Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LimpiHun

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A frank egyetlen pillanatra sem volt 1.13 euronal erosebb. Miert beszel a teljes magyar sajto 300 feletti, sot egyes esetekben 400 forint koruli frank arfolyamokrol?? Mi tortenik Pesten??? index.hu, 444.hu, privatbankar.hu, valaki nyilvan melleutott valami kereskedesi adatot. Semmi mas nem…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Lexi 18+ 2011.09.13 16:21:00
A pornószínésznők tudják a legügyesebben fotózni magukat mobillalLexi Diamondról az is egyből tudja, hogy mivel foglalkozik, aki még az életben nem hallott róla. Ezzel a névvel mégis mi lehetne? Vájár? Persze van neki egy aranyos, kislányos arca is:Legtöbbször azonban inkább…..
LimpiHun 2011.09.13 20:26:34
Na ez egy igazán tizennyolc pluszos poszt, szóval csak az kattintson, akit nem fog el undor egy pucér női test látványától, ugyanis kattintás után már nem ér nyavalyogni.Merthogy a mai szereplőnk Kacey Jordan, aki több mint nyolcvan hardcore pornóban szerepelt, így nem is nagyon…..
LimpiHun 2011.05.11 10:03:01
Egy rakás szenzor van az iPhone 4-ben, iPadben meg iPod touchban, és mivel itt egy kézben összpontosul óriási forgalom, logikus, hogy az Apple lett a piac egyik legnagyobb felvásárlója. Mindjárt elájultok, hogy mennyire: az iSuppli szerint a vállalat egy év alatt 117 százalékkal…..
LimpiHun 2011.05.04 23:08:47
@balage28: Igazad van. MEMPS = microelectromechanical system. Ezt mikrofonnak nevezni elég gáz. Az összes létező mikrofon eladásban biztos nem 2. az Apple... J-)
LimpiHun 2011.05.04 23:09:42
Azt hiszitek, most viccelek, vagy nagyzolok, de nem: lassan három éve van iPhone-om, rengeteg alkalmazást töltöttem le rá és nem sajnáltam a pénzt sem, amikor úgy tűnt, megéri, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a Microsoft ingyenes alkalmazásától fogom lefosni a bokám. A…..
Szemüveg használata nélküli 3D-s kijelzőt varázsolt Jérémie Francone és Laurence Nigay az iPadből, a Head-Coupled Perspective nevű fejlesztés legalábbis így hirdeti magát. Az ötlet viszonylag egyszerű, és nem is nagyon új, viszont a megvalósítás láthatóan nagyon jó úton…..
Érdekes infografikára bukkantunk az inflációval kapcsolatban. A mint.com és a wallstats.com által készített grafikán szinte minden, az inflációt érintő kérdésünkre választ kaphatunk.Az eredeti, angol nyelvű infografika megtekinthető itt...
Mégis lesz idén iPhone 5, szerintem a fehér modellt fogják így hívni, és a közelgő premier egyben magyarázatot ad arra is, hogy miért csúszik év végére, 2012 elejére a teljesen új telefon piacra dobása: valószínűleg olyan erőforrásokat emésztett fel a fehér szín…..
A Mandineren Turul kolléga egy picit összezavarodott Lázár Jani mosdatása közepette (munka? nem munka? közpénz? versenyszféra?), meg is értem, nagy dolgok ezek ... 1. "De lehet-e azt mondani, hogy sosem dolgozott (esetleg azzal finomítva, hogy rendes munkahelyen/a…..
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..
LimpiHun 2011.03.26 10:06:44
@Bokortalan Lajtalan:
Minek írsz ide, ha nincs is iOS-ed?
Szerinted kit érdekel a véleményed?
Miért nem írsz inkább valami Android blogba?
És mióta vagy totál hülye? :)

Én nemsokára teszem fel 4.3.1-et,
remélem javítja az akku-problémát iPhone 4-en...
Bár Steve Jobs világhírű levelezős sorozatában egy DJ-nek válaszolva határozottan kijelentette, hogy az iPadben nem lesz tethering, úgy tűnik, hogy a fickó tévedett, hazudott vagy meggondolta magát. Az iOS 4.2-es iPades verzióját átnézve ugyanis a következő menüpontra bukkantak a…..
Számos bogárfixálással és Ping-fejlesztőcsomaggal megérkezett az iTunes 10 első javítása, lehet tölteni. A Ping-rajongók azért örülhetnek, mert könnyebb megosztani a zenéinket a barátainkkal, és közvetlenül az iTunes Libraryból posztolhatunk vagy lájkolhatunk…..
A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et:Ezek alapján hűségnyilatkozat nélkül és bármilyen előfizetéssel elvihetjük a telefont, aminek az ára magasabb lett, mint az iPhone 3GS esetében. Míg egy közepes ikonnal,…..
LimpiHun 2010.09.23 13:04:40
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
Appleblog Átadtuk az iPadet 2010.09.04 08:36:26
Nem TEKETÓRIÁZTUNK sokáig, múlt csütörtökön volt a sorsolás, tegnap meg már át is adtuk az Appleblog-Trendmagazin közös nyereményjátékának fő, és egyetlen díját, a 16 gigabájtos iPadet.  Az eseményre a Párisi Nagyáruház Lotz termében került sor, pont erről a…..
Mert 99 dollár. Ne hagyjuk a végére. Az újratervezett gép ugyan sokkal több funkciót tud, mint a 229 dolláros elődje, de valljuk be: az ára a legfontosabb tulajdonsága.Az Apple TV összement, kiesett belőle a merevlemez, ezért a gép eszeveszett streamelésbe kezdett. Szív adatokat a…..
LimpiHun 2010.09.02 15:13:13
@pbando: Úgy érted marad a HDI Dune. :)
Szeretjük, már azóta, hogy tilos volt, hiszen a Leon a profiban még alig töltötte be a 13-at. Aztán teltek-múltak az évek, és ő úgy lett nő, hogy végig kislány maradt. Mégis nagyon vonzó, nagyon ártatlan, nagyon dögös, ellentmondásos és egyértelmű, Natalie az Natalie. Akkor…..
Elérkezett tehát az első - és talán egyetlen - szeptemberi szerda, a nagy bejelentések napja. Az Apple Music Eventet szokásunknak megfelelően élőben közvetítjük, én Budapestről, a fotelemből, Csaba pedig Londonból, az ottani Apple főhadiszállásáról, ahol közvetlenül az…..
Tekintsük át a tegnap esti bejelentés óta történteket. Steve Jobs ugye közölte, hogy a hiba valóban létezik, de ez iparági sajátosság, a legtöbb okostelefon képes elveszteni a jelet érintésre, ha gyenge a térerő, ráadásul az iPhone 4 sem produkál lényegesen több hibát, mint…..
Az iSuppli szerencsére nem bírt magával, és megint kiszámolta, hogy mennyibe kerül az aktuális iPhone-generáció gyártása az Apple-nek. Ezt úgy csinálta, hogy megnézte, mennyibe kerülnek az alkatrészek, a számokat összeadta, aztán kijött az, hogy 188. Már hogy dollár, ami az…..
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
LimpiHun 2010.06.23 22:15:29
@Coyote82: Hát, SMS kézbesítési jelentés az tényleg lehetne! :)

De mindezek nem változtatnak azon, hogy összességében a legjobb okostelefon az iPhone (szerintem), csak azt sajnálom, hogy egész kevés erőráfordítással lehetne még sokkal jobb és ezeket általában üzleti indokokból nem teszik be... De ez van. Csináljon jobbat a konkurencia és akkor áttérünk! :) De eddig nem igazán csinált (szerintem). A HTC Desire jó irány, csak még az anyaghasználaton, az összeszerelésen és az Androidon kéne még sokat csiszolni... :) Ok, flash van, de az is csiszolatlan... J-)