Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_csak_mi_lényegem

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
  Ma kezdődött meg Demszky Gábor főpolgármesteri pályafutásának utolsó hete. 20 évet töltött el a legmagasabb, közvetlenül választott politikai tisztségben (igaz, 1990-ben még közvetett választással került oda), a főváros élén. Két évtized még egy ekkora város…..
Józan paraszti ésszel úgy gondoltam, hogy a "felfüggesztett szabadságvesztés", mint büntetés, azt jelenti, hogy "hello, megszegted a törvényt, de most nem kell ezért börtönbe vonulnod, csak ha a következő X hónapban / évben újra törvénybe ütközőt…..
  Úgy látszik, Krausz Tamás a múlt héten napokra bevette magát a Népszabadság hadiszállására, hogy a publicisztika rovatot szerkessze. Így most úgy reagálhatok a Népszabadság véleménycikkeire, mint korábban tettem sorozatban a Népszaváéira. Nem lesz ebből állandó…..
Demszky elárulta, mivel szeretne a jövőben foglalkozni.Wait for it ...Szegénységkutató lenne.Kész, ez már tényleg überelhetetlen, ennyi.Demszky Gábor szegénységkutató, budakesziről és a horvátországi villából.(Azt hiszem ez a legrövidebb, de az egyik legerősebb vastagbőr…..
Múlt hét pénteken jelentette be az NKH, hogy elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. A határozat szerinti főbb hibákat Hegylako foglalta össze tömören: "Tehát gondok vannak a megállással, de legalább tűzveszélyes és nem lehet…..
Nem az a baj, hogy a Fidesz saját embereit nevezi ki. Hanem, hogy sokszor nem megfelelő a jelöltek felkészültsége, szakmai háttere. (Fotó: MTI) Úgy látszik, a közvélemény kezdi megszokni a Fidesz káderpolitikáját, jelölési gyakorlatát, vagyis azt, hogy a pártpolitikai…..
    Állandóan visszatérő kérdés, hogy hol vannak a nők a magyar közéletből? Bár lehet, hogy a kérdés csak számomra visszatérő, hiszen egy férfiak által meghatározott világban nem biztos, hogy hiányoznak a nők a vezető szerepekből, tehát az alapkérdés fel sem…..