Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. X

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja röppent fel a hír, hogy az Apple elérhetővé tette Budapesten a térképszolgáltatásában a háromdimenziós, úgynevezett Flyover megtekintési módot. A térkép iPhoneon, iPaden, illetve legalánbb 10.9-es OSX-et futtató Macintosh számítógépeken érhető el. Mondjuk a…..
Kicsit hosszabb szünet után egy olyan ügyben szólalnánk meg, ami mellett nem lehet nem elmenni. És bár blogunk sosem volt politikai jellegű, és nem is lesz az, mégis másfél hete olyan hír jelent meg, ami alaposan felkorbácsolta az indulatokat; útdíjat kell fizetni az M0-ás több…..
Számos kutatás és szakértő számolt már be róla, hogyan lehetünk szebbek és hogyan tűnhetünk fiatalabbnak. Közismert, hogy a zöldségesnél jó néhány kozmetikum alapanyagát megtalálod, így otthon is könnyedén és olcsón készíthetsz magadnak pl. szépítő maszkot; arról…..
2013 nyarán az HBO és a Comment:com Napi kötelező Trónok harca-posztfelelőse (értsd: én) is rutinosan tért vissza Horvátországba, hiszen a 2. évad óta Dubrovnik és a környéke helyettesíti Westeros Hét Királyságának fővárosát, Királyvárat. A producerektől a…..
Sok év után hazatérve megdöbbentő látni a kétségbeesett országot, ahol az emberek magukba zárkóztak, és ahol a reménytelenség riasztó mértékben taszítja az alkoholhoz az embereket. A mai történet főszereplője közel nyolc év után látogatott haza és sokkolta, amit…..
Az igazán mókás kandikamerás tréfák azok, amelyek bármelyikünkkel megeshetnének. Na ez pont ilyen! Most őszintén, ki az, aki még soha nem tévedt el az IKEA-ban, csak úgy önszorgalomból, mindenféle átverés nélkül?  Épp ezért nagyon csúnya és persze nagyon mókás dolog,…..
Mr. X 2013.11.16 00:30:15
Biztos én vagyok rosszul összerakva, de nem egyszer fordult már elő, hogy egy-egy rosszabb esti buli közben már éjfél körül azon jár az agyam, mi jót fogok kajálni hazafelé menet. Na jó, nem fogok hazudni, néha már akkor ezen gondolkozom, amikor még el se indultam otthonról.…..
Néhány napja volt szerencsém megtekinteni az Asylum új remekművének, a Sharknado-nak az előzetesét, ami ha nem is hozta meg a kedvem a teljes filmhez, ahhoz megadta a löketet, hogy elővegyem DVD-gyűjteményem és kihalásszam belőle az általam legszórakoztatóbbnak vélt ipari…..
Ha már Ramadán van, akkor ma látogassunk el az Egyesült Arab Emirátusokba, Fikus Kukisz segítségével. Korábban (még a kezdeti időkben) írt egy posztot, most újjal jelentkezett, a leírtak nem minden tanulság nélkül valók. „Mivel az új Határátkelő-oldalon nincs még…..
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Magyar idő szerint péntek hajnali 5 óra körül több meteor csapódott a Föld légkörébe az Urál-hegység dél részén található Cseljabinszk felett.  A jelenség nagy fénnyel és hangos robbanásokkal járt. Több lakos rögzítette a látványos jelenséget, ahogy a meteor hosszú…..
Mr. X 2013.02.15 12:11:31
BuheraBlog Aki keres, az talál 2013.01.26 20:57:05
Az elmúlt hetek valahogy a különleges keresőkifejezések jegyében tellt: Legutóbb a GitHub állította le nem rég továbbfejlesztett keresőmotorját, miután az új indexelőnek hála könnyedén rá lehetett keresni a jó képességű felhasználók által megosztott privát SSH és…..
Mr. X 2013.01.27 19:37:12
A THR éves rendezői kerekasztal-beszélgetésén Tarantino arról beszélt, hogy erősen fontolgatja a visszavonulást. Borúlátásának okai nem valamiféle alkotói válság körül keresendők - szépen volnánk, ha QT ilyesmivel szembesülne -, egyszerűen a film médiumának…..
Hölgypilóták Égi ápolónők 2012.11.11 06:06:00
A két világháború között a légi utazás kezdetén úgy gondoltak a légitársaságok az utasokra, mint akik a levegőben a szokatlan élmény hatására esetleg megbetegedhetnek. Ezért kezdetben az utasok megnyugtatása céljából csinos ápolónőket szerződtettek a fedélzetre. Erről…..
Két éve egyetlen vágyam, hogy kapjak egy jó kis távirányítós helikoptert. Venni nem fogok magamnak,mert kapni jobb. Ha sokáig nem jön össze, még az is lehet, hogy építek egy sajátot. Találtam egy igen alapos leírást William Thielicke tollából, aki immáron a maga tervezte és…..
Kisebb csend után ismét jelentkezett egyik legrégibb szerzőnk, Hothead, egyenesen Ausztráliából. Azt gondolom, mai írása kifejezetten nyugtatólag hat majd, és méltó lesz egy nyugodt és kellemes hétvégi naphoz. Ráadásul az is kiderül belőle, le kell-e szállni a bringáról, ha…..
Szigorú narrátorhang tájékoztatja az esetleg a "Hogyan készül az Én kicsi pónim?" dokumentumfilmre számítókat, hogy ez nem az a műfaj, sőt, itten kemény zsaruk lesznek majd Varsóból, Bukarestből és Moszkvából, ami azért durva egy kicsit, mert szerintem csak a moszkvai bevetési…..
Ez egy igazi gyöngyszem. Amikor először megláttam Ravi Borgaonkar előadását, igencsak elcsodálkoztam rajta, hiszen manapság már viszonylag ritkán lát az ember ilyen banális bugot. Kezdetben hitetlenkedve olvastam, majd pár másodpercnyi meghökkenés és homlokráncolás után ez…..