Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kulminaator

0 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
Kulminaator 2020.08.31 17:41:54
@molnibalage: Egy olyan országban, ahol gyakorlatilag egy tolvaj lehetett köztársasági elnök, majd a bukása után minden juttatást megkap, mert az neki jár?! Soha..
Folytatjuk a magyar videojátékos szaksajtót feldolgozó sorozatunkat, ezúttal egy elég nagy falattal, a Guruval. A lap ugye a legnagyobb túlélő a magyar piacon, 1990-ben indult lemezújságként, 1992-ben lett papírmagazin, aztán felvette a PC előnevet, és még ma is létezik PC Guru néven egy gémerlap,…..
Ma, néhány órával ezelőtt volt Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, az NNI igazgatójának temetése. Az, hogy személyesen ismertem és évekig jó bajtársak, kollégák voltunk, magánügy. Miként talán az is az, hogy egyike volt azoknak a (becslésem szerint nem túl nagyszámú) felső rendőri vezetőknek,…..
Van ugye ez, kicsit savanyú, kicsit sárga, de ez van: És van ez, amitől leteszed a hajad: Storm surge will be a huge factor for Hurricane #Florence Check out what it might look like with @TWCErikaNavarro: pic.twitter.com/TPqTZTmiAM — The Weather Channel (@weatherchannel) September 13,…..
Kulminaator 2018.09.15 07:30:01
@Hogyan történt: Hogy nem érted, az a te nyomorod. És az is, hogy nincs TV-d. Szólj, ha nem telik rá, küldök egyet.
Egyébként nem az az "érdem" ha nincs TV-d, hanem az, ha meg tudod szűrni, hogy mit nézel meg és mit nem.
Egy külföldről visszatelepült olvasónk fordult hozzánk levélben, hogy saját horrorisztikus történetének megosztásával járuljon hozzá, hogy mások ne kerüljenek hasonló helyzetbe. Mivel félt, hogy esetleg további kellemetlenségek is érhetik, neve elhallgatását kérte. A szövegben előkerülő név tehát…..
A helyszínelők objektív bizonyítékokat szolgáltatnak az igazságszolgáltatás számára, munkájuk kiemelten fontos, hiszen képeiket bizonyítékok gyűjtésére, bűnügyi helyszínek rögzítésére, gyanúsítottak azonosítására, elfogásuk elősegítésére és az események tudósítására is használják. Az első magyar…..
Egy kedves barátom lepett meg ma reggel a következő képkivágással, mely egy ismert hazai védőoltás-ellenes szervezet Facebook-oldaláról származik (aki nem hiszi, járjon utána, és nézze meg a saját szemével!). Túl sok kommentárt nem fűznék hozzá: (Nem akarom szakmai…..
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
Kulminaator 2017.04.25 13:54:35
@-Britpopper-: Szerinted? Sitten van valaki is ebben a kurvaországban (sic!), aki nagy pénzeket síbolt el? Farkamflórim is szabadlábon grasszál..
Subba Norbi Rudi 2006.11.02 17:51:00
Hozta a Postás, és van annyira jó, hogy ne foglalkozzunk a Photoshop esetleges segítségével.UPDATE: A kép a Norbi Életmód Magazinban jelent meg, ami ingyen jár minden update-rendelőnek. ..
Kulminaator 2017.04.23 22:10:42
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
Kulminaator 2017.04.19 15:23:07
@Leadfoot: :D :D
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Kulminaator 2017.04.05 22:40:04
@Tiszteltetem Brüsszelet: Ostoba vagy, nem kicsit.
Apád jobban járt volna, ha sámlit csinál helyetted.
Az Entertainment Weekly közölte a Twin Peaks stábjának tagjairól készült legújabb stúdiófotókat. David Lynch kultuszsorozata az eredeti társszerzővel, Mark Frosttal készül, nemsokára folytatódik. A szereplők 25 év után térnek vissza, ez látszik is rajtuk. Sheryll Fenn egy kulisszavideóban azt…..
Kulminaator 2017.03.24 08:36:58
@netrion: Most sem az... :D
via GIPHY Haha, méghogy, ha az embernek papírja van róla, akkor tiszta sor a garancia, meg a tények nem hazudnak! Sziasztok! 2014 november 19-én vettem az edigital.hu-n egy Whirlpool mosógépet 4 év garanciával. Kizárólag a 4 éves garancia miatt vettem meg ezt a gépet, mivel az volt a korábbi…..
Kulminaator 2017.03.02 12:27:25
@Terézágyú: Lófaszt, már megbocsáss ;) LG TV - Csütörtök reggel érte jöttek, elvitték. Másnap azaz pénteken mehettem a csereutalványért, mert nem tudták HELYBEN javítani!

Egyébként pedig aki Whirlpool-t vesz, az meg is érdemli! Ritka szar!
Kulminaator 2017.03.02 16:29:11
@Terézágyú: Nem, barátom. Felhívtak telefonon és megkérdezték, hogy mikor tudnak érte jönni :) A csereutalványt pedig kiküldték volna postán is. Egyszerűbb volt bemennem érte. Egyéb kérdés vagy észrevétel?
Egyre kínosabban érinti a miniszterelnököt a múltja. Hiába próbálta ráfogni a Momentumra, hogy "álomgyilkos" és ők az "új SZDSZ". Könnyen belátható: ennél jobban mellé se lőhetett volna. Orbán arra számít, hogy a magyaroknak rövid az eszük és nem emlékeznek a politikai kaméleon múltjára. ..
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
2006-ot írunk, és a csendes New Englandben járunk. Carolyn Lodge bejelentette 24 éves fia, Kenneth "Kenny" Countie eltűnését. Kenny testvére elmondta a nyomozóknak, hogy a férfi elköltözött egy negyvenéves, gazdag farmerhez New Hampshire-ben, és azóta nem adott semmilyen életjelet magáról. Carolyn…..
Kulminaator 2017.02.07 06:58:09
@Killary Fucking Clingon: Ritka nagy fasztalicska vagy :D De örülök, hogy vagytok, jókat lehet röhögni az ostobaságotokon.
Magyar Opera Opera Neon 2017.01.12 19:56:22
Talán emlékeztek még rá, hogy kb. egy éve a Desktop blogon megjelent néhány információ azzal kapcsolatban, hogy az Opera egy merőben új elveken alapuló böngészőt fog fejleszteni. Azóta síri csend volt a téma körül, mígnem a mai napon hivatalosan is megjelent a Neon, az Opera koncepció…..
Na csak eljött szilveszter napja, vajon mi mással lehetne megünnepelni, mint zenével? Így erre a napra már nem akartam száraz tényeket közölni, sem azt, hogy kinek melyik film tetszett vagy nem tetszett a legjobban, vagy a legkevésbé. Eldöntöttem ezek helyett idén régi nagy tervemet valósítom meg,…..
Coopos Irénke sajátos, a magyarok csavaros észjárásához igen méltó megoldással szabta a maga képére  a Chio akciós játékát.  Az Irénke Protokoll - avagy a magyaros (átbaszás) ízű chips Van most ez a nyereményjáték a Chio-nál. A zacskóban lehet készpénz, vagy nyereménykupon. Kettő közül az…..
Kulminaator 2016.11.30 13:45:26
A hét sajtóhíre felborzolta a kedélyeket: a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház 9. emeleti várójának női mosdójában egy többnapos holttestet találtak. Döbbenet, hogyan maradhatott napokig észrevétlen a bomló tetem ott, ahol elvileg naponta legalább egyszer kötelező lenne a takarítás, növeli a botrányt,…..
Kulminaator 2016.11.29 12:28:48
@tomfree: Amit te, agyhalott.
Kulminaator 2016.11.29 12:29:24
@röf: Bérjajgatók? Te meg ingyé vagy kretén, oszt' jó napot.
Egyik hűséges olvasónk kívánsága valóra vált, hiszen hosszas vajúdás után végre megszületett oldalunkon egy kritika a Kampókéz című horror klasszikusról! Mindez nagyszerű, és örvendetes hír (kit érdekel e mellett a munka, a napi politika, meg az effajta csekélységek?!), de…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Úgy tűnik: Fodor Gábor most iratkozott ki végleg az ellenzékből. A népszavazáson Orbán hatalmi céljait segítő viselkedését már nem bocsátják meg neki a baloldali szavazók. A Facebookon a saját követői árulózzák le. Az ellenzék rég látott egységbe forrt abban, hogy ezt a parasztvakítást nem szabad…..
Kulminaator 2016.09.23 16:31:34