Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elnok ur

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaktól hallani azt a véleményt, hogy a nemzetközi boltláncok hazai kirendeltségei csak árnyékai Európa szerencsésebb részein található testvéreiknek. Míg külföldön jobb minőségű, szélesebb kínálat jellemzi a fast fashion boltokat, itthon jószerivel abból válogathatunk,…..
Elnok ur 2012.11.06 11:52:22
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
Nagyon érdekel, hogy ti, olvasók mit gondoltok a következő esetről, az eddigi tapasztalataim alapján valószínűleg meg fogja osztani a véleményeket. Ítélkezni könnyű persze, de nagyon más a helyzet egy arra járó gyalogos és egy kisteherautóval járó futár szemszögéből. Kell…..
Elnok ur 2010.05.22 19:05:21
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
Elnok ur 2009.10.09 16:37:56
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Bár én 12 óra múlva elutazom 10 napra, kérdeztek tőlem egy olyant, amire nem tudom a választ, ezért az elsősorban budapesti olvasók segítségét szeretném kérni!   Segítsünk Karnamantrának: Hol lehet Budapest Belvárosában igazi parasztkolbászt kapni?   A jogos…..
Jin_ke egyszer már idegesítette magát itt nálunk, de úgy tűnik, nem volt neki elég az adrenalin, úgyhogy egy kis dudaszóval párbeszédet kezdeményezett egy renitenskedő kisbuszvezetővel és megbeszélték, hogy ki kinek a rokonával mit csináljon. Nem gondoltam volna, hogy a…..
Vademberre rádudálni veszélyes dolog, ezt Gábor is megtapasztalhatta a napokban, amikor a sors egy amolyan igazi gyűrött tarkójú, szétvarrt tirpákkal hozta őt össze. Most már ő is megtanulta, hogy beszállás után be kell zárni az ajtókat. Így egyrészt nehezebb onnan bármit…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Elnok ur 2009.06.11 12:07:43
  Maga az eljárás körülbelül kétszer annyiba kerül, mint itthon. Ezzel nagyjából el is mondtunk minden rosszat a procedúráról.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Senki nem szeret a hosszú hétvégén dolgozni, a mentősök életéhez ez viszont sajnos gyakran hozzátartozik. Kisdobos motoron küzdött az eső ellen, ami már alapból sem veszélytelen, akkor meg főleg, ha kikanyarodik hirtelen eléd egy villogót sem használó mentőautó, aztán mikor…..
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
autózz! Rommá törtem az autómat 2009.04.02 10:17:00
Nem tudom, nevezhető-e Kalti szerencsésnek, mert jól elkapott egy vastag fát szemből, amikor próbált nem megölni egy elé ugró állatot. Az mindenesetre biztos, hogy ha nem nyíltak volna ki a légzsákok és nem kötötték volna be az utasával együtt a biztonsági övüket, sokkal…..
Balázsnak ezúton is boldog születésnapot kívánunk, annak meg külön örülünk, hogy a temetkezési vállalkozók egy darabig még nem gazdagodnak rajta. 2009. március 28-án, (ami egyébként pont a 20. születésnapom, lett majd a halálom dátuma is) a képen látható furgon vezetője…..
Dave alábbi kis sztorijában arra próbál rávilágítani, hogy ha be akarja tartani a sebességkorlátozást egy adott helyen, az könnyen veszélyes is lehet, ha pedig megszegi a szabályt, akkor azt biztosan szankcionálják. Mit gondoltok, mit lehet tenni ilyen esetben, illetve hova lehet…..
Molnár Gyula egy rendkívül szimpatikus úriember társaságában állt ki a bankok érdekeiért a minap. Most épp a bankrablások kapcsán keletkezett médiaszelet lovagolta meg. Idézzünk egy kicsit a sajtóhírekből:1. "A XI. kerületi önkormányzat 70 millió forintot különített el…..
Nem akarok találgatni, pedig valószínűleg maximum háromból telibe tudnám trafálni, hogy a Steer levelében szereplő autónak mi a márkája. Azt meg kettőből, hogy sötétítettek-e az ablakai. Hogy a sztoriban az aktuális izomgéza, vagy a felhergelt bácsi volt-e az idiótább,…..
A hét első napján egy igen megdöbbentő levelet olvashattok. A történet önmagáért beszél, nem szorul komolyabb bevezetőre. Szeretném, ha konstruktívak lennétek és a szokásos "hülyevagyelkúrtadtebaromállat"  hozzászólásokat mellőznétek! Üdvözlök mindenkit…..
 Két hétre előre minden nap betelt a naptárában. Sziasztok ! Megosztom veletek az én kis történetemet: Kb másfél éve költöztem Pestre más országból. Első albérletbe lakótársam volt, de mivel nemsokkal azelött szakítottam az exxel ( akivel mellesleg együtt éltem 3,5…..
Elnok ur 2009.03.18 10:20:35