Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilhelmina

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fincsa-nindzsa Toszkán almatorta 2013.07.19 09:00:00
Volt egy kis kihagyás, de hát ez vérlázító :) Ennek több tényezője is volt, de ez nem mentség arra, hogy nem látlak el Titeket újabb és újabb receptekkel, ma egy kis olasz remeket mutatok Nektek, méghozzá egy sütit, ami nagyon-nagyon egyszerű, kevert almás tészta. Vanília…..
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
Több órás napsütésben a vízforralás és teaszertartás előkészítésének feladatát a folyadékbevitel mennyisége és minősége írja felül. Literszámra vedelésben a hagyományos teás eszközök alkalmatlan csecsebecsének bizonyulnak, mi teafogyasztók azonban nem vagyunk hajlandók…..
Volt még gyógytorna, kíméletes, de az elején nagyon nehéz volt csípőre tenni a kezem, a többi gyakorlatról nem is beszélve. Fájt a mellizmom, a nyakam, a karom, a hátam nyaktól derékig. A legkisebb köhögésbe majd belehaltam, a tüsszentésre meg effektíve bele is haltam a…..
 A hetedik, nem gócmentességi vizsgálat volt, hanem egy 24 órás kórházi tartózkodással járó katéteres szívkoszorúér festés.   Pa-pa-pa-paaaaammm ! (dó-mi-szó-dóóó’ ) Eredményhírdetés. A hatból 5 gócmentesség, a fogászaton utóvizsgáztam, de 2 hónap…..
vilhelmina 2012.03.13 00:01:27
@nemethp: egyetértek - nem is volt ott akkora udvar
V.(Vilhelmina)