Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tujul

30 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én meg is rendeltem az 50 darab ingyen Facebook-névjegykártyát. Az emailben érkezett számla szerint valóban nem csak a kártyák, de kiszállításuk is ingyenes. Kezdetnek timeline-os Facebook profiloldallal kell rendelkezni. A profiloldalunkon kattintsunk az About linkre, majd…..
Elmentünk a Videoton-Újpestre megnézni, mit tud ez a Paulo Sousa. Jó játékot azt még véletlenül sem láttunk, egy tizennégy éves kolléga leoltását viszont igen. Tulajdonképpen nem is a meccs miatt mentünk mi, csak világot akartunk látni, ültünk Eddától dübörgő restiben és…..
tujul 2011.11.07 20:31:18
@végh hanta: ahol az első fénykép készült, ott van a hely. Onnan a stadion 3-4 percnyire van gyalog.
Mint tudjátok, a tegnapelőtti nap a Telenor Android Workshop 2.0-ról szólt. Az előadás és a workshopok tartalmát nem akarom, és nem is valószínű hogy vissza tudnám adni. Inkább pár szót ejtenék a két, a rendezvényen magát képviseltető gyártóról. A Sony Ericsson standja…..
Appdroid Soundhound 2010.12.29 12:06:00
A Soundhound egyfunkciós alkalmazás: egy valamihez ért, de arra pont jó. Konkrétan zenét lehet vele felismertetni: szól valami jó szám a rádióból, a tévében, bármi, rányomsz a gombra, a program pedig a hallottak alapján megpróbálja felismerni. (aktív netkapcsolat kell a…..
Péntek reggel 7 órakor keltem, hogy útra keljek a Tesco-ba. Mivel nem minden üzletben lehet rendelni, ezért buszoznom kell egy kicsit az egyik nagy áruházhoz. 8 óra után már a pultnál álltam és némi várakozás után megjött az eladó és elintéztem a rendelést. Reggeli gyanánt…..
tujul 2010.11.15 22:48:41
Reviczky4 Hírmondó Facebook:NEM! 2010.11.07 17:37:00
Hosszasan regélhetnék a facebook hátrányairól, ám most inkább csak egyet említek meg: kapcsolat romboló hatását. Egyesekkel ellentétben én azon az állásponton vagyok, hogy a legnépszerűbb közösségi oldal címet is elnyert site nem építi a kapcsolatokat, hanem rontja és bontja.…..
Ma a csoport egy osztrák pasival bővült, Dominik személyében. Arról nem mindig fogok beszámolni, hogy ki távozik a csoportból, mert szinte mindig van valaki, aki vagy befejezi, vagy nem jön pár napig. Dominik amint megtudta, hogy magyar vagyok megkérdezte, hogy honnan jöttem. Tudta hol…..
Appdroid Miről is lenne itt szó? 2010.05.10 11:44:00
Naszóval. Az van, hogy a tervek szerint nagyipari mennyiségben fogunk itt androidos progikat elemezni és tesztelni. Elsőnek a musthave appokra megyünk rá, kapnak is külön kategóriát. Minden progi HTC Desire alatt lesz tesztelve, nemes egyszerűséggel azért, mert ilyen telóm van. Nem…..
tujul 2010.06.11 15:49:52
Holnaptól a Pannon, illetve akkor már Telenor is fogja árulni a HTC andoridos csúcstelefonját, a Desire-t. Ez a cég árulta el a Twitteren. Megpróbáljuk megtudni az árát is.[Update] Megerősítették, tényleg kapható lesz holnaptól a Telenornál. Árat továbbra sem tudunk. A szintén…..
A brit 3 Mobile szolgáltató előfizetőinek nem számlázza ki a twitterezés adatforgalmát. Teljesen mindegy, hogy a Twitter weboldalán vagy mobilkliensen keresztül használja a mobilozó a szolgáltatást, az adatforgalom után nem kell fizetnie.A 3 Mobile egyébként ugyanezt a kedvezményt…..
tujul 2010.04.07 10:36:05
@tóbiás: a közeljövőben ne reménykedj ilyen szolgáltatás bevezetésében, amikor még korlátlan adatforgalmú csomag is alig van.
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
tujul 2010.03.22 21:28:20
@Álmos: Normálisabb helyeken 144-150 körül megkapod.
tujul 2010.03.22 22:40:54
@Álmos: Igazad van. Ahogy nézem az XXL-nél tényleg csak kipróbálási garancia van a 144-ben.
...és velük változok én is.Mivel úgy vettem észre, hogy nem túl sok embert érdekelt ez a blog, ezért ezentúl ezt inkább hanyagolom. Szinte felesleges volt hosszan gyűjtögetni a pontos információkat egy-egy poszt megírása előtt.Az Androidportálon találkozhattok ezentúl néhány…..
A finom, puha agyszövetekből csak odapörkölődött, feketés guzmó maradt, bután nézem az asztalt, én már soha rá nem jövök a harmincadik oldalon arra, hogy ki a gyilkos. A felelős - ebben a következmények nélküli országban végre mondjunk neveket! - Fermi-paradoxon. Most…..
tujul 2010.03.03 00:36:23
Ezt a videót csak nehezen tudom értelmezni. Kiindulási pont: azok, akik tönkretesznek egy értéket, idióták, és ha az agresszió egy olyan minőségi termék ellen irányul, mint a Mac, az illető biztosan a pokol hatodik körébe kerül (a hitetlenekébe). Csakhogy ez a videó az…..
A T-Mobile szombaton Facebookon tette fel a kérdést, hogy a vásárlóknak milyen áron tetszene a T-Mobile Pulse készülék. Majd 66 hozzászólás után elárulták, hogy azért voltak erre kíváncsiak, mert mától a készülék ára 2 éves előfizetéssel a boltokban 39 990 forint lett,…..
Tudtad? Ki az az SP? 2010.02.13 07:51:00
Ezt a kérdést Fábry Sándor tette fel a Fonogram gálán. Úgy tűnik, Fábry nem olvasta a Tudtad blog posztját erről a rendkívül fontos kérdésről, így most megválaszolom neki: SP egy borzalmas hangú, amerikamajmoló előadó gagyi zenével, akit régen inkább visszazavartak volna…..
Kicsit késve, de itt vannak a második nap hírei is. Többek között a HTC is erre a napra időzítette a bemutatóját, bár lehet, hogy csak én vagyok ennyire HTC-buzi. Szóval: A HTC 3 telefont mutatott be, ezek közül kettő Androidos. Előbb azonban a megújult Sense UI-t…..
Sajnos nem adatott meg hogy kijussunk a Barcelonában megrendezett Mobile World Congressre. A héten megrendezett kiállításra a legolcsóbb belépő is 156 ezer forint, szóval egyszerűbb és értelmesebb a puha, gázrugós székből követni az eseményeket. Épp most nézhettük végig jó…..
Kiderültek a HTC Legend specifikációi, így már biztos, hogy egy középkategóriás gépet kapunk. Persze nem baj, így több emberhez el tud jutni. Vajon itthon ki fogja forgalmazni? Szóval: 3.2 hüvelykes HVGA AMOLED kapacitív kijelző 600MHz-es Qualcomm MSM7227 processzor…..
Ez most nem egy szép, terebélyes hírcsokor, csak három vékony virág. Ezek az információk láttak napvilágot az éjszaka. Bár lehet, hogy a twitter oldalunkon már olvastátok őket.Még valószínűleg a héten kijön a Motorola Droidra a 2.1-es frissítés. Így a legnépszerűbb…..
A tegnap esti Super Bowl szünetében lévő reklámok között belefuthattak a nézők egy Androidos vonatkozású klippbe is. Megan Fox posztol Facebookra magáról egy képet egy Motorola Devour-ról, ami miatt családok hullanak szét, emberek halnak meg stb. Szóval vigyázzatok, az Android…..
Legalábbis a neve. Ugyanis a most lencsevégre kapott telefont HTC Incredible-nek hívják. A Verizon hálózatára érkező készülék már 2.1-es SenseUI-val spékelt Androiddal jön ki nemsokára. A telefont a szokásos Snapdragon QSD8250 chip-ben található 1Ghz-es processzor hajtja,…..
Ismét következzenek egy csokorban azok a hírek, amikre nem szánnék feleslegesen egy egész bejegyzést, viszont megéri megemlíteni. Talán olvastatok valahol az elmúlt napokban a Motorola Devour-ról, ami szépnek is néz ki, jónak is, azonban csak az amerikai piacra jön, s csak ott képes…..
From: Halász Péter Date: 2009/10/11 Subject: Petya a suliból To: Hegedűs Dezső Szevasz Dezs! Márvagy egy hónapja jelöltelek iwiwen! Tudod, a Halász Peti vagyok általánosból! Márvagy 1000 éve nem találkoztunk, pedig suliban jóba voltunk! Mivan Veled, mijót csinálsz? Lesz valamikor…..
tujul 2010.02.05 12:49:38
A Google és a HTC újabb akcióba kezdett a Nexus One népszerűsítése végett. Szerdától vasárnapig naponta felraknak egy videót a a Youtube-csatornájukra, amik bemutatják, hogy hogyan is született meg a "szupertelefon", ahogy ők hívják. Az első rész a telefon tervezését…..