Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unomamanimat

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Unomamanimat 2012.02.07 17:06:43
@Jamesblond: Menoztel, nem jott be. Beszakadtal, majd beszartal. Egyebkent meg ki nem szarja le mi tortent veled... Me nem maradtal ott inkabb. Ismered a termeszetes szelekciot? Nem fiam, nem az erekciot! Amugy meg miert ne rohoghetnenek, mar azt sem szabad?!?!?

Jokat rohogok egy-ket beszolason! Eszmeletlen jok!

Egyebkent meg ki a szarnak kell mar ilyen varosi Hobbitterepjaro? 18 misiert mar leselejtezett, 50 km-es H1-t veszek tamaszpontrol panceltoro, fedelzeti gepagyu, radar full extra felszereltseggel...
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Unomamanimat 2011.12.08 11:56:15
Hat oszt tan man kinek a kije ez a Modos Modoros Tibor? Lehet o lesz itt majd az uj kormanyszotvivo?

@.Pierre Bezuhov.: Ez talalt! :D Ott a pont!

@szobatars: A vallalkozos resz nagyon helytallo!

@Szumi: Kedves kisiparos-vallalkozo! Az adozasa ugye rendben van?
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Unomamanimat 2011.11.21 18:42:56
@mandarinkisasszony:

Hát Te max:

- Egy igazi humános Erzsike
- Rabló-Gazdálkodó Vállalkozó
- betelepült erdélyi; bár a neved alapján inkább kinyai (ezzel sajnos őket sérteném meg), de az is rendesebb, mint te

lehetsz.
Egyszer vágnának csak pofán, hogy eleredne az a nagy orrod vére. Szívesen vinnék én is neked kávét, mint kápét.

@mama 59:

Bár még fiatal vagyok, de maximálisan egyet értek! Azaz max respect!

@determ:
@74magdi:

Végre értelmes emberek is hozzászoltak a témához. Ennél jobban leírni sem lehet!
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Unomamanimat 2011.09.07 15:53:24
Ritka egy szar, az már szent igaz. Gagyi in Hungary.

@tommybravo: Te szerencsétlen, egy SPAM robot occsóbb lett volna a netes célközönségnek/közösségnek.

Most (i)gazdiból már csak az érdekel, mennyi Mo japán lakossága. Ez az igazi saga.

@jssyjrm: Pinároznád? Piároznád? :D
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
Nehéz évjárat van a hátunk mögött a szőlőben, de a pincében sokaknak még csak most jön a neheze. Miközben a híradásokban megbízhatónak gondolt emberek verik át a nézőket az idei év termelési mutatóival, addig a szőlőkben egyre nagyobb a tanácstalanság. Hiszen azt hallják a…..
Tisztelt Cím! Egy divatos MLM rendszerű cégnél dolgozom,szép színes felfújt lufi.Kívülről minden szépnek látszik,kitűnő marketing széles mosoly,túlcukrozott amerikai álom magyar módra. A vezetőség felsőbb szintjein semmi sem drága,maguktól semmit sem sajnálnak,lefelé…..
Unomamanimat 2010.10.21 17:28:17
@papamaci1: Ez tényleg így van. És ráadásul még bele is bújnak az álszent vallásos köntösükbe, na én ettől tudok hányni! Meg azt a qrva nagy magyarságtudatuk.
Vhogy nincs bennük közösségi szellem (tapasztalatból mondom, suliból és munkahelyről is), tényleg törtetnek. Megtehetik, hisz igazából nem köti ide őket semmi, a pereputty/rokonság/stb az otthon maradt.
Képzetlenek is, egyik jó cimbim szokta vala azt mondani, hogy mihez értenek ott a hegyekben? Legeltetéshez, meg favágáshoz. Na fát vágni, azt tényleg megtanultak. Lsd Dacia!
Még olyan is volt régen, hogy átjöttek és ők egyből kaptak lakást. A te szüleid meg mit? Lóf@szt!

Ami meg itt van az tényleg egy vad rablókapitalizmus, mint volt régen az ipari forradalom idején, csak az már jó pár száz évvel ezelőtt volt tőlünk nyugatabbra...

Üdv: Egy itthoni, már szinte kisebbségi
Az úgynevezett „különadó” a kormányzati pénzösszelapátolás egyik csodaszere. „Válság van, emberek, ilyenkor minden eszköz megengedett!” – duruzsolja a bársonyos propaganda az olcsó populizmusra bármikor vevő Zemberek fülébe. Maga a Nagyvezír mondta…..
Unomamanimat 2010.10.19 02:21:44
@EgyÉlet: Szegény zOrbánisták és társaik! Ébresztő! Még hogy nem a kis ember fog megint szívni? Egy kis záremeléssel simán átterhelik a multik, kultik, szolgáltatók, mint eddig! Ők a kultik, mi meg a kulik.
Ez kb olyan, mint hogy emelkedik a gáz/benzin ára, akkor számomra nem értelemszerűen, de mindennek emelkedik (átterhelődik). És ki szív? Mint mindig, az él/végfogyasztó...

Gizike különben már jól megmondta, tőlünk nyugatabbra simán meglincselnék az ilyen diktatórikus vezetőket! De ilyen a magyar ember: vagy nagyon megvezetett buta, vagy inkább már valami elkerülő okosságon törpöl, és leszarja a többit
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Unomamanimat 2010.10.14 18:38:15
@MetálFater: Végre valaki, MetálFater megmondta az igaz frankót. Itt már mindenben EU van, csak nem a bérekben!

Gyerekek azt senki nem veszi észre, hogy ez csak a szarjancsi zOrbánista vezetésnek és haveri körének nagyon jó? Úgy hoznak minden törvényt, hogy nekik jó business legyen belőle, erről szól a politika. Mit gondolsz miért tisztogatnak, kavargatnak, pláne ennyire pofátlanul? Te mint prosztó, fillérekből élő fehér kisebbségi kisember szívhatsz, mint mindig. Nekik már alapból 3 bulájuk van, szted?
Mielőtt még bárki megszólna, nem szavaztam egyetlen pártra sem, én csak a magam pártját fogom!
Csak azon csodálkozom, hogy a magyar ember mindig ilyen ökör volt, tűrt, csak tűrt, csak tűrt...
Közszolgálati jellegű bejegyzés következik. A főszereplő egy nagy szálloda és egy nagy bank, a mellékszereplő egy régi barátom, aki másfél éve lépett be a szobalány-iparba. A világ egyik legnagyobb szállodalánca (amit a Bárányok hallgatnak kórházigatgatója után…..
Unomamanimat 2010.07.20 13:46:44
@az igazi Sipi: Én is informatikus vagyok gecc, de elsősorban EMBER, és így is bánok másokkal!
Az informatikusok meg mind gép előtt fasztverő primitívek, kivéve engem, meg a pár kitétel!
Na meg hadd idézem kedvenc aranyköpéseim egyikét hátha fölfogod ésszel a mondandót: a géped előtt sipítozzál magömléskor, ne itt, de igazából arra sem kíváncsi senki!
Sajna ez a putriország most pont olyan, mint a 20-as évek ÁlomÁmerikája, bármit megtehetsz, s nem te leszel a gecc, és sajna nem a tanulás a lényeg (sosem az volt), hanem a kapcsolatrendszer…
Alaphangon tízmillió forintot kap Nagy Feró, Geszti Péter, Keresztes Ildikó és ifj. Malek Miklós az RTL Klub ősszel induló tehetségkutató show-jáért – írta a vasárnapi Blikk. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a bulvárlapnak nem akart konkrét összegeket mondani…..
Unomamanimat 2010.06.21 20:28:12
@Új fórumos nicknév létrehozása: megaszarfostalicska!

De tényleg, kinek kellenek ilyen sz@rok? Biztos van rá réteg, csak nem én... Van jobb dolgom is!

MÁkos, Gesztikulál Guszti, Feronimo, Malekol, Keresztentosz Ildikosz, Műmájer?? Jé, má kik ezek? Belterjesek. A zországhatáron túl már finguk sincs.
Mondjuk Hofit, Alfonzót, Latabárt, Kabost, meg a többi jó fej arcot (sajnos nincs időm felsorolni az összeset, elnézést is érte) azért még ismerték...

A sok kedves okostojásnak pedig:

- Igen mindenkinek pattog a labda, de kapcsolatok nélkül semmire nem mész!
- Ébresztő McFly! A 10 misi a havi 80e-ből élőknek, igen, elég irritáló!
- a mai hűdeqrvajófilmekbazze meg többnyire témátlan effektsorozatok, de tisztelet a kivételnek

Na jómegaszondtam geccek! És nem vitatkozom, csak a zésztosztom!
Na jószurkolást!