Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyköcsög

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar szövetség vezetői úgy döntöttek, a jövőben a válogatott mezein a Hungary felirat helyett Magyarország szerepel. Ez egybevág olvasóink felvetéseivel/igényeivel. Az A csoportban legjobbjaink Nike-mezekben fognak feszíteni, az ifik és a juniorok az eddig megszokott márkát,…..
Az óriásplakátkampány tulajdonképpen bejött: nem tudom, egyébként nekiállok-e valaha is megkeresni a televízión a Story Tv nevű csatornát, amiről eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk. De ide tért vissza Havas Henrik a róla elnevezett műsorral, szóval hangoltam, azon gondolkodva:…..
Jégkorong Csodaszombatot tartottak 2007.12.15 21:57:00
A Pannon Kupa tovább dübörög: a pénteki, ukránok elleni 2-1-es győzelem után Ocskayék a lengyeleket is megverték a miskolci négyes tornán. A magyar válogatott ismét egy góllal, 4-3-ra nyert, úgy, hogy tíz perccel a vége előtt még a lengyelek vezettek 3-1-re. Ráadásul az U20-as…..
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
nagyköcsög 2007.09.15 11:47:03
Szerintem fölösleges itt Bibliát emlegetni.Olyan ez mint disznók elé gyöngyök(bibliai hasonlat).
Meg különben is,az egészből szinte csak az Újtestamentum részét érdemes csak figyelembe venni.Pl az első öt könyv maga a "hogyan igázzunk le népeket" és a "hazugság kifizetődő" tanitásokkal van teli.(Pláne,hogy ezeket egy állitólagos isten segiti,sőt követeli).
Erkölcsi értékeket kizárólag az Újtestamentum hordoz.És aki ezt MÉG nemérti,annak türelem,elöbb utóbb leesik a mondanivalója,majd ha érzelmileg,értelmileg megérett rá.
Addig meg maradhat a ma divatos ateizmus.
És a Tóta által felvetett zsidózás:
Ez kb olyan egybemosása a dolgoknak,mintha pl Bush tetteiért a fehérbőrű embert(remélem nem meritettem ki a gyűlölködés fogalmát,csak mint tényt állapitom meg a bőrszint) okolnánk.
Aki ezt tenné az szándékosan kivánna egybemosni a marhaságot a valósággal.
Persze ha úgy keresne védelmet tetteire hogy emögé bújik,és tápot ad a fehéremberezésre(pl a lakájmédián keresztül erősitve,hogy mindenhol fehérember szerepeljen)akkor joggal remélheti hogy mindent megúszhat.
Csak mint tudjuk,nem minden fehérember aljas,de a fehéremberek közt is vannak aljasak.
Amig a nép marhaságokon vitázik,addig elsikkad a lényeg,és ha megint bajt csinál,vagy nem éri el azt a célt,amit kitűzött maga elé,veheti elő újra az örökzöld lemezét,és nézheti a meghátrálását annak aki útjában van.
Kb ezt gondolom erről is.
És azon sem ártana elfilózgatni,hogy ezt a népcsoportot miért űzik,üzetik ki folyton a történelenben.Lehet hogy oka van?
És ha Tóta bedob egy ilyen általánositós témát,azzal nem ér el semmit,max ismét előjöhet a "fehéremberezés",de ha ez a célja akkor érthető.
Mellesleg,aki fél az Árpádsávos zászlótól,az miért nem remeg a magyar zászlótól?
Hisz a nagy üldöztetéskor az volt a hivatalos lobogó,nem az amitől ma fél.
Összeesküvéselmélet,irta Tóta.
Hány ilyen elmélet lett utóbb bizonyitott?
Azért,mert valaki nem képes összerakni a mozaikot,még nem jelenti azt hogy nem lehet igaza annak aki már összerakta,mégha hiányosan is.
Persze kilehet ezért nevetni hogy mert gondolkodni,összekapcsolni.
Pl szept 11-ről,egedül csurja mondta ki hivatalosan hogy önmerénylet,mindenki más követelte hogy vonja vissza,és kérjen bocsánatot.
Ma már a fél világ tudja(nem hiszi) hogy az volt.
De egyeseknek ez ma még mindig összeesküvés elmélet.
nagyköcsög 2007.09.17 14:58:43
w Díjugratás 2007.06.06 06:00:00
Döntött az Alkotmánybíróság: igenis népszavazni való téma a vizitdíj és a tandíj. Egyfelől azért, mert olyan kis elenyésző összeg az, hogy meg sem érzi a költségvetés – ami arra utal, hogy a taláros testület hirtelenjében pénzügyminisztériumot kezdett játszani,…..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
Eheti kupánkat, egy Nyakó István alakú, aranyozott ágytálat ez az első blikkre rokonszenves taxisofőr kapta, KundK ajánlása alapján: Szerintem, a mellékelt versenyző esélyes a hét legpofátlanabb parkolása díjra. A troli nem bírt kikanyarodni az utcából, mögötte meg fél…..