Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az élet sava-borsa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eat IT Az eat IT egy éve 2011.10.10 08:56:00
‟Customers who complain are the company’s best friends”  (Nirmalya Kumar, Prof. of Marketing, London Business School) Alig több mint egy éve nyitottunk. Régimódinak tartottuk az ÁSZ kantinját, egy mindenben nyugati színvonalú éttermet és kávézót szerettünk volna…..
eat IT Új árak az eat IT-nél 2011.10.02 22:01:00
 > A hajtás után kattintásra nagyobb méretben!..
Az élet sava-borsa 2011.10.04 15:54:00
Kedves Kantin!

a mai napon volt szerencsém tesztelni a nemtom milyen fantázianéven futó új diós kiflit.

ez a kulturált feedbackem: ehetetlen. a tészta nem süteménytészta, a tölteléknek pedig remek mellékíze volt. mindezt 280-ért....

hozzáteszem, teljesen egyet értettem az emelésetekkel, valóban jóval a piaci ár alatt volt az ebéd ára. na de a büfé, az rettenetes. a régi kicsi és zsíros, ámde finom sütik még rendben is voltak, bár nem kerültek kevésbe.

a jelenlegiek nem tetszenek, főleg, miután ki is próbáltam.

csoki meg édesség minden mennyiségben kapható, de sehol egy müzliszelet, amit ugye már kérdeztem, hogy van-e, és megmondtátok, hogy nincs és nem is lesz.

szerintem a kaják annyira nem rosszak, bár tény, hogy régen jobb volt. itt értem a leveseket és másodikokat.

desszertet újabban kísérletként vettem, a múltkori "barackos-túrós-rétes" és a "gesztenyés rolád" szintén ehetetlen volt. egy süteménynek nem kell szénné cukrozottnak lennie, na de hogy kissé sem édes??? és a porcukor sem?

nem akartam nagy okosságokat meg felháborodott reklamációkat ide írni eddig, de ez most már nem maradt bent.

örülnék, ha ezzel tudnátok valamit tenni. én amellett vagyok, hogy nem rendelek máshonnan, amíg nem kényszerülök rá. az ásznál anno eljutottunk idáig. a múltkoriban néhányszor az Eat IT-t is ásznak szólítottam, remélem, csak véletlen.

a kiszolgáló kollégákra most nem térnék ki.

kitartást a javításhoz
köszönöm a visszajelzés elolvasását :-)
eat IT A pénteki nyitóbuli 2010.06.16 15:30:00
Június 18.-án 16 órakor, a Szlovénia - USA meccsel nyitjuk meg a sátrat, 20:30-kor Anglia - Algéria a következő mérkőzés, ezt is végigszurkolhatjuk együtt, a sátor a meccs, sőt a hosszabítások végéig, 23:00-ig nyitva áll.A szavazáson a sört választottátok akciós italnak, de…..