi tehetünk arról, hogy ez így történt. Mint megtudtam, mások is jártak hasonlóan (főleg a Heim Pálban) és náluk is annyi volt, hogy a gyerek szülei elhittek mindent. Mert az orvos mondta.

Pedig van megoldás, régóta. Nem kell lecsonkolni az EGÉSZ BŐRT, miért kéne?
Miért ne lehetne bemetszeni? Részlegesen metélni? Miért kell még sokszor ma is az orvosoknak ajánlgatni fűnek-fának a teljes körülmetélést, mint kizárólagos jó és megbízható módszert? Miért mondják, hogy nincs kockázata, amikor egyértelműen van?
Sziasztok!   Én is elmesélek egy történetet, ami tavaly esett meg velem. Elmentem a háziorvoshoz, két éve nem voltam, és ez volt az első alkalom, mióta itt lakunk, tehát nem tudtam kihez megyek, aki éppen rendelt.Szép bemutatkozása sikeredett az orvosnak mondhatom: úgy egyórás…..