Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virgil Starkwel

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetője megszerezte a Szépségkirálynő című verseny tévés jogait, így mostantól a TV2-n tűnnek fel az ország legcsinosabb lányai. A Miss Universe Hungary, a Miss World Hungary és a Miss Earth Hungary az utóbbi három évben az RTL Klubon futott A…..
Virgil Starkwel 2011.05.13 17:17:42
Sárdobáló Kiegyensúlyozottság 2010.09.25 15:00:00
Az RTL parlamenti pártokat kérdezett a dugódíjról. Kihagyta a Legeslegjobbikot. Erre egy magánszemély az OVB-hez fordult, amely megállapította az esélyegyenlőség megsértését. A következő hírblokkban már a Jobbik is benne volt. Nem akarok esélyegyenlőséget! A magántévé…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Boncza, bazmeg, nem hisszük el, hogy nem jöttél rá önállóan, hogy ilyet nem rakunk ki magunkról a netre. Keservesen fogod ezt bánni pár év múlva. ..
Virgil Starkwel 2007.08.09 19:24:46
A válasz pofonegyszerű: Nem. De akkor mégis hogy gondolták ezt a kártérítési pert? Hogy a lincselés kifejezés sértette volna az egyik vádlott személyiségi jogait? Nos, ez óriási tévedés. A vádlottak ellen felhozott vád pontos megfogalmazása így hangzik: Különös…..
Csucsu - REFLUX Szimatnak szemét 2007.07.26 02:35:00
A híreket hallva néha már azt hiszem, mintha Magyarország Európa latrinája lenne.Merthogy mindenki idehordja át szemetét, szarját. A nukleáris hulladéktól kezdve a véres tamponig, mindent. Ha van rá módjuk, még a használt papírzsepit is átpöckölik a határon. Különösen az…..
Íme hát a világ legdurvább steampunk hegesztőgépe. Gyuribaácsi saját munkája, aki azon túl, hogy autószerelő műhelyt tart fent, üzemelteti a város utolsó pszichodelikus termináljaként a kávéfőző és internetállomást. Felismerhetetlen eszközök és gépek okoznak kódolhatatlan zavart retinámon,…..
Virgil Starkwel 2007.07.26 09:15:39
A tüzes apokalipszis részeként az Index szerkesztőségének egyik erkélyén megjelent egy tekintélyes méretű imádkozó sáska, úgyis mint ájtatos manó. Feltesszük, elszigetelt jelenségről van szó, de akinél a hőség miatt szokatlan állatok grasszálnak, írja meg, és ha tudja,…..
Ha azt hisszük, hogy a Gálvölgyi az utóbbi pár évben vesztette el valahol útközben a humorérzékét, akkor nagyot tévedünk. Nézzünk meg egy régi videót a Van benne valamiről: Vágó úr, móka és kacagás. Aztán pislantsunk bele a Meglepő és mulatságos paródiájába a '90-es…..
Így, a tartós 48 fokban én is kezdek egy kicsit megbuggyanni, mint a napon felejtett kovászos uborka, de nem aggódom, mert látom, hogy más sincs eszénél. Az ember megnézi az esti Tényeket, mert érdekel, hogy más hogyan dögledezik a hőségben, de mondjuk arra a hírre még így…..
comment:com Köldöknézegetés 2007.07.12 18:12:05
A feministának álcázott, valójában velejéig macsó Piroska blog találta, mi meg jól ellopjuk a brazil Playboyban megjelent képet, amiről ugyebár hiányzik valami. Jó, a hatvanas évek óta eltűnt a hónaljször (másnéven hónaljkutya), meg ugyebár van a hivatalos nevén brazil…..
w Nemigen 2007.07.13 05:00:00
Percre pontosan érkezik a civil kurázsi, ilyen ország vagyunk mi, öntudatos, kreatív és mégis fegyelmezett polgárok hazája. Kálmán László beletrafált a tizenhat óra nullanullába, beattacsolta népszavazási kérdéseit, és mindezt pont olyan függetlenül és önállóan, mint ahogy…..
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..
w Olajfalók 2007.07.02 05:00:00
Olajban úszik az ország ismét. Nyolcvan évre tervezett titkokról hullik le a lepel – hoppá, a lepel egynegyede azért a helyén marad, mert az igazi titok. Hálózati információk, nyomozati érdekek. A többi tehát nem volt igazi titok. Amit tudott mindenki, arról most miniszteri…..
Virgil Starkwel 2007.07.02 10:22:33
ÉS ha már minden érvböl kifogytunk, akkor
www.rosszkivansag.hu itt minden felhasználó adata minimum 100 évre titkositva van.
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
Virgil Starkwel 2007.05.07 07:16:47
Az idei évadban szépen lassan a sorozatnézetségi lista élére kúszó Grace klinika legutóbbi epizódja a szappanoperai elemekkel bőven operáló női sorozat életében a második legnagyobb nézettséget hozta a maga 27.3 milliós nézetségével. Nagyon spoileres füstölgésünk a tovább…..
Virgil Starkwel 2007.02.26 12:17:52
Virgil Starkwel 2007.02.26 12:20:14
Virgil Starkwel 2007.02.26 12:22:02
Nem tudjuk melyik a kiakasztóbb, ha valaki a Bank diszkóba jár, vagy a természetben érzi ilyen szinten otthon magát. Érzékeny lelkű, és gyomrú olvasóink ebéd után, vagy egyáltalán ne nézzék meg. ..
Aki nem azért drukkolt, hogy a piros sapkás csávónak csuklóból vágja le a karját ez az izé, az jelezze a kommentekben!..
Virgil Starkwel 2007.01.05 08:21:27
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..
Tudjátok hogy kell olyat főzni, hogy egyszerre legyen vérlázítóan buta és egy harminc évvel ezelőtti Népszava kisszínesének hű lenyomata? Hát így. A tuti recept: - Egy idióta verseny - Egy idióta szervező közhivatal - Egy csodálatos nevű zsűrielnök - Minél…..
Virgil Starkwel 2006.12.13 17:05:44
Tudtad, hogy a rendszeres zellerfogyasztás teljesen íztelenné teszi a puncit? Vagy hogy a spárgától kicsit csípős és spárgás lesz az aroma? Lenyűgöző...
Virgil Starkwel 2006.12.06 18:36:24
Vannak szeretteid? Szereted egyáltalán a szeretteidet? Biztosan örülnének, ha a Nők Lapja Café ádventi "Könyvet a fa alá" játékában megnyernéd nekik Khady Megcsonkítottak és megalázottak című könyvét! Az pedig ne zavarjon, hogy a sorsolás csak január 4-én lesz, egy…..
Ezúttal a magyar televíziózás egyik olyan figurájával kapcsolatban hozott levelet a postás, akit még így húsz év távlatából is lehetetlen szeretni. A sajtós becsületére legyen mondva, hogy tényleg mindent megpróbált bevebbi. Mindenesetre az nézzen csak végig egy Juszt László…..
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..