Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andy Lightning

35 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+ Egész jó kommentár + Fordulatos meccs - Tapasztalatlanság a játékban - HALK - Nyelvtudás Hiánya (Zavaró, hogy ha jól emlékszem pl. lengyelül írtak valamit, te meg rávágtad, hogy német, az angolság hiányáról nem is beszélve. Ez nem is lenne akkora probléma, ha nem…..
+ Egész jó kommentár + Fordulatos meccs - Tapasztalatlanság a játékban - HALK - Nyelvtudás Hiánya (Zavaró, hogy ha jól emlékszem pl. lengyelül írtak valamit, te meg rávágtad, hogy német, az angolság hiányáról nem is beszélve. Ez nem is lenne akkora probléma, ha nem…..
+ Friss játékról szól a videó+ Folyamatos kommentár+ Rengeteg információ a kiadóról, a játékról+ Mutatsz érdekességeket Andy Lightning ..
Megint Battlefield az oldalon! Ezaz! + Valamivel jobb a mikrofon de... -  Rohadt halk -  Most komolyan beszólalt a Skype? Kétszer? -  Picit monoton, ami már így a 4.-ik bf részre javulhatott volna... Andy Lightning ..
Az előzőhöz képest nem sok minden változott, de ami igen, az csak jobb lett. + Valamivel jobben lehet érteni + Most nem haltál meg -  Még mindnig nincs semmi, ami miatt ez a videó jobb lenne az átlagos szintnél, de a 3ast most teljesen jogosan megérdemli. Erős 3as Andy Lightning…..
Fps, Fps... + Nincsen a kommentárodban semmi rossz (nem káromkodsz, nem beszél baromságokat stb.) -  Nem lehet érteni a hangodat rendesen, és ez csak rosszabb lett a vége a felé -  Meghaltál a játékban Ez a három dolog volt, amit ki kellett emelnem. A többi dolog minden téren…..
A videó szerintem simán lehetne kettes, de most hármast adtam... Én sem igazán tudom megmondani, hogy miért. + Játékválasztás +/- Folyamatos beszéd - Tiszteletlenek vagy a nézőiddel. Beleböfögtök a felvételbe, fölöslegesen káromkodtok. -  Unalmas, idegesítő. Hiába jó a…..
Nem sok mindent tudok erről a videóról mondani. + Játékválasztás (a hamarosan megjelenő Epic Mickey 2 kapcsán) +/- Felemás kommentár -  Nehezen érthető, amit mondasz -  A videód fölé az van írva, hogy bemutató. Hát ez rohadtul nem az, inkább gameplay kommentálva. Vagy…..
Mi ez???? FEJLŐDÉS A KOLLÉGA RÉSZÉRŐL! + Informatív + Nem értelmetlen + Játékválasztás, az új Medal of Honor kapcsán érdekes lehet -  Mikrofonfújás -  Nem teljesen összeszedett -  Még a kutya is beleugat néhol Mivel fejlődést vettem észre a részedről, illetve kis…..
Már úgyis szerettem volna Minecraftos videót látni! :D + Informatív + Nem káromkodsz (sajnos sok Minecraftos szokott...) + Látszik, hogy felkészültél rá, a kialakítás alapján -  Egyszer volt kissebb baki -  Az intro és outro picit hangos a te hangodhoz képest Korrekt videó,…..
Az értékelésem: + Igencsak informatív + Van saját (méghozzá jó) stílusod -  Kevés vágás van a videóban, kicsit untam azt, amit néztem (a kommentárt nem) -  Cseppecskét rövid Hármas és négyes közt vaciláltam. Végül a gyengébbet kapta, a videó minősége miatt.Tegnap…..
Tehát: + Játékválasztás + Sok információt mondasz... - ...Viszont rettenetesen unalmasan adod elő, s ezáltal elmegy a néző kedve -  Néhol FPS lag -  Néhol nehezen hallani -  Az Intro szerintem valami borzalmasra sikeredett... Monoton és unalmas. Andy Lightning…..
Jöjjön a második rész, lássuk jobb lett-e, avagy sem: - Az előző hibákat nem nagyon javítottad, talán csak a hangod lett csöpnyit kevésbé unalmas - Ez az egész szerintem nagyon nem bemutató. Inkább Let's Play, bemutatóra hajazó elemekkel. Szerintem, rossz a besorolása a…..
Profi munka. + Játékválasztás + Előadásmód + Full informatív, s még remekül is van előadva Andy Lightning ..
Amikor megnéztem milyen hosszú a videó, eldöntöttem, hogy max 4-et adok rá, mert engem ez biztos nem fog lekötni. Tévedtem, igaz, hogy mást is csináltam a meghalgatás alatt, de nagyon élveztem, és azon kaptam magam, hogy inkább a fimkritikára figyelek :) Megérdemli az 5-t.Andy…..