Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maddox

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..
comment:com Térdig az életszagban 2006.04.07 00:45:00
Nincs is annál aggasztóbb tünet, mint amikor valaki modern Balzacnak képzelve magát, életművét egyszerűen csak az Élet hű tükrének tekinti, miközben a fél ország rajta röhög. Mondjuk Horváth Ádám, amikor meghívott vendég volt A Nagy vita tévézésről szóló…..
comment:com Népharag 2006.04.10 11:17:00
A Lost második szezonjának nézettségi adatai az elvárásokkal szemben (a tavalyi hype, az Emmy-díj, a kialakulóban lévő kult státusz) nem hozták az elvárt számokat, és bizony ebben a tavalyinál hosszabbnak tűnő adásszünetek is ludasak. Arról van ugyanis szó, hogy az amerikai…..
Az útifilmes-ismeretterjesztő csatornákon elhangzó tárgyi tévedésekből gigantikus völgygátakat lehetne építeni, szóval megszoktuk őket, de mégiscsak jobban fülelünk, ha saját hazánkban garázdálkodik egy ilyen ostoba globe-trotter. Pár mondatban összefoglalni a monarchia, a…..