Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kúrtafarkú

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony Gergely kampányígérete volt, hogy amíg nincs CT készülék minden fővárosi kerületben, addig nem lesz stadionépítés Budapesten. Szükség van-e valóban rá, hogy minden fővárosi kerületi szakrendelőben legyen CT készülék? Vonatkoztassunk el picit a kérdés politikai szempontjaitól, és tekintsük…..
Gábor nem bírta kivárni, amíg élelmes felhasználók kijavították az Asus Transformer Prime táblagépeket sújtó szoftverhibát, úgyhogy elküldte a gépet a cseh szervizbe. Azóta is várja, hogy mi van, mert csak az angol vásárlóknak ígérte az Asus a teljes vételár…..
A balatoni baleset után azonnal fejlesztésbe kezdtek az amerikai terepjáró gyártói, és megtervezték a Hummer H2O-t. Mi pedig teszteltük.        Oh god damn, az autóink túlélték Irakot, Afganisztánt, 40 akciófilm-forgatást, számos ukrán leszámolást…..
Kúrtafarkú 2012.02.08 18:50:14
Ronaldo, Ronaldinho és Adriano vágósúlyban, Socrates kórházban. Mi folyik Brazíliában? Elkallódott magyar futballzsenikből sajnos mi sem állunk rosszul (Kocsis Lajos, vagy éppen Törőcsik András neve hallatán mindig nagyot sóhajthatunk), de Brazíliában nem csupán zsenikkel van…..
Hát a gyengélkedő is egy más világ. Elkülönített rész az elkülönített részben, állam az államban. Senki ne abból induljon ki, amiket első világháborús filmekben látott, tehát nagy hodályokat, nyöszörgő, a reinkarnáció szélén álló emberekkel, már minden mindegy…..
BigJoe elmeséli, milyen volt az első napja a hírhedt Harmadik Őrszázadban, s még arra is sort kerít, hogy kedves (már-már népies) katonai játékok szabályainak leírásával hozzájárul a magyar folklórkutatás felvirágoztatásához.  A kiképzőn egy parancskihirdetés…..
Kúrtafarkú 2011.09.02 12:24:03
@Adani:

Köszönöm szépen! :)
Kúrtafarkú 2011.09.01 14:13:23
@Adani:
Tomcat Army Report -ra való keresésénél nincs találat.
Nem tudsz adni egy direkt linket?
Nem találsz kedvenc filmedhez feliratot? Esetleg van egy új filmelőzetes, amit meg szeretnél nézni, de nem tudsz jól angolul?Írj bátran kommentet ide és ígérem válaszolok!..
SZOVJETUNIÓ-MAGYARORSZÁG 0-0 A magyar csapat közelebb állt a győzelemhez. Taktikai-technikai fölényben játszottunk. Az egy pont még jól jöhet mindkét csapatnak. Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl P., Sallai, Róth (Burcsa), Garaba, Péter…..
Subba Szuperpuma 2011.06.01 10:35:01
Kúrtafarkú 2011.06.01 11:37:22
 A majdnem 9 éves Max kalandjaiból a Nobu étteremben kihagytam egy részletet, mert nem akartam vele összezavarni azt a bejegyzést. Viszont gasztronómiai szempontból jelentős dologról van szó, így nem akarom visszatartani, akit érdekel, nézze meg, ahogy a konyhán egy élő(!)…..
Kúrtafarkú 2011.04.28 11:57:44
Kőszegtől mintegy 3 km-re Horvátzsidány felé, az országút bal oldalán áll egy viharvert kőkereszt, talapzatán az A. M. D. G. betűkkel. Ez nem az AMD Géppisztolyt jelenti, hanem az Ad Maiorem Dei Gloriam – Istennek nagyobb dicsőségére – mondat rövidítése. Kelempájsz…..
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
Azt, hogy az alkohol csuda dolgokra képes a fiatal férfiak szervezetével (és nem csak azzal…), mindannyian tudjuk, akik fogyasztottunk már szikvíznél erősebb italt. Olyan produkcióra azonban, mint amilyenről Mokkaczuka kolléga most számol be, elég kevesen mertünk volna…..
Kúrtafarkú 2011.03.07 21:00:52
@Rókakígyó:
Valóban jó a telefonon, csak fehér a háttér, így kiégeti az ember retináját:)
Jó lenne ott is megoldani ilyen feketés háttérrel.
A magyar támadó nagy napot fogott ki a Bologna ellen. Csapatának ő volt a legjobbja, az ellenfélé a kapus (egyébként gyakran Garics védekezett Rudolffal szemben). A magyar 17-es lőtt nagyot, fejelt, cselezett, szellemesen focizott. Mindenkinek tetszett, amit csinált. Ha megnézed,…..
Ez most kicsit alibiposzt lesz, marha sok dolgom volt az elmúlt napokban, nem nagyon volt időm retrózni. Remek alkalom viszont ez arra, hogy elővegyük a magyar tévésorozat-gyártás egyik gyöngyszemét, ami itt már több kommentben is előjött – és hogy ellenőrizzük, mennyire van…..
látens iszákos Érdekes adatok 2010.10.25 19:27:00
A statisztika világnapja régi, nosztalgikus emlékeket idézett fel bennem, a szokásos spéttel el is kezdtem böngészni a netet statisztikai idő- és mennyiségi sorok, táblázatok és egyéb ábrák után. Találtam egy rakat érdekes dolgot, és egy különleges…..
A Balkánon könnyű stoppolni (nem, nem csak akkor, ha szőke lány vagy, de persze ebben az esetben egyszerűbb). 10 percnél hosszabban nem kellett soha várni arra, hogy felvegyenek, legrosszabb esetben arra jár egy busz vagy egy furgon. Ezek menetközben is vesznek fel embereket, és mivel…..
Kúrtafarkú 2010.09.06 19:11:58
@bestpixel:

Egyetértek, nekem is ez a legszebb korszakom, imádtam-imádok stoppolni.
Kabriótól kezdve mindennel mentem anno..

A nyáron poénból kiraktuk havert Sümegnél,
hogy szépen stoppoljon haza:)
Elsőre felvették, és még kávéra is meghívták, elöbb hazajutott mint mi..
Azért ha szerencséd van még itthon is működik a dolog:D
Anarki kipakolta a padlást és kincsre bukkant. Egy ősrégi Toshiba laptopra, mely a Syatellite Pro névre hallgat. Nagyon vastag, brutál nehéz, billentyűzete azonban még így, sok év után is meglepően kényemes és nem hiányzik az irányító pöcök sem. Sajnos nem tudtuk bekapcsolni, a…..
Kúrtafarkú 2010.08.06 16:00:25