Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemethy

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
Szemethy 2016.01.02 02:12:47
@msmester: Horányi Özséb nem gárgyult meg. Van egy elmeroggyant szarházi, aki ki akarja csinálni -- ki tudja, miért, talán, mert kiadták neki ukázba, vagy mert túl katolikus neki --, és kapva kap minden alkalmon. Idézet tőle:
"ő ellene harcolni kellett volna, keményen odalépni, de nem tették meg. és ennek viselni kell a következményeit."

Azaz úgy gondolja, hogy mivel elvtársai nem végezték el piszkos munkát, majd ő elvégzi és övé lesz a dicsőség.
Remélem a bíróság nem fogja pozitívan jutalmazni őt a "hőstettéért".
Szemethy 2016.01.02 02:19:34
@seol: Ugyan miért lennék funkcionális analfabéta retardált, te utolsó szarházi?
Néhány éve olvasóinkat kértük, hogy segítsenek megtalálni a ma élő legnagyobb kommunistát. A ti ajánlásotok alapján jutottunk el Biszku Bélához, amit még egyszer köszönünk. Most még érzékenyebb dologban lenne szükségünk segítségre. Készítünk egy filmet a Vörös…..
Szemethy 2013.06.04 07:56:09
@bbjnick: Alfi közölte MR ügyvédjével, hogy minek mi lesz a következménye. MR is ennek tudatában cselekedett.
Konferenciát szervezett vasárnap az LMP Ökopolisz nevű alapítványa Merre van előre? címmel. Jó kérdés, bár nem egyértelmű, hogy kire vonatkozik: az LMP-re? Vagy az országra? Az előadók elsősorban az országról beszéltek, az előadók személye viszont talán inkább az LMP…..
Szemethy 2013.06.03 23:01:43
@jose maria padilla: Amit Ángyán mond, az szóról szóra igaz.
A háború gyötörte Budapest első békés hónapjaiban járunk. A rádió már naponta játsza Karády Katalin eredeti oroszból rakétasebességgel magyarított új dalát, a Katyusát; a Vilmos császár útján pedig sorra cserélik az utcatáblákat az egykori krakéler huszártiszt, majd…..
Szemethy 2013.06.02 11:09:12
@cogito verus: Nézd meg a youtube videót is.
Szemethy 2013.06.02 15:59:27
@Nikos Galis: Akkor azért van olyan kielégült feje a nőnek.
Vannak könyvek, amelyek nem állják ki az idő próbáját. Vannak, amelyeket évtizedekkel megírásuk után fedeznek fel. És vannak, amelyek önálló életet élve hatnak vissza írójukra. Sokszorosan ilyen Tormay Cécile Bujdosó könyve is. Szubjektív vádirat ez, amely a mai napig…..
Szemethy 2013.06.01 03:02:48
@Enszoltam: Mivel árultam volna el, ütődött? Mondtam, hogy ismerem. Megbízott, hogy tolmácsoljam a gondolatait, amíg ki van tiltva (nektek "köszönhetően").
Szemethy 2013.06.01 17:50:59
@bbjnick: Tormay miniszerelnöki tehetségét mérted Bethlenéhez, ostoba majom?
Szemethy 2013.06.02 11:03:50
@bbjnick: ""Miből gondolja, hogy Tormay kisebb volt írónak, kultúraszervezőnek, mint Bethlen miniszterelnöknek?"

Ebből te azt olvasod ki, hogy egymáshoz mérem őket? "

Mi a fasznak trollkodsz, marhája?! Elgurult a gyógyszered vagy csak ennyire telik tőled?
„A közönség alapvetően kétféle: aktív és passzív. Utóbbi sok helyen külföldi, akik fürtökben ülnek a fal mellett és nézik, ahogy a bennszülöttek szórakoznak.” A képzavart leszámítva (a fürtök inkább lógni szoktak) tulajdonképpen ez a jellemző életkép, ami a…..
„Formát ölteni, mi az? Körbe, körbe megyünk mi mindannyian s oda térünk vissza” (Walt Whitman) Születtetek május 31-én. Ha már így együtt vagytok. Clint Eastwood * Karl Bartos * John Bonham * „Hallottam a beszélgetők beszédét, a kezdetről és végről szóló…..
Szemethy 2013.06.01 07:28:47
@Enszoltam: Ostoba zsellér.

" FORDÍTOTTA
BOGNÁR RÓBERT
A FEDÉLTERVET
ÉS AZ ILLUSZTRÁCIÓKAT
SZEMETHY IMRE
KÉSZTÍTTE "

terebess.hu/keletkultinfo/vian_venyige/kolofon.html
Szemethy 2013.06.01 08:34:10
@Who the fuck is Alice?: "
Az Őrnagy ifjú korában tanulmányozta a fenti Kitérő utolsó bekezdésében felvetett probléma elméleti megoldását.

Két lehetőség foroghat fenn:

A) EGYETLEN CSINOS LÁNY SINCSEN.

Ez a lehetőség viszonylag gyakori, főként, ha finnyásak vagyunk.

a) A házibuli jól van megszervezve.

Hajtsunk rá a büféasztalra, mi mást tehetnénk? Ez az eset csak akkor fordulhat elő, ha nem mi vagyunk a házigazdák, hiszen mi csak akkor szervezünk házibulit otthonunkban, ha biztosak vagyunk benne, hogy lesznek csinos lányok. Ne kíméljük az olyan egyének büféasztalát, akik még arra is képtelenek, hogy a nélkülözhetetlen pipahusit beszerezzék.

b) A házibuli rosszul van megszervezve.

Lépjünk olajra, és kártérítés címén igyekezzünk magunkkal vinni valami jobb bútordarabot.

B) VANNAK CSINOS LÁNYOK, DE FOGLALTAK.

Na, ilyenkor bolond a játék.

a) Magányosan (más szóval partizánként) tevékenykedünk.

1. Hazai pályán.

Távolítsuk el az alkalmatlan személyt; az alkalmazható módszerek gazdag tárházából mindig azt válasszuk ki, amelyik a legjobban illik a vetélytárs egyéniségéhez, de igyekezzünk a lehető legtovább a társaságában maradni.

Ha magányos farkasként dolgozunk, egyetlen lehetőségünk van, az, hogy leitassuk a vetélytársat, de igen vigyázzunk, hogy

a) a kiszemelt partnernő ne igyon sokat, illetve ne igyon a közelünkben;

b) ne igyunk annyit, mint vetélytársunk.

Itassunk vele poháraljkeveréket, amitől rózsaszín lazacnak láthat egy meglett mandinkát. Amint elkezd parázslani a szeme, adjunk neki cigarettahamuval feljavított portóit. Aztán hánytassuk meg

a) a fürdőszobában, ha mindvégig csak ivott;

b) a W. C.-ben, ha süteményt is evett, mert az almadarabkák eldugaszolnák a mosdót;

c) a szabadban, ha van kertünk, és éppen esik az eső.

Gondoskodjunk róla, hogy partnernője legyen ott, hátha megundorodik a fickótól. Intézzük úgy a dolgot, hogy vetélytársunk becsmérlő szavakkal halmozza el magát. Aztán fektessük le valahová, ahol semmiben se tehet kárt.

További két lehetőség fordulhat elő:

a) a barátnője hagyja, hadd aludja ki magát.

Ez esetben nyert ügyünk van. Ha vetélytársunknak kell hazakísérnie, megfelelő időpontban józanítsuk ki a fickót, mégpedig oly módon, hogy egy nedves törlőruhával csapkodjuk meg az orrát, és itassunk vele egy pohár rézpucolót vagy vitriolos kávét (ne adagoljuk túl a vitriolt).

b) A lány odaadó és hűséges természet, és a fiúja mellett marad.

Alkalmasint jegyesek. Csak arra marad esélyünk, hogy egy óra múlva nesztelenül visszatérve kilessük őket baszás1 közben. Jól elszórakozhatunk egy darabig, feltéve, ha van bejárónőnk, aki majd eltünteti a nyomokat.

Kínos eset: a fickó a sárga földig józan marad.

Nincs megoldás, legfeljebb, ha sokkal erősebbek vagyunk.

2. Idegen pályán.

a) Annál az egyénnél, akinek kiszemeltük a partnernőjét.

Nagyon jó helyzetben van, mert kevéssé valószínű, hogy hullarészegre issza magát.

Kíséreljük meg kiütni a nyeregből az alábbi metódusok egyikével:

1. Teremtsünk jól időzített árvizet a fürdőszobájában

a) egy darab biciklibelsővel (ne felejtsünk el felszerelkezni vele);

b) egy darabka gumicsővel (általában található a helyszínen; gázresó vagy irrigátor tartozéka, de gyakran kicsinek bizonyul);

c) egy fogmosó pohárnak a fürdőkád egyik csapja alá való beékelésével (egyszerű, elegáns, hatékony módszer).

2. Tömítsük el a W. C.-szifont két keményre összegyúrt újságpapirossal (kiváló eredménnyel kecsegtet).

3. Itassuk le a fentebb megjelölt módszerekkel a házigazda egyik kebelbarátját. Fennáll a veszély, hogy a pasas visszaköveteli jogait, mihelyt gyorssegélyben részesítette áldozatunkat. Az se biztos, hogy a jogai át akarnak szállni ránk, mert mindig a házigazda rendelkezik a szobakulcsok fölött. Akkor se csorbul a jogfolytonosság, ha a házigazda éppen olyan dörzsölt, mint mi magunk.

b) Semleges pályán.

Na, itt körülbelül egyenlő fegyverekkel tusázhatunk. Vagyis nincs valami sok esélyünk. Próbáljuk meg mindenesetre berúgatni, de ez kényes dolog, ha semmit se vittünk (előre be kell tervezni a költséget), de előfordul, hogy olyan testvéri szeretet ébred benne irántunk, és olyan megértéssel buzdít bennünket célunk megvalósítására, hogy meghasad a szívünk. És mást se akarunk, csak áldásunkat adni a két gerlicére. Hiába, az ember nem mindig tudja megzabolázni természetes humanizmusát.

Következésképpen meglehetősen kényes a feladat, ha egymagunkban tevékenykedünk.

b) Csapatban tevékenykedünk.

Ez esetben édes mindegy, hogy otthon vagyunk-e vagy Nyuszipityunál. A munka fölöttébb egyszerű, a kiváló eredményhez csak az szükséges, hogy legalább negyedmagunk legyünk. Az a legnagyobb kockázat, hogy valamelyik csapattársunk meg akarja kaparintani a hadművelet tétjét. Ezt a szempontot mindig figyelembe kell venni a megválasztásuknál. A leitatás egyszerű módszere kizárva – az a fentebb tárgyalt esetekre van fenntartva. Most csak kiegészítő elemként jöhet számításba, mintegy finomíthatjuk vele munkánk végtermékét. (...)"
Szemethy 2013.06.01 08:35:17
@Who the fuck is Alice?: "(...)Alapelv: eltüntetni ellenségünket:

1. vastag szégyenréteg alatt, az alábbi eszközök valamelyikével:

a) Uszítsuk neki egyik csapattársunknak, mégpedig annak a visszahúzódó, szemüveges, cingár emberkének, akit látszólag elvisz a huzat, de aki valójában hat éve mesterfokon dzsúdózik.

További két csapattársunk – vigasznyújtás címén – hatalmas pia-pörölycsapásokkal fogja végképp padlóra küldeni.

b) Vonjuk be abba az ártatlan kis játékba, amelynek az a lényege, hogy sorra le kell venni a ruhadarabokat (és persze csaljunk). Ez a módszer nem ajánlatos, ha az illető jobban tud csalni, mint mi (minden eshetőségre készen vegyünk fel tiszta alsót és fuszeklit), és akkor se, ha meztelenre vetkőztetve egyszer csak kiderül, hogy csak úgy dudorodik rajta az a sok fene muszkli... Egy szó, mint száz, ne feledkezzünk meg róla, hogy előfordulhat, hogy ő ruhában marad, mi meg ott állunk tiszta meztelenül, hallgassunk tehát ösztönünk szavára, és legyünk szerények.

Érdemes megpróbálkozni a trükkel, ha a fickó zoknikötőt vagy jégeralsót visel.

2. Vonjuk ki a forgalomból.

Ez az eljárás, ha jól alkalmazzuk, óhatatlanul arra vezet, hogy

a) a páciens a pincében vagy a vécében találja magát bezárva;

b) távozik a társaságunkban (egy jó barátunk autóján). Rengeteg sört diktálunk bele a sarki kocsmában, aztán tizenegy kilométerre onnét kitesszük pisilni egy fánál, és elporzunk. Vagy: javasoljuk neki, hogy fürödjön egyet a tóban, semmisítsük meg a nadrágját, és ő ott marad pucéran a természet lágy ölén. Számtalan egyéb variáció;

c) és végül, a legnagyobb diadal: tapasztalt és előítéletektől mentes segítőtársnőnk kezeire adjuk.

Nóta benne: EZ A TANULMÁNY VAJMI KEVÉSSÉ TARTHAT SZÁMOT A PEDERASZTÁK ÉRDEKLŐDÉSÉRE. EZ UTÓBBIAK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK F. ARTHURO MOTOSCA ISMERT ALAPMŰVÉT, A Homo sexualis-T. "
terebess.hu/keletkultinfo/vian_venyige/01.html
Svédországban jelentik a legtöbb diszkriminációs esetet és Törökországban a legkevesebbet – hívja fel a figyelmet Gudrun Kugler nemzetközi jogász, akivel annak kapcsán beszélgettünk, hogy az általa vezetett bécsi központ nemrég jelentette meg az európai keresztényellenességet…..
Szemethy 2013.05.31 09:41:37
@Mr Falafel: Ez jó volt. :)
Tényleg, a többnejűséget nem akarják bevezetni Európában? Én támogatnám.
Mandiner blog Kultúrcicaharcosok 2013.05.28 14:31:00
Nézem ezt a két figurát, Markó Ivánt és Gulyás Mártont, halk sóhajt hallatok a fejcsóválás közepette. Még egy epizód az örök magyar kultúrharcból, amit egykor évszázados, autonóm szellemi nagyságok vívtak egymással, s amiből mára állami csecsért ácsingózó, egyébként…..
Szemethy 2013.05.30 20:34:47
@Hepci: Hát nem éppen elhanyagolható kivételek, mivel tkp. a legnagyobb érdeklődést kiváltó terület. (Ki a faszt érdekel pl. egy kortárs képzőművészeti kiállítás? Vagy a kortárs irodalom?)
Attilának inkább az a kihívás, hogy tényleg minőségi előadások legyenek a Nemzetiben (amit a szakma is értékel) és a nézőszám se csökkenjen drasztikusan.
Szemethy 2013.05.30 21:21:28
@Szemethy: jav.: a két legnagyobb érdeklődést kiváltó
Szemethy 2013.05.30 23:40:33
@Robinzon Kurzor: Pedig de. (Sőt.)
  Válasz Jankovics MártonnakA minap a Mandinernek elküldött válaszcikkében Jankovics Márton védelmébe vette nem pusztán az emberi jogokat, de az emberijogizmust is; mondván az emberi jogok éppen azon sokszínűséget védik, amelyért én eredeti, Mandineren megjelent cikkemben…..
Szemethy 2013.05.29 23:16:54
Szemethy 2013.05.30 10:17:51
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..
Szemethy 2013.05.29 06:18:21
Szemethy 2013.05.29 14:26:33
@Robinzon Kurzor: Szerintem inkább fél, hogy ha megjelenik a színen, Alfőmérnök leleplezi.
Szemethy 2013.05.29 14:29:26
@aristo: Annál nagyobbat, mint maga "mondott" úgyse fog senki.
Az a baj veled aristo, hogy azt hiszed, te olyan szellemi színvonalon állsz, mint mondjuk Molnár Tamás, vagy Scruton. Pedig nem, te csak egy ostoba féreg vagy. Még MAK is fényévekkel intelligensebb nálad.
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
Szemethy 2013.05.27 20:18:48
@S=klogW: Akkor jelentsd föl Szemethyt, te balfasz, hogy megfenyegetett azzal, hogy Alfőmérnök szarrá verne téged, ha ismerne. Gloire örülni fog neki, mert majd a két ügyet összevonják.
Szemethy 2013.05.28 00:10:00
@Kovátsch Gamma Bertalan: Mi van, Bercike, beszartál? Precedens ügy készül, címlapsztori lesz belőled, ezt garantálom.
Szemethy 2013.05.28 10:13:32
@jose maria padilla: Manyit nem báncsuk. Nem túl bonyolult jelenség, de nem rossz ember.
A tirpákon meg ott volt Loxon is. :))
„Európai értékek és a nemzetállam” címmel tartott előadást pénteken a budapesti Magyar Tudományos Akadémián Roger Scruton brit konzervatív filozófus. Scruton szerint az alulról legitimált nemzetállam nem a problémát, hanem pont a megoldást jelenthetné az Unió jelenlegi…..
Szemethy 2013.05.28 00:06:32
@calabria007: Amikor te hozzám "lesüllyedsz", az kb. olyan, mintha a Mariana-árokból hoznának a felszínre egy hajóroncsot.
Szemethy 2013.05.28 10:08:44
@Mr Falafel: Aha, értem.
John Lukacs a mandiner eredetéről, a Mandiner készülő John Lukacs-interjújából. ..
Szemethy 2013.05.26 22:27:18
Szemethy 2013.05.27 22:48:21
@S=klogW: " és kik vannak a beavatási ranglétra csúcsán?"

Pl. ArmaGedeon és Loxon.
„Aczél behívatott a parlamenti dolgozószobájába, és a beszélgetés végén a folyosóra ordította utánam, hogy vegyem tudomásul, hogy ebben a hazában csak kormánypárti művésznek érdemes lenni.″(Kerényi Imre) A KISZ, az MSZMP, az MDF és a Demokratikus Charta után a Fidesznél…..
Szemethy 2013.05.25 09:21:32
@tevevanegypupu: Ideges lett az igazamtól és kitalált valami gonoszságot. Papírforma.
Szemethy 2013.05.25 09:24:06
@Mr Falafel: Honnan veszi, hogy a keresztény buzikat gyűlölöm?
Szemethy 2013.05.25 20:33:46
@Nero Bianco: Két előadás is a buzikról szól a Nemzetiben (Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból, Angyalok Amerikában).
Megjegyzem, ezek jó előadások.
Magyarázatképpen hadd mondjam el röviden, hogyan kapcsolódik fejemben ez a két szó: bűnös és reakciós. Azt már régóta gondolom, hogy a bűn létezéséről és az emberi nem bűnös voltáról vallott meggyőződés nem holmi sötét, homályos, félelemkeltő tétel, hanem…..
Szemethy 2013.05.24 15:27:48
@Holger Hartland: A gyáva pöcsben biztos vagyok.
Hogy maga nyomta fel Alfőt, abban nem. (De javasolta a kitiltását, az biztos.)
Szemethy 2013.05.24 17:00:28
@Holger Hartland: Természetesen meg lehet indokolni Alfő kitiltását (igen, kitiltották). De igaza volt a levélben, amit a szerkesztőségnek írt:

" Hello!

Az addig oké, hogy kitiltottatok, elvégre a "netikettet" megszegtem, de egy figyelmeztetést azért küldhettetek volna.
A másik meg, hogy Emlékezetkultúrát mondjuk kb. 100-szor több okotok lett volna kitiltani.
(Bár van egy olyan érzésem, hogy valaki kérésére tiltottatok ki.)
De tudnék még neveket. Én speceil Bell&Sebastiant basznám ki elsőként, ha moderátor lennék. Aztán meg talán az sem annyira kóser, amit gloire csinál, hogy egy (nyilvánvalóan nem életveszélyes fenyegetésnek szánt) komment miatt offol szét posztokat és (állítása szerint) ügyvédhez fordul.
De mindegy, nem fogok könyörögni, hogy visszaengedjetek, ha nálatok egy emlékezetkultúra kommetelhet, én meg nem, akkor csá.

üdv: Alfőmérnök"

Annyit még hozzátennék, hogy ha IRL adatok kiszivárogtatása miatt tiltották ki, akkor MézesRozit is ki kell tiltaniuk. (IRL adatokat csak MR-el kapcsolatban szivárogtatott ki Alfő, és nem is annyit, mint amennyit MR Alfőről.)
Szemethy 2013.05.24 20:04:31
@Holger Hartland: Jó lenne, ha Rozi jönne és elnézést kérne Alfőmérnöktől. Ő is jobban járna ezzel.
Két fekete muszlim késekkel meg hentesbárddal kivégez egy brit katonát Londonban, majd egy videófelvételen üzen elszántan az angol népnek? Agyonlövi magát a melegházassággal szemben kritikus francia történész a párizsi Notre Dame-ban? Egy napra rá radikális feminista csinál…..
Szemethy 2013.05.24 14:51:17
@jose maria padilla: Nem érzi szarul magát, mikor hulladékemberekkel szóba áll?
Delphoi jósda XIII. 2012.03.16 15:09:00
Szemethy 2012.04.11 23:50:12
@tewton: A történet, meg az egész ügy baromi izgalmas, ezt kár lenne vitatni. Twin Peaks a XIX. század végéről, ráadásul zsidókérdéssel fűszerezve, igazi csemege. De ezt bedobni egy parlamenti felszólaláson, ráadául így, háát, izé, minimum butaság.
Szemethy 2012.04.11 23:55:44
@Ramón y Cajal: Csak az olyan agyatlan hülyéktől köszöntem el, mint maga.
Szemethy 2012.04.12 00:22:53
@tewton: Ha jó szándékú vagyok, akkor szimplán buta. Meggondolatlanságával kellemetlen helyzetbe hozta az amúgy is nemzetközi sortűzek között lavírozó kormányt. (Bár a Jobbik nem kormánypárt, de mindig elmondatják, hogy a kormány "megtűr" ilyen hangokat a Parlamentben, tehát antiszemi, sőt az egész magyarság az.)
De én nem vagyok jó szándékú.
És úgy gondolom, hogy Fónagy jól reagált.
Persze a történeten lehet vitatkozni. Csakhogy a Parlament nem egy történész-konferencia, nem arra hivatott, hogy egy ilyen régmúlt esemény igazsága/hamissága felől döntsön, itt minden felszólalásnak aktuálpolitikai üzenete van.
  Liberális testvéreink előszeretettel mítosztalanítják a történelmet. Van azonban egy terület, ahol liberálisék inkább a mítoszgyártásban jeleskednek, ez pedig a kereszténység története. Az egyik ilyen mítosz az Európát máglyákkal bevilágító, kegyetlen, elnyomó és…..
Szemethy 2011.06.06 13:36:07
Szemethy 2011.06.06 13:38:31
@Szemethy: "elen pillanatban teljesen 640 pert dolgoztunk fel a Kleio számítógépes adatbázisba. Az adatbázis használata esetén kérdést lehet feltenni minden dokumentumra, a boszorkány státuszára, korára, családi állapotára, nemére, mágikus foglalkozására; a tanúk státuszára, családi állapotára, nemére és rontáselbeszéléseire; illetve a perekben említett hiedelmekre. A Kleio forrásorientált adatbázis-kezelő program mellett jelen katalógusnál egy egyszerűbb, elsősorban a források alapkutatásait elősegítő számítógépes rendszert használtunk. A most közzétett internetes adatbázisban a 2229 boszorkányper 4118 gyanúsított személyéről szerzhetünk információkat. A perekben említett 4798 helynév, 2405 levéltári és a 4054 bibliográfiai hivatkozás pedig további információkat nyújthat a boszorkányság témája iránt érdeklődőknek. "
Szemethy 2011.06.06 13:45:19
@figyelmeztetés: Nem én kevertem ide, hanem @betyár: . De valóban más műfaj.
  Én nem tudom (pedig nem vagyok egy Kristóf Attila), hogy miért van az, hogy miközben mi, magyarok lakásra, plazmatévére devizahitelt vettünk fel, karácsonykor meg szimpla személyi hitelekből ajándékozunk és nincs (vagy alig van) megtakarításunk, mert hát miből, aközben…..
Szemethy 2011.06.04 13:35:21
@málnási: De azt se értetted meg, te patkány, hogy itt már rég nem arról beszélünk, hogy a diplomának megfelelő állást akarnának.
Szemethy 2011.06.04 13:55:42
@betyár: ???
Szemethy 2011.06.04 16:44:51
@betyár: Ez válasz volt?
  Azzal, hogy Kispálék épp lehúzni készülnek a rolót, tovább kornyadozik az amúgy is meglehetősen szikes honi rockandroll ágazat. Mondom ezt annak ellenére, hogy soha nem látott mennyiségű fesztivál kerekedett határainkon belül. A baj az, hogy az a fránya mennyiség csak nem…..
Szemethy 2010.08.07 18:36:59
@bbjnick: Az megvan, hogy melyik énekes volt még a Jancsó-filmek visszatérő szereplője?
  Levelet hozott a pósta. Köteleznek visszafizetésre, mivel jogosulatlanul vettem fel pénzt. Az előzmény annyi, hogy a pénzt ők küldték el a bankszámlámra. Munkanélküli segélyről van szó, a munkába állásomat pedig pár nap késéssel ugyan, de egy e-mail-ben jeleztem a…..
Szemethy 2010.06.22 10:47:29