Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryo san

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hittem, hogy majd el fog tartani jó néhány hónapig, hogy olyan elfoglalttá tegyem magam, mint amilyen otthon voltam, tévedtem. Három meg egy fél hónap telt el, és már többször elmélkedtem azon, hogy vajh’ miért is nem 48 óra egy nap. Bár semmi kétségem afelől, hogy ha…..
Tudtad-e, hogy ami nekünk, magyaroknak Március 15-üzenete, azt a koreaiaknak „Március 1-je” jelenti, vagyis a Samil Függetlenségi Mozgalom (Manse Demonstrations 만세운동) kitörésének napja? Tudtad, hogy nekik is voltak márciusi ifjaik, akik mintegy harminchárman – Petőfiékhez hasonlóan – egy étteremben…..
Ryo san 2015.03.03 22:47:22
@KoreaiKultúra: Előre is köszönöm!
2013. Július 15-én életem egyik legnagyobb álma vált valóra. Ekkor tettem le az állampolgársági esküt, 18 hosszú év bizonytalansága és várakozás után. 1995 előtt nem sokat tudtam Amerikáról, az ismereteim kizárólag arra korlátozódtak amit az iskolában tanultunk, amit a tv-ben, híradókban mutattak…..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Johnny Herbert, a német volt csapattársa szerint a klasszis tudása már nem elég a fiatalok ellen. "Tény, hogy már nem ő a legjobb pilóta. Semmit nem veszített a képességeiből, csak az új generáció jobb nála. A győzelemhez szükséges tudásszint nőtt, ő már nem üti meg a…..
  „Itt voltak-e mindig ezek az omladozó, tizenkilencedik századi házsorok, fagerendákkal megtámasztott falaikkal, deszkalapokkal befoltozott ablakaikkal, redős bádoglemezzel fedett tetejükkel, összevissza düledező, gyatra kerítéseikkel? És a bombáktól felszántott…..
Ryo san 2011.04.03 17:17:14
@Cook kapitány: Itt még a kerékpározás is tiltva van a nőknek!!
Mit akart a katonai elhárítás a sorozat-gyilkosság negyedrendű vádlottjától? - Tódor János tudósítása     Bár a szerdai tárgyalási nap előtt ügyvédje a sajtón át ígérte, hogy vallomást tesz majd az első rendű vádlott, K. Árpád, erre nem került sor. A sötét…..
A Forma-1 sztárdoktora segíti Robert Kubica felépülését, de nem hajlandó megjósolni, mikorra gyógyulhat meg és térhet vissza a Forma-1-be a sérült pilóta. Kubica február 6-án szenvedett életveszélyes ralibalesetet, egy életmentő műtét, majd operációk sorozata után a Pietra…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Praxis Meghalt, de mégsem halt meg 2011.02.09 06:00:00
Tisztelt Praxis!   Elég fura történetet mesélnék el nektek, ha nem baj. Anyukám sajnos még 2009-ben agyvérzést követően kórházba került. Válságos volt az állapota, imádkoztunk érte, amennyit csak tudtunk. Már három hete az intenzíven feküdt, amikor úgy tűnt, javul az…..
Ryo san 2011.02.09 15:38:23
@Bikli néni: Komolyan mondod hogy hamvasztáskor is koporsót kell venni??Mi a fenének?
"Itt a lét a tét." Orbánék egymillió munkahelyet ígértek, de tízezreket taszítottak az éhezésbe. Pattanásig feszült a helyzet a szegénységtől sújtott kistelepüléseken. Az Orbán-kormány foglalkoztatáspolitikája miatt tízezrek veszítették el a megélhetésüket…..
Ryo san 2011.02.09 12:55:36
@weisz manfréd huba: Mert szerinted akkor mi ha nem cigánykérdés?A magyar ha szegény akkor is próbál munkát találni,és dolgozni.Ezzel szemben a cigány szarik a köjkeire,hiszen csak azért vannak hogy legyen pénz.Etetni majd eteti őket az állambácsi!
Megszavaztatta az Autosport a Forma-1 12 csapatfőnökét, a spanyol legyőzte a világbajnok Vettelt is. Alonso második lett a vb-pontversenyben, miután az utolsó futamon elveszítette az első helyet, de a menedzserek voksait összesítve így is ő végzett az élen. Mind a tizenkettejüknek…..
Ryo san 2010.12.03 17:43:09
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
Ryo san 2010.07.01 15:40:19
@bris: Na ez külön jó volt hogy megemlítetted,le is fejelem ggyorsan az ajtófélfát hogy még mindig nem jöttem rá:(