Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aptyuka2

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
Magyar Opera Tippek a levelezőhöz 2006.05.18 12:45:00
Az Opera levelezőjében sok olyan apró funkciót lehet találni, amelyek nagyban megkönnyítik és kényelmesebbé tehetik a levelezést. A teljesség igénye nélkül megpróbálok felsorolni néhány ilyen tippet. Ha régóta használod az Opera levelezőjét, akkor nem valószínű, hogy sok…..
Belsőség Valami kezdődik 2009.02.01 01:29:00
A nagy gázkibocsátási hajszából talán profitálhatunk, nem kell hozzá sok, csak egy kis szerencse és újra lesznek kicsi, erős, könnyű autók. Mint ez a Scirocco is, amiről ebben a két rövid videóban Marc Lichte beszél.   ..
Friend of Liberty Függöny 2009.01.11 15:00:00
Itt a vége. Nem lesz több bejegyzés. Semmi értelmét nem látom ugyanis a folytatásnak. Értelmes viták régóta nincsenek, az idótákkal folytatott közelharc pedig már egyáltalán nem érdekel. Írni persze ezután is fogok. Hogy miről és hol, az egyelőre még számomra sem világos.…..
Aptyuka2 2009.01.13 14:22:57
Manyi Bécinek, szeretetvel     Cikkemmel Grétsy tanár úr nyomdokaiba kívánok lépni, annyiban talán eltérve az ő gyakorlatától, hogy nem eufemizálok, és kimondom: a világnézetem miatt gyomlálok a nyelvben, és nem valamiféle nyelvtudományi vagy nyelvművelői…..
Mivel a hétvégén nem tartózkodtam a fővárosban, sajnos (?) lemaradtam a mélymagyarok legutóbbi performance-áról. Szétbaszni a belvárost. Mer' az jó. Különösen símaszkban. Gyáva szarok vagytok, ez az igazság, összefossátok magatokat és szaladtok elfele, ha rendőrt láttok.…..
Friend of Liberty 09/11 2008.09.11 20:19:00
Ismét eltelt egy év ikertornyaink leomlása óta. A mi tornyaink, igen, hiszen a támadást ellenünk követték el. Ellenünk, akik hiszünk a szabadságban. A tettesek pedig azok, akik a szabadságot legszívesebben végképp eltörölnék. Muszáj ellenállnunk nekik. Különben elrabolnak…..
w Hiszterolib 2008.09.02 06:00:00
Na, van az SZDSZ-nek saját arca. Szóval ez lenne az. Csúnyácska. Nincs egy hónapja, hogy Fodor Gábor sajtótájékoztatón noszogatta a kormányt cselekvési tervért. Legyen terv, és legyen abban adócsökkentés – ez volt a mondás. Íme, a terv. Van benne adócsökkentés, nesztek.…..
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..
w Lyukasóra 2008.04.21 04:30:00
Egyre többen fordulnak a rendőrséghez és a sajtóhoz azzal, hogy látszólag gazdátlan, jelentős összeget tartalmazó pénztárcákat találnak nyilvános vécékben, villamoson, közterületen. A becsületes megtalálók arra gyanakodnak, hogy hamis vagy bűncselekményből származó…..
Logikusnak tűnhetett Ritinek, hogy BKV híján majd vonattal közelíti meg az egyik budapesti pályaudvarról a másikat. Elméletileg tulajdonképpen lehetséges, csak több óra és néhány ezer forint lenne az utazás...A közelgő BKV sztájk miatt, -bár kevés reménnyel- mégis…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
w Új rend 2008.02.28 07:30:00
Megy a Híradó, háttérzajnak, úgymaradva, macizok a kisgyerekkel, önfeledten. A híreket úgyis tudom már. Csak magamtól nem mindig teszem őket egymás mellé. Újságolja a rendőrség büszkén, hogy már kilencszáz autóstól vették el a jogosítványt azonnali foganatosítással,…..
És még valaki kiakadt, amikor Szilágyi János oknyomozó újságíróként a független Fresenius Minőségvizsgáló Intézetbe látogatott, hogy kiderítse, az Arielnél semmi nem mos jobban. És most 20 százalékkal nagyobb kiszerelésben változatlan áron.Pedig Vitray még mélyebbre…..
Aptyuka2 2008.02.12 18:31:47
Dpeti jóhiszemű felhasználó, de ettől nem lett sikeresebb ember. Hiába jelentett be egy hibás parkolóórát, a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás annyira smucig, hogy már az eddig ilyenkor jutalomként adott egy óra ingyen parkolást is sajnálja:A mai napon a belvárosban…..
Bővelkedünk a jogi hírekben. A szabadkai bíróság egy szakértői vélemény és egy chatbeszélgetés alapján bizonyítottnak találta, hogy a 11 éves fiú rejtette édesanyja autójába a kábítószert, melyet a határon megtaláltak. Magyarországon ezt a módszert a Zugügyvéd…..
Mandiner blog 90 boldog ember 2008.01.04 17:58:00
Ma estig még azt hittem, a "Benned van" kormányzati imázskampányánál nem bír lenni vérforralóbb cinizmus 2007 (8) telén. De bír, megtudtam.Az ünnepi finisben ugyanis méltatlanul elkerülte figyelmünket, micsoda megkapó ajándéktippel rukkolt elő idén…..
A tegnapi pörgésben nem hangsúlyoztuk eléggé, hogy Kákosy gazdasági és közlekedési miniszter példátlanul kemény lépése, miszerint a botrányos vasúti balfaszkodás után azonnal kirúgja a MÁV Start Zrt igazgatóságát, egyáltalán nem jelenti, hogy az érintett tagok el is…..
Na, nem akarjuk a saját vállunkat a kelleténél tovább veregetni, de ilyen évkezdetünk még nem volt. 2008 első munkanapján az olvasók jelzései alapján gyors posztban megírtuk, a MÁV hogyan cseszett ki értelmetlenül több tízezer elővárosi ingázóval. (Update 1.: innen…..
Mi még csak akkor ébredtünk az irdatlan fejfájásra, hogy azután kínok közt visszaaludjunk, de egyesek már dél előtt fent voltak január elsején. Csaba például a Tv2-t nézte és pár pillanatig azt hitte, hogy Sólyom László szerepet kapott egy 1997-es filmben. Vagy csak az…..
w E pur si muove! 2007.12.29 17:45:00
Töredelmesen bocsánatot kérek. A karácsonyfát a Jézuska hozza. T. Lakótársak! Dec. 23-án 9-16 óra között kerülnek kiszállításra a fenyőfák. Kérjük, a lakásokba való bejutást lehetővé tenni szíveskedjenek. Utak mentén, áruházaknál található fenyőárusoknál fát ne…..
Negatív vibrálást érzek az erőben. Úgy érzem, 2008 a tomboló pancserság (akinek szimpibb: böszmeség) éve lesz. Szeretett pártunk és Vezérünk (itt most a vörös sarokra utalok) tovább fogja folytatni ad hoc ötleteken alapuló politikáját, félmegoldásait, amelyekkel még az a…..
"Az idei négy után jövőre hat autópálya-szakaszt helyeznek forgalomba, derült ki a Nemzeti Infrasrtuktúrafejlesztő Zrt. évzáró sajtótájékoztatóján. Jövőre az M0-s és az M7-es két-két szakaszát, a szlovén határig vezető M70-est és a fővárosi M6-os szakaszt adják…..
Bigyóblog A jövő hosszabbítója 2007.12.12 19:13:00
Mindenki használ hosszabbítót. És mindenki próbálja eldugni bútorok alá/mögé. És persze mindig játszani kell, hova tegyük, hogy mindegyik készüléket csatlakoztatni tudjuk. A Yankoo Desing-nál kitalálták a megoldást. Még csak koncepció, de jó ötlet...