Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhasztibor.hu

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha csokis süti, akkor ez a csokitorta a favorit, felülmúlja a Mekis csupacsokit is :-) És tényleg csokiból van,meg mandulából. Ennyi. És brutálfinom minden évszaktól, napszaktól, kedvtől függetlenül. Magában, borral, tejszínhabbal, forrócsokival, vagy 'urambocsá' sörrel,…..
juhasztibor.hu 2010.08.16 14:34:30
a XXI.század hülyesége. biztos korábban is volt hasonló hülyeség, de azt gondolom, kicsit túlzásba estek az emberek.Kiírtunk mindent, ami az egészségünket, kényelmünket, nyugalmunkat megzavarja. Milyen alapon? Ok, a betegségeket hordozó állatok. Szegények, így jártak...ezt…..
Az előző bejegyzésem lényegét pár napja elmeséltem anyámnak, aki rögtök két érdekes példát is mondott a hallottakra. Ráadásul nem kell egyik példához sem Indiáig szaladni. Először Vörösmarty A merengőhöz című verséből mondott el egy részletet: „Múlt és…..
Hiszem, hogy a pap és a művész ugyanazzal foglalkozik. Ugyanazzal kell, hogy foglalkozzon, ha komolyan veszi hivatását: a lélek titkaival. Ahogy a hamis pap, úgy a hamis művész is önmagát imádja. Az igaz pap és az igaz művész céljai azonosak. Embertársaik megsegítése, útmutatás…..
juhasztibor.hu 2010.06.25 10:08:08
@muttertájgör: Ez így van. A kontár szülő a legpusztítóbb. De az minőségében egy más csoport. A tanárok is borzasztó dolgokat tudnak művelni, ebben nekem is van tapasztalatom. Szerencsére a tanárjaimat mindig hülyének néztem, így nem hatott olyan mélyen a rombolásuk, bár romboltak teljes erőbedobással, ez tény. A tanárokról és az oktatási rendszerünkről egyébként igen csak lesújtó véleményem van. Elsősorban éppen a kreativitás legyilkolásában játszott szerepük miatt.
A média pénzt akar, ezt nem tagadja és ekként is cselekszik. Olyan mint a politika, ami meg hatalmat akar, ez is egyértelmű. Ha valaki kicsit kinyitja a szemét, látja ezt, és annyit vár el tőlük ami ezektől a gépezetektől elvárható.
Például erre lenne jó egy művész, hogy segítsen kinyitni azokat a szemeket.
Egyébként amikor fiatal voltam a számítógépen lovagolt mindenki, hogy az aztán maga a sátán. Erről szerintem majd külön is írok. Én végiglövöldöztem vagy ezer játékot és ma a legyet is kiteszem az ablakon ahelyett, hogy lecsapnám. A média alatt nagyon sok dolog áll még aminek meg kellene alapozni a személyiséget. A média csak akkor rombol, ha az alapok, mint például a szülő, vagy az előbb említett tanár selejtes, gyenge anyagból készültek.
juhasztibor.hu 2010.06.25 11:58:28
@muttertájgör: Remélem hamarosan ki tudom fejteni.
Ma egy kávézóban tűzforgatókat néztünk. Majd egy ismerősömmel kicsit távolabb egy sarokba elvonulva beszélgettünk, miközben Edvárd mellettünk szunyókált. Valaki fényképezőgépet keresett, hogy lefotózhassa a tűzforgatókat, ezért körbejárta a kávézót, a kertet, és…..