Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ozmodiar

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
Ozmodiar 2010.01.18 01:16:46
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
A beharangozók vidéki életről, csodálatos Zetorokról, meg tehéntrágyába fúló gumicsizmákról szóltak, de nem is értem, mi újat vártunk a Szőke Dunától, hiszen Szőke András már majdnem tíz éve ugyanazt a figurát nyomja, bármilyen díszletet húznak köré. Na jó, ugyanazt a…..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
Ozmodiar 2008.06.02 12:58:11
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
Ozmodiar 2008.02.26 09:09:39
Ez még nem annyira vicces, mint a múltkori balatonsoundos kergetőzős történet, de bemelegítésnek megteszi. Péter egy illegális fényképezőlefoglalásnak volt szemtanúja rögtön az első nap. A kérdés a Homárt is foglalkoztatja, vajon kihez kerülnek a milyen alapon lefoglalt…..
Futótűzként futott körbe a hír az uborkaszezon közepén, hogy néhány egész nyáron haknizó celebritás (Ganxsta, Nacsa), újabb "civil mozgalmat" indított focikorulvesz.hu címen napi 10 perc utcai fociért. Úgy látszik hiba csúszott a vírusmarketing-gépezetbe, mert a…..
Ozmodiar 2007.07.31 21:09:03
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..