Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-atti-

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorra dőlnek be és szűnnek meg a CBA-k, Coopok és Reálok...
-atti- 2016.12.06 05:51:21
@monddazigazatmar: Látom sértegetni tudod a másikat de a normális hangnem megtartása észérvekkel meghaladja a képességeid. Persze így ne várj más stílusú válaszokat mint amiket kaptál.

Egyébként meg állambácsi tolhat beléjük annyi támogatást amennyit nem szégyell, de az emberek akkor sem fognak odamenni. Ha az ember a ugyanazért a pénzért nem kapja meg ugyanazt az értéket, akkor bukta az egész. Az itteni bérek nem teszik lehetővé, hogy azt támogassák az emberek a vásárlásaik során, ahol olyan terméket kap amit hazaérve ki kell dobnia. Nálunk van egy kis áruházlánc ami magyar tulajdonú és úgy néz ki sikeres tud lenni, ez vajon hogy lehet... www.enger.hu/
Remekül meg lett szervezve ... törvény szerint. Lakóhelytől távol, igazolással településként csak 1 helyen lehet szavazni, és ugye minden kerület 1 település. Az csak hagyján hogy csak 1 helyen, de csak 1 helyiségben, ezt írja elő a törvény ... így sajnos nem állt módjukban…..
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
-atti- 2010.01.23 17:15:10
@Balogh Ádám Software: Annak magyarázata, hogy miért nem használják az átalakított szilik esetén sem a halberstadt-i vezérlőkocsit, piszok egyszerű.

Ugyan elvben az átalakított szilikkel képes együttműködni, azonban a gyakorlatban ez csak nagyon kevés esetben valósul meg.

Megtörtént eset: Bp.-ről lejött Pécsre vezérlőkocsis irányítással egy szerelvény. Ugyanabban az összeállításban (kocsik, vezérlőkocsi, szili) a következő nap a vezérlőkocsiból irányíthatatlan volt a mozdony. Vagy nem csinálta amit kellett volna, vagy csinált olyat amit nem kellett volna. A mozdonyvezetők egyébként szívesebben irányítanának azokból a vezérlőkocsikból, csak éppen képtelenség.
Egy levegővel két autós-biciklis affért is elmesél most nektek ykcky. Akik a vér gondolatától is rosszul lesznek, azoknak már késő, mert most emlegettem és így aztán nekik már úgyis mindegy, mert arra gondolnak. Úgyhogy akár ők is tovább olvashatnak. Megosztanék veletek két…..
Ez van, de ezt már régóta tudjuk, hogy 10 perc nem számottevő, említésre se méltó... Igazából nem tudtam megállapítani, hogy melyik panaszlevelemre jött válaszul az alábbi üzenet, mert a MÁV-Start ÜFI csak egy azonosító számot biggyesztett a tárgyba, ami nekem semmit sem…..
A folytonosan növekedő késés esete, amikor még tervezni sem lehet, mert ugye a remény hal meg utoljára. A legszebb, hogy a visszafizetés sem megy egyszerűen... Kedves MÁV blog!   Hadd kezdjem azzal, hogy rendkívüli örömömre szolgál, hogy létezik egy ilyen blog. Nem hiszem,…..
A mai napon véget ér egy korszak az Index életében. Nyilván mindenkinek megvan a maga elvárása az egyik legnépszerűbb magyar hírszájttal kapcsolatban. Ahány ember netezik Magyarországon, annyiféle új Indexet lehetne csinálni. Nehéz megmondani, hogy egy, a legszélesebb…..
-atti- 2007.07.23 07:45:54
A design nem rossz, sőt bizonyos tekintetben az előzőnek az evolúciója ami kifejezetten jó, mert a revolúciót nem biztos, hogy el lehetett volna fogadtatni bárkivel is.

Ami rossz, hogy a struktúra szerintem nem lett átgondolva. A híreket sikerült ömleszteni, ami miatt rosszabb lett az áttekinthetőség. Jobb lett volna ha egy hír lenne olyan széles mint a kettő együtt és maradt volna egymás alatt. Az egyes kategóriák egymás mellettiságe szintén zavaró. Legörgetem a Filmekhez és akkor mellette mit olvasok? "Bin Laden él, Pakisztánban bujkál"

A jobb oldali sávot kb a felére le kéne csökkenteni..., az így felszabaduló helyre balra meg berakni a régen eleve ott helyet foglaló navigáció szerű dolgokat amik most az oldal aljára lettek rakva. Lehet hogy nem használta senki és így sem fogják..., de az kit érdekel, ha ezzel megoldhatóvá válna a struktúra módosítása.

A pénznemváltó és utazási dolgok meg ki lettek b**zva jobbra pedig az egy külön részt érdemelne az oldal legalján az oldal teljes szélességében.

Ha meg vki egész nap nem rá híreket olvasni akkor hogy találja meg azt amiről lemaradt viszont esetleg érdekelné. Erre a célra tökéletesen megfelelt az a témák szerinti apróbetűs gyűjtemény ami eddig valahol alul volt. Sok olyan dolog volt ott amit egyébként csak úgy talál most meg az ember ha végigböngészi az egész oldalt amihez a legtöbb embernek sem kedve sem ideje.