Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iszits

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Péntek este bandázás! 2012.09.20 19:40:17
Komoly protekciónk van odafent, hét közben lehet rossz idő, de a pénteki autósmozik már jó időben zajlanak -így volt ez múlt héten is, most sem lehet másképp. Lehet, hogy hűvös lesz, ezért egy pokrócot érdemes hozni.  A Zapóval mindig csak a baj van. Simon…..
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
iszits 2011.01.08 20:52:11
...micsoda nosztalgia..visszasírom azokat az időket, amikor szombatonként 11órától már ott ültünk a tévé előtt... még félóra..basszus..
Én úgy gondolom a TC akkor is jó volt.. most is jó.. Olvastam Tibby levelét. Nyilván technikai okai is lehettek a mínusz 70ezer olvasónak, meghát egyre többen ismerték meg az oldalt, nem beszélve a hatalmas űrről, amit a TCTV hagyott maga után. Szinte biztosan állítom, hogy sokan csak éppen a TCTV megszűnése után jöttek rá, hogy a TC-t továbbra is mindennapjaik részévé tudják tenni.
Nekem személy szerint nagyon hiányzik a TCTV, meg karotta írásai is. Tudom, hogy változnak az idők és semmi sem örök, de titkon azért még mindig bízok benne, hogy egyszer még lesz TCTV. Méghozzá klasszikus formában (itt a szószerinti TVadásra gondolok). Hallottam rádióban, olvastam neten, fórumban, emailben is Winkli meg Karotta gondolatait a tévézésről, hogy igazán nem ezt szeretik meg stb.. ez belátható, elfogadható indok, de ettől függetlenül is kitartok amellett, hogy a TCTV nagyon hiányzik a magyar (jelenleg még)analóg audiovizuális médiából.
Az egyedüli ok, amiért talán mégis szerencsés, hogy nincs TCTV, az a magyar televíziós média bődületes mértékű elkurvulása. Semmi közöm a médiához, de laikusként úgy gondolom, hogy ha még továbbment volna az adás, akkor sajnos valóban elsüllyedt volna a magyar média pöcegödrébe, és nem azért meg egy rossz, vagy átlagos produkcióról lenne szó, hanem azért mert Magyarország valahogy ebbe a celebekkel kikövezett médiamoslék világba csapott át.
érzitek a különbséget.. TCTVidejében: tévés majmok .. most: celebek ....talán valakinek ez mond valamit..
Totalcar forevör!!
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..