Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunMarillion

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norev barátunk a post címében említett két BMW 1:18-as modelljének első futóművét egy kisség offroad stílusúra produkálta. Mivel az idiótán nézett ki és e megemelt orr látványa folyamatosan bosszantott, kénytelen voltam kitalálni valamit. Szerencsére…..
Halihó!Gyűjteményem egyik sorozatához keresem az alábbi 1:43-mas kisautót:A képen látható darab a Minichamps alkotása, és állítólag nem éppen a legtökéletesebb. Már csak ő hiányzik a sorból! Tudom, hogy nemsokára megjelenik (sőt a gyártó szerint már…..
Rákattantam ismét a kicsikre. Volt jópár darab itthon ebből a méretarányból is, de az egytizennyolcasok jelenléte és folyamatos gyarapodása miatt valahogy kissé háttérbe szorultak. Sokat el is adtunk belőlük, de a szívünkhöz közelebb álló és minőségi…..
Hogy egy kicsit foglalkozzak az eredeti blogtémával is, elkezdem leírogatni a kis alpesi házikó történetét. Egyelőre képek nélkül olvashatjátok, de ígyekszem pótolni eme hiányosságot. Előre elnézést kérek, ha néha visszakanyarodok mondókám korábbi részeire és…..
megérkezett. szerdán. este. kibontottam, barátkoztam vele. néztem sokféle szemszögből. úgy, mint modelt, úgy, mint legújabb Elite modellt. néztem a BBR munkájához hasonlítva, meg úgy is, hogy van nálam most két kartonnyi, rám fog-e rohadni. ez utóbbi miatt nem aggódom, mind a 15ezer példány el fog…..
Biztosan nem csak én érzem úgy - sőt, egyre többször értesülünk róla - , hogy rendvédelmi szervezetünk inkább felsővezetőik életszinvonalának a lehető legmagasabb szintre történő emelésével foglalkozik eredeti dolguk helyett. Én egészen tavaly…..
F1 érdeklődésem (szerintem) 1998-ban kezdődött. Akkor volt az első nagy átépítése, modernizációja a Hungaroring-nek. Nos, ebbe a projektbe én is bekerültem kicsit, akkori munkahelyemnek köszönhetően.A versenyboxokra szereltünk szekcionált kapukat. Akkoriban nekem jutott…..