Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jjtiller

16 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három és fél hónap után újra útra keltünk. A célpont kiválasztásánál természetesen a járványügyi helyzet és a beutazási szabályok voltak elsősorban mérvadóak. Egészen pontosan három kritérium volt: nagyon akarjunk oda menni, nullához konvergáljon a koronások száma az adott területen és lehessen is…..
jjtiller 2020.07.06 14:58:13
@Etniez: utashíd biztos lenne szabad (bár az ops nem az én reszortom), de pont egy fapadosinfo-n kellene magyaráznom, hogy a wizz és a buzz azon spórol, amin csak lehet? :) a "csicskáztatás" is légitársaság nyomására történik, a handling ebből nem kap részesedést, ez a korona mellett azért is enyhülhetett, mert az mgh napjai ugye meg vannak számlálva
jjtiller 2020.07.06 22:03:19
@Fillér B. Gusztáv: ők fizetik a legolcsóbb díjat a repülőtérnek, de hogy te most az adott járatodon épp buszozol-e vagy sétálsz, a bud forgalomirányításán múlik, hogy a felszálló gépedet hova taxiztatják/parkoltatják. Ez esetben a repülőgép külső állóhelyen állt, ezért kellett oda buszozni, ami döntéshez a malévnek sok köze nem volt
Egy csapatnyi bandita Mexikó felé menekül egy rosszul elsült balhét követően. Vezetőjük, Pike Bishop (William Holden) azonban hamarosan rádöbben, hogy ott lenn, délen sem minden fenékig tequila. Az ország épp a forradalom felé száguld egy puskaporos hordón, korrupt vezetők…..
jjtiller 2013.04.28 14:22:29
@szkristof92: szerintem Peckinpah másik filmje, a "Pat Garrett és Billy, a kölyök" még jobb (a rendezői változat persze), legalábbis velem az kedveltette meg a western műfaját igazán
Miért nem szólt senki hogy több mint két hete kint van Charles Bradley új lemeze? Na mindegy, most itt van, örüljetek, sírjatok, szeressetek, táncoljatok. 2:50-től sikítozok a videóklippen, gyönyörű ember ez a Charlie. ..
A régi - továbbra is szánalmasan szűkölő - blogon ezer éve már bemutattam a messzemenőkig zseniális Meat Puppets társaságát, szóval aki esetleg nem ismeri ezt a teljesen alap bandát, az valamit eddig szarul csinált. Persze kérésre újrázom őket. A Kirkwood tesók pedig a 14.…..
Avagy: A Mester. Paul Thomas Anderson Americana-szárnyasoltárának újabb táblaképe csak idén érkezett el hozzánk, ahol a nagykörúton egy hirdetés széles betűkkel toborozza ingyenes stressz-tesztre a tudomány és a technika mindenhatóságában hívő mai kisembert, és ahol két…..
Cool List 2012 11. Szizoli 2012.12.13 19:00:00
2012-ben az egész világ megtudta, hol van Korea, és mi az a Gangnam Style. Kivéve Koreában, ahol inkább azzal voltak elfoglalva, hogy hol van Magyarország, és milyen is az a híres Budapest Style. Ez pedig Szizolinak köszönhető, a világszínvonalúan COOL magyar srácnak, akinek…..
jjtiller 2013.02.16 20:27:26
@Diamond Dave: még szakirodalmat sem kell amúgy olvasni, ajánlom szeretettel Oscar Wilde-től a "Dorian Grey arcképe" című könyvet, ami bár nem KÚÚÚÚL, csak egyszerűen jó
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
jjtiller 2012.08.13 14:39:30
@baloo784: ne szórakozz már, 2008 októberében (!) került fel az első MODOROS cikk a blogra, hogy lehet ezt az indexes förmedvényhez hasonlítani? A józan észbe vetett töretlen hitemet oszlatja el egy-egy komment...
jjtiller 2012.08.13 14:57:07
@Gamma Leonis: akkor olvasd el az alábbi cikket, aztán rájössz, hogy mekkora telitalálat vpedig (majd nézd meg a publikálások időpontjait is):

hvg.hu/w/20120813_olimpia
Harmadik nekifutásra egy duplázással jövünk, melyben Fucu és az én (JJ) kitárulkozásomat olvashatjátok. Míg előbbi szerkesztőnk viszonylag egyszerűen sorokba tudta szedni első élményeit, bennem dacoltak az érzelmek, hogy Anyegin vagy Tatjana stílusában írjam meg…..
Az idei draft egyik legnehezebben megítélhető pozíciója az irányítóké. Gyakorlatilag nagyítóval sem találunk közel biztosnak nevezhető franchise QB-t a 2011-es draft classban. Ennek ellenére már egyesek azt is emlegetik, hogy a sok QB needes csapat miatt akár minden idők legtöbb…..
jjtiller 2011.04.21 11:13:33
@Balatony: lockout témában az oldalunk másik blogját, a profootballbusiness.blogspot.com/ oldalt ajánlom

Tudom, hogy sokakat most az érdekel a leginkább, hogy a 2011-es idényt megrendezik-e, de még mindig csak április van, messze a szeptemberi évnyitó (aggodalomra továbbra sincs semmi ok, meg fognak állapodni a felek). Jövő héten viszont NFL draft, amit a bowl.hu-n videóközvetítéssel és livebloggal próbálunk közelebb hozni az NCAA-ben járatlanabbaknak is, sőt az első kört új partnerünknél, az NSO-n is figyelemmel követhetitek majd.
Bowl.hu Blog A Lényegtelen úr 2011.04.16 18:40:00
Ahogy mindennek van kezdete, van vége is, ez alól az NFL draft sem kivétel, valakinek ugyanúgy be kell mondania New Yorkban az első választott nevét, mint az utolsóét. Csak míg az 1/1-es a liga instant sztárjává válik, egyetlen - profi - pályán töltött perc nélkül garantáltan…..
A minap Daron Roberts-t, a Detroit Lions defensive backekért felelős trénerét elcsábította special team (és belső elkapó) coach-nak az NCAA első osztályában szereplő West Virginia Mountaineers. A hír önmagában nem rázott meg senkit, edzők jönnek és mennek, gyakran a profiktől az…..
2010 októberében egy sajnálatos baleset során elhunyt Declan Sullivan, a Notre Dame videozási egységének egyik önkéntes tagja, az egyetem diákja. A tragédia némileg ráirányította a figyelmet erre a különleges szakmára, melyről bár szinte soha nem beszélnek, legalább olyan…..
Pár nap múlva mutatják be az Egyesült Államokban a The 5th Quarter című "amerikaifocis" filmet (ne számítson senki nagy durranásra), ennek apropóján egy kis számadást készítettem a témát lefedő eddigi filmtermésről. Persze a lista közel sem teljes, a rangsor teljesen…..
Kövessétek az NCAA-vel és a drafttal kapcsolatos rövid híreket ezentúl - részben - magyarul! Túl sok az információ, nehezen rendszerezhető, hogy mi, miért és mikor történik? Csatlakozzatok hozzánk Twitteren keresztül, vagy iratkozzatok fel az oldal RSS-feedjére,…..
Bowl.hu Blog A csereemberek 2011.03.11 19:11:00
Közel sem látszik a megegyezés a következő NFL szezont illetően, így érdemes lehet visszatekinteni a korábbi esetekre, melyek – elrettentő – például szolgálhatnak a jelenkornak. A legutóbbi játékmegszakítás 1987-ben volt, mikor a játékosok sztrájkba léptek, és az…..
1. Mivel a CBA tárgyalások nem állnak jól, egyre több a találgatás azzal kapcsolatban, mi veheti át átmenetileg az NFL helyét vasárnap délutánonként/esténként. Itthon a kérdés számunka kicsit kényesebben kezelendő, mert egyelőre a hazai szurkolók szemében az NCAA inkább…..
Kezdő amerikaifoci nézők visszatérő kérdése, hogy a 1st downt jelző vonal hogyan kerül a közvetítések során a pályára. Erre rögtön rávághatnánk, hogy számítógéppel, és ez nagyjából igaz is, de amilyen egyszerűnek tűnik, annál jóval bonyolultabb a megoldás.   A…..
Pár napja ért véget az NFL Combine, ahol a játékosokat tetőtől talpig tüzetesen átvizsgálják, még a tenyerük méretét is külön számon tartják, a "prototípus" futballisták után kutatva. Vannak viszont, akik közel sem illeszkednek ebbe a képbe, de hatalmas akarattal…..
mert 2011-ben is lesz egyetemi futball! Bár ellentmondásosan hangzik, a CBA-tárgyalások végeredményétől függetlenül biztosan láthatunk majd számos NFL stadionban (is) színvonalas meccseket, a 31 arénából – a Jets és a Giants ugye egy fedél alatt lakik – idén 21 (!) ad…..
A folyamatos fórumos linkelgetés helyett úgy döntöttem, hogy ezentúl itt fogom összegyűjteni a különleges/vicces/izgalmas/érdekes cikkeket, videókat, linkeket. Mára két videót hoztam, melyek a tovább mögött leledzenek Rich Eisen az idei Combine-on is futott 40 yardot, 2005 óta…..
1. Az ESPN egyik blogján Ivan Maisel jelentkezik a 3-point stance nevű rövid rovattal, ahol pár éppen aktuális eseményt kommentál az egyetemi foci világából. A bowl.hu hangja itt jómagam, JJ leszek, bizonyos dolgokat egy az egyben átvéve, de arra törekszem majd, hogy közérdekűbb…..
Taegeuk Jeonsa Gyertek haza fiúk 2010.06.27 13:16:00
Egy nemzet büszke rátok.Dél-Korea letette névjegyét a labdarúgásban. Idegen földön, bírói segédlet nélkül továbbjutott a csoportból Nigéria és Görögország előtt, és a kieséses szakaszban egy fantasztikus meccsen alulmaradt Uruguay ellen.Ez a világbajnokság eddig sok…..
jjtiller 2010.06.29 11:16:27
@vidfamme: Bár számomra a mexikói labdarúgó-kultúra és -mentalitás az etalon, a legutóbbi vb-selejtezők óta az ázsiai focinak is híve lettem, különösen ajánlom mindenkinek azóta is pl. az Észak- vs. Dél-Korea összecsapás visszavágóját. Ma mindenképpen Japánért drukkolok, és én is remélem, hogy a koreaiakhoz (és persze mexikóiakhoz :)) hasonló nyílt, őszinte játéké a jövő, mégha a fifa ezt nem is biztos, hogy így akarja...
... kicsit kedvünket szegték az uruk tegnap, ez nem vitás. Nem értek olyan szinten a labdarúgáshoz, hogy pár másik csapatbloghoz hasonló elemezgetésbe menjek bele, de azért illik írni valamit a tegnap történtekről, most hogy kicsit már leülepedhettek a dolgok. Ahogy ígérték, nem…..
Dafrika Varázslóink nem viccelnek 2010.06.21 23:50:00
Szóval az úgy volt, hogy a legutóbbi meccsünk pont nemzeti ünnepre esett, így az összes varázslónk szabadnapos volt. Volt is nagy balhé a meccs után, a SAFA (a Dafrikai Szövetség) be is rendelte a 2 legnagyobb mágus-szakszervezet vezetőjét és kiadós fejmosást tartott nekik. Még…..
Guerreros Aztecas Kezdőcsapatok 2010.06.22 15:49:00
Már csak percek vannak hátra a kezdésig, vessünk egy pillantást a kezdőre: O. Pérez – Moreno, J. Rodríguez, Osorio, Salcido – Guardado, Márquez, Torrado – Giovani dos Santos, Franco, Blanco Nincs különösebb meglepetés, ahogy korábban írtam, Guardado kezd…..