Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domimohacs

22 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A következő receptünk a töltött paprika. Mindenki bonyolultnak hiszi, ám valójában nagyon egyszerű elkészíteni.           Gombóc:Fél kg darált lapocka, 1 tojás, másfél dl rizs, 1 fej vöröshagyma, bors, 1 tk. paprika, 1…..
Megosztás A következő cikkben képeket szeretnénk nektek mutatni, melyek biztosan egy nagyon fáradt elme szülöttjei. Jó…..
Szeretnék nektek pár pikáns sztorit bemutatni a sztárokról, amik nekünk ugyan nagyon viccesek, de nekik totál égő.               1. Hugh GrantA szépfiúnak 1995-ben sikerült magára hívnia a figyelmet, amikor egy…..
A következő cikket csak erős idegzetűeknek ajánlom!Pénz hiányában csak egy jóindulatú orvosban bízhatnak annak a hétéves indiai fiúnak a szülei, akiknek gyermeke parazita ikertestvérrel jött a világra. Deepak Paswaan hasából két elsorvadt kar, két láb és egy fenék áll ki,…..
A múltkori desszert után hadd mutassam be nektek egy főétel elkészítési módját.A mára szánt receptünk: Tojásos nokedli         Alap készítése: Olajon megpirítunk szalonnát és hagymát, a mennyiség ízlés szerinti. Majd adunk hozzá…..
Szeretnék nektek bemutatni egy érdekességet, mely az egész világon egyedülálló alkotás. A Gelitin csoport négy bécsi művész -Wolfgang Gantner, Ali Janka, Florian Reither és Tobias Urban- összefogásának eredménye. 2005-ben készült el -5 év kemény és megfeszített…..
Megosztás Az origo.hu-n olvastam egy érdekes cikket, így szeretném megosztani Veletek, kedves olvasóinkkal is. A cikk a takarítónők fizetését járja körül, hiszen a sejtéseken kívül többet nem tudunk a megélhetésükről. Csak gyaníthatjuk, hogy igen kevés.   A…..
MegosztásHa kiváncsi vagy, hogy az életmódod mennyire közelít az alkoholizmushoz, vagy csak van egy kis időd és unatkozol, akkor ezt a tesztet neked találták ki.         Kellemes időtöltést!…..
 Ezentúl minden vasárnap szeretnénk meglepni titeket egy könnyen elkészíthető, ám nagyon finom étellel, desszerttel.                       Tekintettel a nyárra és a kánikulára, elsőként egy nagyon finom fagylalt…..
Megosztás A klón lényege és a természetes klónok A klón lényegi tulajdonsága, hogy az utódszervezet (ami lehet egyetlen sejt is) genetikai szempontból teljesen megegyezik az anyaszervezettel.                   Klónok teljesen…..
Megosztás  Egy videót szeretnénk veletek megosztani, az Aladdin c. mese betétdalát, ami történetesen egy gyönyörű duett. Az ember hallgatja, elkalandoznak a gondolatai ebbe az "új világba", nem is a videót nézi már. Ám amikor az elején csak egy férfit lát énekelni,…..
Megosztás  Egy érdekes storyt szeretnék veletek megosztani, mely egy középkorú férfival esett meg. Az ő esetében láthatjuk, hogy egy betegség nem feltétlenül a szervezet pusztítására törekszik, hanem pont az ellenkezőjére, meg próbálja menteni az illetőt.    …..
MegosztásEbben a cikkben kicsit beleásnánk magunkat az ember kártékony hatásába, szaknyelven szólva az ember okozta degradációba.                 Az egyik legnagyobb és megdöbbentőbb ember okozta környezetszennyezés egy hatalmas szeméttömeg a…..
Megosztás Percekkel ezelőtt derült ki a felvételizők számára hogy idén szeptembertől hol fogja folytatni mindennapjait, ebben elektronikusan segítségünkre volt a felvi.hu, ahol akár most is megtekintheted a pontok alakulását! A lusták számára egy áttekinthetőbb táblázatban…..
domimohacs 2010.07.22 21:19:29
domimohacs 2010.07.22 21:20:22
Megosztás Előzőekben már volt szó vicces óvszerreklámokról, védekezési módokról. Most pedig nézzük meg magát a tevékenységet, ami hatására ezek létrejöttek.   Akik már élnek nemi életet, azok tudják, hogy a szex is épp úgy hozzátartozik az alapszükségletekhez, mint…..
MegosztásEbben a cikkben szeretném bemutatni a különböző drogok hatásait, veszélyeit. Először is tisztázzuk a szó jelentését: a drog holland eredetű szó, jelentése fűszer, ill. gyógyhatású anyag.Az 1960-as évektől megjelent amerikai filmek hatására szűkült le a köznyelvi…..
Megosztás A következőkben szeretnék egy rövid ajánlót írni egy könyvről,ami nagyon megfogott engem.A tíz kicsi néger c. könyvből készült film is 1965-ben Tíz kicsi indián címen.     "Tíz kicsi néger éhes lett egyszer, s vacsorázni ment,      …..
Megosztás 2008-ban előkerült egy ügy Dávid Ibolyával kapcsolatban, mely szerint bemutatott egy olyan hangfelvételt, ami bizonyíték az ellene szóló adatgyűjtésről. A Központi Nyomozó Főügyészség idén jún. 10-én kezdte meg a nyomozást Dávid Ibolya és Herényi Károly ellen.…..
Megosztás A következőkben egy rövid cikket írnék az ún. párkapcsolat piramisról.Ezt a párkapcsolat-elméletet Varga Péter Spielhózni c. könyvében írta le, ami egyben egy előadássorozat is, melyet 30 éve kezdett el. Ha bővebben érdekel titeket, olvassátok a könyvet, ill. itt egy…..
Megosztás A következőkben olyan rovatot olvashattok, melyben az ember és a természet örök párviadalát tárgyaljuk. Többek között lesz szó a mai világ globális problémáiról, az ember különböző kártékony hatásairól:szennyezések, föld, víz, levegő…és úgy gondolom,…..
Megosztás Az alábbi videóban egy szavazópolgár véleményét halljatátok (vagy a piros sapka vette át az uralmat a gyengébb öntudat felett?). Szomorú, hogy egyenértékű a videóban szereplő ember szavazata a tiéddel, vagy inkább örülsz, mert Szalacsihoz hasonló csillag…..
MegosztásNem kívánunk átalakulni Napiszar vagy Puruttya-klónná, de ezt a képválogatást ritka nagy kincsnek tartom, mely kiváló bizonyíték arra, hogy tőlünk keletebbre is tobzódnak az emberi hulladékok a közösségi oldalakon. Nézzünk hát képeket egy orosz…..
Biztosan volt már mindenki esküvőn, legalább életében egyszer. Tudjátok milyen egy hatalmasat bulizni, telerakni a hasatokat mindenféle ínycsiklandó  falattal, és persze ott lenni a barátotok, családtagotok házasságának első, és egyben leggyönyörűbb napján. Most hadd…..
MegosztásA múltkor említettem, hogy ha túl vagyok a szóbeli érettségin, írok az ott szerzett tapasztalatokról. Sajnos itt nem tudok objektív maradni, nem tudom alátámasztani a mondataimat, csak a saját „élményeimet” tudom nektek elmesélni, remélem sok jó tanáccsal…..
MegosztásHát igen… idén engem is utolért az érettségi, és a vele járó nyomasztó hangulat, feszültség, veszekedések és persze minden 12.-es tanuló fejében motoszkáló „itt a vég”érzete.(Persze az egyetemen mindenki rájön, hogy ettől igazán nem kellett volna…..